Sari la conținut

0754755620 - Ionela 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

Am gasit numarul pe publi24.ro, dar acum am vazut ca nu mai este, asa ca nu stiu daca mai apare si in alta parte. Fata sta pe langa Piata Mare in blocul cu Viva. Apartamentul spatios si curat, singura cand am vizitat-o eu. Fata este incepatoare, are (cred) 19 ani, este frumusica, supla, cu piele alba si par de culoare inchisa, fara tatuaje cu sanii ca doua mere, dantura frumoasa, pasarica discreta intre picioruse, epilata. Are putina acnee juvenila, dar deh, 19 ani, asta este situatia. Tarife 80 lei/finalizare, oral, normal protejate, 150 lei/ora. Fata se comporta foarte frumos, accepta saruturi peste tot, saruta foarte bine, cooperanta, curata, fara mirosuri urate sau stridente de la parfumuri. Se misca foarte frumos atat la oral cat si la normal. Mie chiar mi-a placut cu face oralul, fara dinti, mangaie penisul cu buzele, il baga destul in gurita, fara graba, accepta sugestii are grija si de oute. La normal geme frumos, usor, natural cred, accepta diverse pozitii fara mofturi, as spune chiar ca are gratie in ceea ce face, zambareata si modesta. Nu stiu exact cat am stat, dar nu s-a uitat deloc la ceas, telefonul suna dar nu l-a bagat in seama. Nostim este ca, dupa finalizarea mea in gurita ei cu prezervativ, ea astepta o alta pozitie de futut, desi eu terminasem, cred ca nu a inteles ca trebuie sa urmeze o pauza fiziologica. Am facut dus dupa, si am plecat multumit. Cadoul l-am dat la inceput din proprie initiativa 80 lei.

Note.

Aspect 8 datorita acneei

Locatie 8 destul de expusa intrarea,

Igiena 8 cearceaful era acelasi si a ramas si pentru urmatorul client

Oral 9 pentru prezervativ si finalizare in balon

Normal 9 ar putea avea mai multa fantezie si initiativa

Anal nu face

Recomand.

• Like 1
Postat

Sorry friend, am scris in post, doar numar de telefon. A fost pe publi24.ro si nu mai este. Dar vizita a fost luni, deci numarul este valabil si fata este activa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.