Sari la conținut

... invazie de "noutati"

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Sunt singurul care in ultimile 2-3 saptamani am observat strategia fetelor "usoare" ? La o prima analiza a unei pagini cu anunturi observi ca 7(sapte) din 10(zece) sunt fete noi, mai cateo olteanca, apoi o basarabeanca si mai e inca una, a noastra, nemuritoarea Ana 49 lei! La cate "noutati" pe piata Iasiului am fi chiar de invidiat? Fetele astea in schimb ne-au luat de prosti, din alea 7, 6 au poze false! Cine le incurajeaza oare si cine ramane de au raspandit ele startegia asta d 2 lei?! Nu o data mi s-a intamplat sa am la celalalt capat o voce OK, pozele super si in realitate sa fie o.. "chestie".

In cazul in care nu ati reactionat pana acum v-as recomanda sa o faceti, spre binele tuturor. Nu mai ramaneti pentru o tinuta lejera sau din jena! Bagati-va politicos pula in startegia lor si dati-le de inteles ca va-ti irosit banii(timp,telefon,masina,etc) pe o panarama.

Mai e strategia cu olteanca ;)) .. banui ca va veni si o unguroaica cat de curand!

• Like 7
Postat

Reclama este sufletul comertului :)

Corect, da' aia buna ... aici e ca la produsele cu eticheta BIO pline de E-uri...

• Oras:On-line
  • Oras:On-line
Postat

cam asa este. toate anunturile pentru tipele noi sunt pline de adjective.

pana la urma, noi clientii, trebuie sa avem puterea (daca pot sa ma exprim asa) de a cerne anunturile si de a nu cadea in capcanele amazoanelor care vor doar sa faca niste bani si sa nu ofere nimic !

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

@el_zorab: colegu pentru ca de cele mai multe ori noua nu ne circula sângele prin cap (nu ala care trebuie) si pentru ca întotdeauna vocea aia e al naibii de atragatoare...plus ca mai pui si speranță ca vei "descoperi" vreo papusica tinerica si neprihanita

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...