Sari la conținut

inspector g

VIP Member
  • Număr conținut

    2.244
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre inspector g

  • Dată Naștere August 10

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

22.550 citiri profil

inspector g's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

864

Reputație

1

Community Answers

  1. @Daniela122 Danelooo, daca ai raspunde si la mesajele de pe whatsapp ce bine ar fi
  2. Nu fiti ma rai. Pe pagina anterioara in mesajul ei cu serviciile scrie ca are 21.
  3. Nu arata rau. Am uitat sa spun ca as vrea ceva cat mai fresh, nu de varsta mea
  4. Nu neaparat vizitate de N ori, ci chiar si cele la care ati fost o singura data dar a fost placuta atmosfera, prezența ei, actiunile, etc.
  5. Salutare! Dupa o groaza de timp de absenta sau abstinenta de forum, am revenit cu pofta de pizdulici, insa, cum nu mai sunt la zi cu noutatile cum eram odata, am rugămintea sa imi spuneti voi ce fete skinny sau slim stiti ca merita vizitate. Multumesc anticipat!
  6. Am uitat sa mentionez ca uitasem sa ii las banii dar nici ea nu a cerut. Mi-am adus aminte cand am intrat in lift. M-am intors de la parter. Nici nu stia ca nu ii platisem :))
  7. Relatare la cald: Din start lămuresc cateva lucruri: 1. In pozele lui carotx sunt doua tipe diferite, daca va uitati bine, una are, una nu are sani. Iar Julia.. nu are. Probabil a doua e colega ei. Nu bag mana in foc dar primele poze nu prea sunt ale ei, in pozele alea chiar e inalta si slaba tipa aia. 2. Pe whatsapp mi-a spus ca are 1.80 cu 60kg. Nu are nici macar 1.75, cat am eu, era mai mica decat mine, estimez un 1.70 cu 60. Si nici draguta de 9-9.5 nu e, dar aici poate fiecare vede diferit :) Bloc curat, intrarea e pe capatul blocului. Ajuns in locatie, intru, ea ascunsa dupa usa, facem cunostinta si apoi dupa 2 pasi, soc... la masa din camera.. o tipa. Nu am apucat sa o vad la fata, era in picioare cu spatele spre mine, a luat telefonul si s-a ascuns pe balcon si Julia a tras draperia. Asta a fost turn off pentru mine, initial am vrut sa plec dar am zis ca o descarcare merge. Cat m-am dezbracat eu, telefonul suna continuu pe balcon. Cel din camera, al fetei a fost pe silent si l-a butonat continuu cat timp m-am dezbracat. Tv-ul din camera pe desene animate :) Patul foarte mare. Prezervativ no-name, inmanat pentru a mi-l monta singur pe instrumentul semi erect si ma asez pe pat. A stins lumima si s-a semi dezbracat, a ramas in chiloti. Locatia curata si ea, baia maricica dar eram proaspat spalat si nu a fost nevoie de utilizarea baii, camera open-space. Julia.. nu mi s-a parut foarte draguta la fata dar nici muma padurii nu e, pare a fi de etnie. Cică lucreaza de 2-3 saptamani. A mintit cu 1.80 si 60kg, trebuia sa fie cam schelet la inaltimea si greutatea aia. Si nici 21 de ani nu prea are. Pe semi intuneric, ca a stins lumina dupa ce m-am asezat pe pat, am distins ca nu era chiar proaspat epilata, dar a fost ok. Nu stiu daca era proaspat spalata dar oricum in cowgirl nu am simtit nimic. Dupa acțiune s-a imbracat la loc cum a fost, deci sigur prea curand nu facea dus. Gogosica nu prea am reusit sa o vad dar de simtit am simtit-o, stramta, placuta. Acțiunea scurta si deloc placuta stiind ca dincolo de draperia din fata mea era ascunsa colega care raspundea continuu la telefon. In bloc intrasem cu o erectie de toata frumusetea, dupa ce am vazut ca s-a ascuns pe balcon. Sexu a fost cu o erectie cam de vreo 75% :) A folosit lubrifiant. La oral am cam simtit niste dinti. Per total as recomanda doar pentru o descarcare rapida. Daca stati o ora, sa ii dati o patura colegei, sa nu moara de frig pe balcon :)
  8. Am vorbit cu ea pe whatsapp. Lucrează de la 10 la 22, ia programări cu 15 min inainte si acum e in Militari Residence si acolo ramane si cica nu are colege :) . Si daca are pe cineva care abia a intrat si sta o ora, cum face daca suna unu ca vrea sa vina in 15 min? Il anunta pe celalalt ca face oferta, "platesti o ora, dar mai stai doar 15 minute" ? Are 170cm si 60kg.
  9. Nu cumva e https://nimfomane.com/forum/topic/83386-iulia-centrul-vechi-vizavis-cocor-0732396735/page-1 ?
  10. Un link? Ca cu albastru nu mai putem da cautare.
×
×
  • Creează nouă...