el_zorab Reputație: 320 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 16, 2016 Sunt singurul care in ultimile 2-3 saptamani am observat strategia fetelor "usoare" ? La o prima analiza a unei pagini cu anunturi observi ca 7(sapte) din 10(zece) sunt fete noi, mai cateo olteanca, apoi o basarabeanca si mai e inca una, a noastra, nemuritoarea Ana 49 lei! La cate "noutati" pe piata Iasiului am fi chiar de invidiat? Fetele astea in schimb ne-au luat de prosti, din alea 7, 6 au poze false! Cine le incurajeaza oare si cine ramane de au raspandit ele startegia asta d 2 lei?! Nu o data mi s-a intamplat sa am la celalalt capat o voce OK, pozele super si in realitate sa fie o.. "chestie". In cazul in care nu ati reactionat pana acum v-as recomanda sa o faceti, spre binele tuturor. Nu mai ramaneti pentru o tinuta lejera sau din jena! Bagati-va politicos pula in startegia lor si dati-le de inteles ca va-ti irosit banii(timp,telefon,masina,etc) pe o panarama. Mai e strategia cu olteanca ) .. banui ca va veni si o unguroaica cat de curand! 7
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Septembrie 16, 2016 Reclama este sufletul comertului 1
el_zorab Reputație: 320 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Septembrie 16, 2016 Reclama este sufletul comertului Corect, da' aia buna ... aici e ca la produsele cu eticheta BIO pline de E-uri...
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Septembrie 17, 2016 cam asa este. toate anunturile pentru tipele noi sunt pline de adjective. pana la urma, noi clientii, trebuie sa avem puterea (daca pot sa ma exprim asa) de a cerne anunturile si de a nu cadea in capcanele amazoanelor care vor doar sa faca niste bani si sa nu ofere nimic ! 1 1
torkus1 Reputație: 601 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Septembrie 17, 2016 @el_zorab: colegu pentru ca de cele mai multe ori noua nu ne circula sângele prin cap (nu ala care trebuie) si pentru ca întotdeauna vocea aia e al naibii de atragatoare...plus ca mai pui si speranță ca vei "descoperi" vreo papusica tinerica si neprihanita
el_zorab Reputație: 320 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Septembrie 17, 2016 @torkus: ... tre sa recunosc, ma regasec in ce ai scris
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum