Sari la conținut

0735870391 vip decebal

Postări Recomandate

Postat

0735870391 Tanara inalta ,frumoasa si dulce,eleganta si stilata te astept alaturi de mine ptr o partida de amor si pasiune.Daca iti doresti o femeie sexy si de calitate,esti pretentios si iti doresti o companie si servicii Totale de 5 stele contacteaza ma cu incredere. 150Lei o finalizare SEX TOTAL. Zona Rond Alba Iulia , Decebal .Speak English.

post-210553-0-73270500-1474094212_thumb.jpg

post-210553-0-20202600-1474094213_thumb.jpg

post-210553-0-39634400-1474094214_thumb.png

post-210553-0-27889500-1474094216_thumb.jpg

post-210553-0-36793400-1474094221_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Tanara blonda inalta atenta la dorintele tale ofer SEX oral , normal si anal protejat la domiciliul meu . Primesc doar persoane serioase . La mine nu te grabeste nimeni 150 Lei Finalizarea sau 250Lei ora. Locatie cu AC . Speak English. Rond alba iulia , Decebal.

post-210553-0-80968500-1474094437_thumb.jpg

post-210553-0-38892500-1474094438_thumb.jpg

post-210553-0-72697500-1474094438_thumb.jpg

post-210553-0-23068600-1474094439_thumb.jpg

post-210553-0-72755100-1474094439_thumb.jpg

post-210553-0-45676600-1474094441_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Pestera
Postat

A treia incercare pe ziua de astazi si din fericire a fost o reusita, tin sa va anunt ca avem noutati in sfarsit, printre fetele din Bucuresti.

Locatie Alba Iulia, langa Spring Time, foarte usor de ajuns. Cand am urcat sus, am ramas cateva secunde blocat, WOW, chiar WOW, este exact fata din poze, arata exact ca in poze, are un corp de milioane, sanii sunt putin lasati, dar nu deranjant, sunt chiar placuti la atingere.

Facut dusul de rigoare, trecut la actiune, nu vreau sa detaliez prea mult, va las pe voi sa o descoperiti, pentru ca am discutat si despre forum si a spus ca nici nu stie daca ar vrea sa aibe cont aici si sa o recenzam, pentru ca nu auzise lucruri prea bune despre noi, si nu ii place sa lasam comentarii cu lux de amanunte, de ce nu stiu, pentru ca a fost chiar foarte ok totul, mult prea ok.

Este foarte draguta, haioasa, as putea spune chiar foarte haioasa, stie sa se faca placuta si arata si in mare fel, dar cel mai important stie sa te faca sa te simti bine. Accepta FK si il intretine intens, normalul a fost wow, faci dragoste cu ea, nu sex :D si ii place muuuuult :))) a vrut sa foloseasca lubrifiant, dar am vazut ca a renuntat in cele din urma, pe semne ca se udase natural :)) m-am jucat eu pe ici, pe colo :))

A spus ca isi va face cont in cele din urma, si isi va cauta anuntul :)

O puteti trece la testate.

Notele : 

Locatia : 10, usor de ajuns, locuri de parcare, aspect placut in interior si o atmosfera placuta, dus cu multe geluri.

Aspect : Fata 9, Corp 9, daca erau sanii mai ok, avea 10+.

Atitudine : 9+ Pro client.

GFE: 10+

Oral : 7 pt ca a fost cu cauciuc si s-au simtit si niste dintisori.

Normal : 10, se simte placut in interior.

Anal : Nu este cazul. Dar am sa revin sa incercam.

Deci o experienta placuta, corecta, cu o fata corecta, corespunzatoare :)))) va recomand cu incredere.

150/fin (o+n+a).

• Like 13
Vizitator vodkisan
Reputație: 0
Postat

Am fost azi pe la ea, locatia langa springtime decebal, m a intampinat pe tocuri si cu un body alb, are cam 1,69 52 kg, prima impresie buna, dupa ce s a dezbracat, are putina burtica si sanii sunt foarte foarte lasati. A inceput cu oral protejat, incearca dt dar se simt dintii destul de deranjant, aviz pentru cei sensibili. La normal geme frumos, incearca sa se implice. Nu a facut dus nici la inceput nici la sfarsit, si dupa ce am terminat a sarit din pat direct pe telefon sa ii zica unui confrate de al nostru ca poate urca in 3 minute..

Note: fata comuna 7-8, corp 7 sanii o trag in jos

Oral 7 multi dinti

Normal 8

Anal n am ajuns dar am inteles ca face.

Gfe 8 incearca sa se implice

Pozele sunt reale dar o avantajeaza mult..

De revenit nu cred ca mai e cazul.

Amenda 150 lei, mi se pare cam mult pentru ce ofera.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Confunzi cred. Nu are nicio legatura. Le-am vizitat pe ambele.

Locatia sigur nu o confund. Acolo am fost la Andra in iulie. Garsoniera, in blocul cu Spring Time. Insa fetele se muta foarte des... Aici nu pare a fi vorba de Andra, in ciuda unor asemanari, pentru ca descrierile difera radical la sani si burta...

• Oras:zzz
  • Oras:zzz
Postat

Am fost si eu.

Programarile au fost cu probleme. Prima data am ajuns cu vreo 5 minute intarziere si nu mi-a mai raspuns. I-am dat vreo 10 apeluri, speram ca o sa raspunda initial, dupa aia am sunat-o ca s-o injur la telefon. Sau sa-i spun politicos ca e un pic nesimtita, nu eram hotarat.

M-a sunat inapoi peste vreo ora, cand ma intorsesem acasa si i-am zis ca nu e in regula sa dai tepe. Ea avea argumentul ei - ca de ce-am intarziat? Nu era normal sa il primeasca pe altul daca eu am intarziat? Ma rog... Dar, fiindca eram extrem de statut si nu raspundea nici o alta fata am intrebat-o daca poate sa ma programeze a doua oara. OK! SI a doua oara a fost tot cu bucluc, mi-a dat doua puncte de reper - Bulevardul Decebal si o anumita banca, iar eu m-am dus la alt sediu al aceleiasi banci care e pe la mijlocul bulevardului. Ea lucreaza chiar langa Piata Alba-Iulia. 

Dar si cand am ajuns la usa ei? Toata supararea mi s-a evaporat instant. Tipa e frumoasa foc, mai ales la fata, are-o distinctie aparte. La corp e ok, are sanii un pic lasati dar nu e asta un defect major. Si mi s-a parut ca se-apropie de idealul de tipa finuta, inteligenta care e si putin kinky in pat.

Minusurile sunt ca nu a facut FK iar oralul e protejat (dar il face foarte bine, cu deepthroat, cu priviri, cu schimbari de ritm). Geme in limba in engleza, e cu "Yeah!". Alt minus ar fi ca m-a atentionat ca se termina timpul. Am finalizat masturbandu-ma in timp ce ea ma freca cu talpile pe coaie si pe piept in momentul in care mi-a zambit foarte frumos si mi-a aruncat un sarut. Kinky. A meritat cele patru drumuri pe care le facusem.

Aspect : 9,50

Oral : 9, daca era si neprotejat era de 10

Normal cu gemete in engleza. Face si anal pentru cine e intersat.

GFE : E undeva intre GFE si PSE.

• Like 5
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Cunosc foarte bine blocul cu spring time cred ca am fost acolo de cel putin 20 de ori in urma cu vreo doi, trei ani la laura bruneta .Frumusica blonda,buna rau la trup,primitoare glumeata ,zambitoare, stramta in mij, una peste alta ,locatie 9 ,oral 7 , normal 9 pentru teatrul cu gemete, gfe 10 ,voi reveni :hihat

cadou 250

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Cunosc foarte bine blocul cu spring time cred ca am fost acolo de cel putin 20 de ori in urma cu vreo doi, trei ani la laura bruneta .Frumusica blonda,buna rau la trup,primitoare glumeata ,zambitoare, stramta in mij, una peste alta ,locatie 9 ,oral 7 , normal 9 pentru teatrul cu gemete, gfe 10 ,voi reveni :hihat

cadou 250

sa mori tu?

Postat

Minusurile sunt ca nu a facut FK 

Fata accepta FK, si chiar il intretine grav de tot, dar trebuie sa iei si tu atitudine, ca doar esti barbat, sti cum sa iei o femeie si cum sa o faci sa se simta bine

Postat

Salut ,am facut si eu programare la caprioara ,sunat stabilit ora respectat de ambele parti .Ajuns in zona Alba Iulia mai exact la spring m,a indrumat la locatie fara probleme .  

Cand am ajund mi,a deschis usa domnisoara din poze ,arata ok cu mici probleme la ten dar putem trece peste asta ,foarte comunicativa am discutat putin mi,a repetat serviciile TOTAL proteja , am platit 150 pt o finalizare .

Aspect :8,5 tinerica zice ca are 23 

Oral :a fost protejat dar ok 8 cu tente de deep 

Normal :9 se misca bine si cu acel geamat in engleza :)))

Anal : nu face figuri ,nu sunt eu vreun dotat dar a zis sa o bag fara grija deci ... 9 ,am vb cu un prieten care daca mai statea o luna in pizda masii iesea numai pula sa o viziteze :)

GFE :9,5  

Concluzia :150 lei amenda pt 1 nr total ,pretul este ok ,fata este ok eu unul nu cred ca o sa mai revin ,succes .

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...