Didu Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2010 Postat Iunie 9, 2010 0764.026.253 http://www.anuntul.ro/anunt/SEX_total_buna_sunt_Delia_astept_tel_tau_sa_ma_inviti_in_dormitorul_tau_pt_a-ti_2877311SEX total, buna sunt Delia, astept tel tau sa ma inviti in dormitorul tau pt a-ti satisface cele mai fr. fantezii cu o finalizare de neuitat, iti pot oferi sex normal, oral, anal, uro, 69, masaj erotic la domiciliul tau, 0764.026.253 A fost cineva cu fata asta la un suck? Sunt reale pozele?
criss Reputație: 556 Postat Iunie 10, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Iunie 10, 2010 chiar daca sunt reale pozele.. la 120 de euro cat e pretul e in AT nu cred ca merita... mai bine doua la 2-2.5 mil bucata... adica foarte bune... decat pustoaica aia
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 10, 2010 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iunie 10, 2010 am vazut si eu anuntul ei , arata bine fata daca o fi ea.. pacat ca nu are locatie. Cat despre pret e 120L dar zdrentele mai aleg si $ in loc de lei ca poate se arde vreunu )
criss Reputație: 556 Postat Iunie 10, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Iunie 10, 2010 daaa... aici ai dreptate xoxo... le merge mintea numai la furaciune... daca intreaba clientul ce sunt aia 120 daca sunt ron sau euro bine.. daca nu .. nu.. lasa-l sa se arda.. ce pasarica ei...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum