Sari la conținut

Claudia 0734191533 Tineretului Mega Image

Vizitator dolphin666

Postări Recomandate

Vizitator dolphin666
Reputație: 0
Postat

Salut pentru totzi ; iar am ghinion .Anuntul suna asa:

GARANTEZ 100% reala, sunt o tipa draguta si contrar pretului sunt o tipa pasionala si atent la dorintele tale, vino alaturi de mine pt. o finalizare asa cum iti doresti. Oral, normal, pozitii dif., cunnilingus, poz. 69. Te astept

Sus numita are pozele postate asa cum arata acum 2 ani zice ea, eu zic k pozele sunt de cel putzin 4 ani .Ca atunci cand am ajuns la locatzie, undeva zona Tineretului intre Mega image si Palatul Copiilor sa zicem ,deci, s-a plasat dupa usa sa imi deschida, si cand a aparut in fatza m-am trezit in fatza unei creaturi cu cel putzin 50 de kg mai grasa decat cea din poze .E adevarat ,ma asteptam ca pretzul de 50 RON sa ascunda ceva ,dar nici chiar asa frate .Noroc ca am ales si pe principii zonale ,sa fie mai aproape de unde stau .Si am intrebat-o cum este posibil sa puna asa poze, si sa arate de fapt ca un elefantoaica gestanta? Incredibil fratzii mei, deci mai aveam un numar pt ceva mai frumos, just in case, dar mi-a trecut de toate femeile pt urmatoarele 24 de ore cand am vazut-o p-asta, intitulata Claudia ;m-am dus apoi in parc si am baut o bere pe nerasuflate ,ca sa imi mai treaca!!! Adaug pozele ,deci false, prin faptul ca nu sunt actualizate ,si deci ea incearca sa profite de naivitatea noastra? Atentzie ca este f politicoasa si de treaba la telefon si in general,incearca sa te faca cu multa gargara incredibil tanc T-72,scuzatzi-mi indignarea, iata si pozele:

post-17552-0-56677700-1344645507_thumb.jpgpost-17552-0-10237500-1344645521_thumb.jpg

post-17552-0-18276800-1344645534_thumb.jpgpost-17552-0-31747400-1344645544_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...