Sari la conținut

cuplu

mariussex

Postări Recomandate

Postat

Buna

Suntem un cuplu și am dori sa încercăm o experiență sexuala cu alt cuplu bineînțeles fără costuri.

Exista pe Cluj vreun cuplu dornic de așa ceva ?

• Oras:bistrita
  • Oras:bistrita
Postat

cel mai bine te as sfatui din experienta mea si a sotiei sa va inscrieti pe www.hotswingers.org,cel mai discret si ok site,o zi buna

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Eu ma gandeam daca nu puteti si voi pentru o ora sa renuntati la ideea de cuplu. S-o faceti in trei. Doi barbati si o femeie de exemplu.

• Oras:Cluj
Postat

Si eu ma gândeam ca daca nu știi sa citești si sa respecți alegerea fiecăruia de ce te bagi ? Cauți anturaj ?

Postat

Stiu sa citesc, dar am pus o intrebare simpla daca in afara de ceea ce ai scris si ceea ce am citit nu faceti si schimbari. Daca nu faceti este OK am inteles. Si nu caut deloc anturaj, pt ca am anturaj destul, am pus doar o intrebare si nu neaparat pentru mine, ca pe mine poate nici nu ma intereseaza neaparat . Era doar o curiozitate.

Postat

Ai mai pus o întrebate si zilele trecute daca nu a răspuns nimeni era logic ca nu dorește nimeni asta

Postat

Dar uite pt ca m-ai intrebat ce caut pot sa-ti spun ca am facut o chestie de asta in trei odata si mi-a placut foarte mult. Bine, accesul meu la tipa a fost limitat.

• Telefon: youngcouple365
  • Oras:cluj
  • Telefon: youngcouple365
  • Oras:cluj
Postat

Dar uite pt ca m-ai intrebat ce caut pot sa-ti spun ca am facut o chestie de asta in trei odata si mi-a placut foarte mult. Bine, accesul meu la tipa a fost limitat.

hello , eu cu prietena mea chiar asta cautam ... o modalitate de contact ?

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Salut eu ti-am dat si mail si nu ai ras la el santem un cuplu si cautam su noi un cuplu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...