Sari la conținut

Anays18

Postări Recomandate

Postat

Anaise ce faci?Esti bine?

Heii :* am spus să mai revin și eu pe aici =)) sunt bine, mulțumesc de întrebare ! Tu? Tot pe aici , tot pe aici ? =)) :*

Postat

Dragilor țin să anunț că astăzi voi mai fi în locație până în jurul orei 22:00! Pot prelua programări pânâ la ora respectivă sau după ora 01:00! Vă pup :* :*

Vizitator xoxots
Reputație: 0
Postat

ce repede s-au unit

Postat

ce repede s-au unit

Da.. nici eu nu îmi explic! Cu toate că preferam să reîncep cu acel cont deoarece am cam indus lumea în eroare 🤦ðŸ»â€â™€ï¸

• Oras:Bucuresti
Postat

Anais, de ce tocmai acolo si nu mai spre centru? E peste mana rau de tot. Mai ales daca te bate gandul sa te muti in Militari Residence.

Cat de curand iti fac o vizita. Ai ceva ce imi place maxim ðŸ˜, mi-ai dat hormonii peste cap🤪.

Dus impreuna, se poate? 😊

Singura in locatie sau cu colega?

Postat

Anais, de ce tocmai acolo si nu mai spre centru? E peste mana rau de tot. Mai ales daca te bate gandul sa te muti in Militari Residence.

Cat de curand iti fac o vizita. Ai ceva ce imi place maxim ðŸ˜, mi-ai dat hormonii peste cap🤪.

Dus impreuna, se poate? 😊

Singura in locatie sau cu colega?

Heiii inspectoreee!! :* Nu mă bate gândul sa mă mut în Residence =)) și da..putem face și dușuleț împreună :* Momentan sunt singură în locație dar sunt unele zile în care am și o colegă care nu activează pe forum și lucrează doar cu clienții ei! Te pupppp și te aștept cu drag :*

Postat

Heeiii Anaiiisss!!🥰

Asta e o veste buna.🙂

Una si mai buna era daca te mutai mai spre centru ðŸ˜.

Te tzuc!

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Dus impreuna? Mai exact ce contine acest serviciu?

Postat

Fiecare cu piticii lui.

Adica faci dus impreuna cu ea :D

Si tot acolo poti incepe 'incalzirea', a ei sau a ta ðŸ˜, sau de ce nu, o partida umeda, la propriu.

Postat

Un început foarte bun.. pentru o partidă nebună ce va urma =)) :*

• Like 3
Postat

Fiecare cu piticii lui.

Adica faci dus impreuna cu ea :D

Si tot acolo poti incepe 'incalzirea', a ei sau a ta ðŸ˜, sau de ce nu, o partida umeda, la propriu.

Offf uite cine mă ajută =)) bine punctat !! Te pupăcesc :* :*

Postat

Pai da nu ajut eu? ðŸ˜

Am zis sa raspund daca tot am deschis subiectul, trebuia sa dau o explicatie corespunzatoare.

Postat

Buna, Anais! Mai ai colega sau esti singura? Am un prieten care e virgin si as vrea sa-l rezolvati si pe el, ar fi perfect daca ai mai avea o colega ca sa nu stau si eu degeaba :))

Postat

auzi attuu la ea : respectu reciproc

ia-ma doamne stingemi neamu

Da koie respekt recipork

Uite de exemplu ea din respekt pentru pula mea mare ca sa nu o umple da sanje, a zis ca e pe ciclu dupa ce mi-a luat 400 dah leones pe 2 ore dupa ce o iesit da la dush imbracata, shi eu din respekt pentru ca sunt bajat mai prost decat catelu danel, am stat ca prostu cu ea 2 ore, dormind cu capu an poala mea, eu uitandu-ma la TV.

Next level GFE ejti neboon?

Postat

Buna, Anais! Mai ai colega sau esti singura? Am un prieten care e virgin si as vrea sa-l rezolvati si pe el, ar fi perfect daca ai mai avea o colega ca sa nu stau si eu degeaba :))

Heiii.. din păcate colega mea nu activează zilele astea!

Vizitator raduncu
Postat

Esti libera saptamana viitoare? Vreau si eu sa ne distram :)

Postat

Esti libera saptamana viitoare? Vreau si eu sa ne distram :)

Nu știu să îți spun exact acum dar mă poți anunța cu o zi înainte și stabilim ceva frumos :*

Postat

Dar in weekend te gasim?

Mereu sau uneori?

În general lucrez și în Weekend dar dacă prin absurd se ivește ceva, cu siguranță voi anunța :*

Vizitator adidelavalcea
Postat

Am fost ieri. Placut surprins. GFE. Intens. De revenit.

Ieseam de la sala si eram super incarcat de testosteron, moment in care mi-am adus aminte de Anaysa. Am sunat-o sa ii spun ca sunt in zona, daca ne putem vedea in 15 minute. M-a rugat sa ii mai dau inca 5 minute, ca sa aiba timp sa faca un dus. Mi-a dat directiile, foarte simle, m-a sunat sa imi spuna ca e gata si ca pot sa urc. 

M-a intampinat o miniona skinny super draguta, cu un zambet amabil dar si usor pervers... Nu am putut sa nu o complimentez pentru felul in care arata, fundulet numai bun de apucat in palme, sani micuti si fermi, foarte obraznci cand iti stau pe fatza, talie subtire si ochi jucausi. Am cerut la dus, baia, si locatia in general nota 10, totul intr-o curatenie si ordine foarte confortabila, living pentru intampinare si dormitor matrimonial cu un pat mare pentru actiune, si draperii trase prin care imtra usor soarele dupa amiaza.

A fost chimie directa, si zambetul ei era din ce in ce mai pervers, moment in care s-a urcat peste mine ca o pisica care vaneaza, a inveput cu sarutari pe piept, gat, un handjob uitandu-se in ochii mei, dupa care mi-a montat cu gura prezervativul peste penis, urmand un bloj job super ok facut, cu incercari de deep throat, gemete, cu alternanta de la incet la salbatic. Dupa aproape 10 minute, cand nu mai puteam, i-am spus sa trecem la pasarica. S-a urcat pe mine si s-a infipt in penis urmand a se misca unduitor si lent in pula, in timp ce aveam sanii ei in gura. Intensiatatea a crescut, iar ea a inceput sa se excite mai tare, in timp ce o penetram cu mainile stranse pe curul ei, desfacandu-i pasarica, iar ea muscandu-ma de umeri. Miscarile astea apasate si unduite in acelasi timp, combinate cu felul ca o tragi adanc in pula, te aduc repede in extaz Am zis totusi, sa nu mai prelungesc "chinul" si am inceput sa o iau repede si dur, in timp ce o tineam stransa de par, ea incepand sa tipe. Dupa inca un minut a erupt Vezuviu, in delir :))) 

Dupa aceea mi-a facut atenta o igienizare cu sevetele umede, Cat timp m-am imbracat, atmosfera foarte relaxata si fun, ea facand glume si copilarisme dragute de femeie in devenire, si priviri din partea ei intentionat ispititoare si puse pe joc. La sfarsit m-am imbratisat ca o scolarita. 

Door to door - 29 minute pe ceas.

1 finalizare - 100 tigri lasati inainte.

GFE - 9-10 daca aveti chimie sau comunicati cu o energie buna. 

Oral Protejat, de fiecare data - 9 , cu implicare, dedicatie, si scenografie, in sensul ca geme, se uita in ochi, l-a scos greu de scos din gura.

Normal - 9, desi a durat cam putin, pare genul care sa stea bine in sulita si sa o futi pana nu mai poti tu, nu ea. 

De revenit in mod clar.

Postat

Am fost ieri. Placut surprins. GFE. Intens. De revenit.

Ieseam de la sala si eram super incarcat de testosteron, moment in care mi-am adus aminte de Anaysa. Am sunat-o sa ii spun ca sunt in zona, daca ne putem vedea in 15 minute. M-a rugat sa ii mai dau inca 5 minute, ca sa aiba timp sa faca un dus. Mi-a dat directiile, foarte simle, m-a sunat sa imi spuna ca e gata si ca pot sa urc.

M-a intampinat o miniona skinny super draguta, cu un zambet amabil dar si usor pervers... Nu am putut sa nu o complimentez pentru felul in care arata, fundulet numai bun de apucat in palme, sani micuti si fermi, foarte obraznci cand iti stau pe fatza, talie subtire si ochi jucausi. Am cerut la dus, baia, si locatia in general nota 10, totul intr-o curatenie si ordine foarte confortabila, living pentru intampinare si dormitor matrimonial cu un pat mare pentru actiune, si draperii trase prin care imtra usor soarele dupa amiaza.

A fost chimie directa, si zambetul ei era din ce in ce mai pervers, moment in care s-a urcat peste mine ca o pisica care vaneaza, a inveput cu sarutari pe piept, gat, un handjob uitandu-se in ochii mei, dupa care mi-a montat cu gura prezervativul peste penis, urmand un bloj job super ok facut, cu incercari de deep throat, gemete, cu alternanta de la incet la salbatic. Dupa aproape 10 minute, cand nu mai puteam, i-am spus sa trecem la pasarica. S-a urcat pe mine si s-a infipt in penis urmand a se misca unduitor si lent in pula, in timp ce aveam sanii ei in gura. Intensiatatea a crescut, iar ea a inceput sa se excite mai tare, in timp ce o penetram cu mainile stranse pe curul ei, desfacandu-i pasarica, iar ea muscandu-ma de umeri. Miscarile astea apasate si unduite in acelasi timp, combinate cu felul ca o tragi adanc in pula, te aduc repede in extaz Am zis totusi, sa nu mai prelungesc "chinul" si am inceput sa o iau repede si dur, in timp ce o tineam stransa de par, ea incepand sa tipe. Dupa inca un minut a erupt Vezuviu, in delir :)))

Dupa aceea mi-a facut atenta o igienizare cu sevetele umede, Cat timp m-am imbracat, atmosfera foarte relaxata si fun, ea facand glume si copilarisme dragute de femeie in devenire, si priviri din partea ei intentionat ispititoare si puse pe joc. La sfarsit m-am imbratisat ca o scolarita.

Door to door - 29 minute pe ceas.

1 finalizare - 100 tigri lasati inainte.

GFE - 9-10 daca aveti chimie sau comunicati cu o energie buna.

Oral Protejat, de fiecare data - 9 , cu implicare, dedicatie, si scenografie, in sensul ca geme, se uita in ochi, l-a scos greu de scos din gura.

Normal - 9, desi a durat cam putin, pare genul care sa stea bine in sulita si sa o futi pana nu mai poti tu, nu ea.

De revenit in mod clar.

Muah :* te pup și te îmbrățișez cu drag 🤗:* să fii sigur că mi-ar face plăcere să te revăd :P pupici :*

Postat

Am vazut actualizarea mai in spate....te pup Anais!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...