mariussex Reputație: 8 Postat Septembrie 22, 2016 Postat Septembrie 22, 2016 Buna Suntem un cuplu și am dori sa încercăm o experiență sexuala cu alt cuplu bineînțeles fără costuri. Exista pe Cluj vreun cuplu dornic de așa ceva ?
bigmac Reputație: 388 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:dej Oras:dej Postat Septembrie 22, 2016 trimite te rog o poza cu voi pe adresa [email protected] si mai multe detalii, as fi interesat eu si prietena mea.
floflo Reputație: 8 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 22, 2016 Am fi interesați si noi (eu si iubita mea ) mai multe detalii si poze eventual pe mail [email protected]
cristineze Reputație: 461 Postat Septembrie 27, 2016 Postat Septembrie 27, 2016 Si noi am incerca. Nu avem experienta. Doar curiozitate.Toate au un inceput.[email protected] Spor
floflo Reputație: 8 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 1, 2016 Nimeni , nimic ?
estrogen Reputație: 1710 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 1, 2016 Mai dar in trei nu faceti? De ce numai in patru?
alex-jojo Reputație: 6 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:bistrita Oras:bistrita Postat Octombrie 3, 2016 cel mai bine te as sfatui din experienta mea si a sotiei sa va inscrieti pe www.hotswingers.org,cel mai discret si ok site,o zi buna
estrogen Reputație: 1710 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 4, 2016 Eu ma gandeam daca nu puteti si voi pentru o ora sa renuntati la ideea de cuplu. S-o faceti in trei. Doi barbati si o femeie de exemplu.
floflo Reputație: 8 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 4, 2016 Si eu ma gândeam ca daca nu știi sa citești si sa respecți alegerea fiecăruia de ce te bagi ? Cauți anturaj ?
estrogen Reputație: 1710 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 4, 2016 Stiu sa citesc, dar am pus o intrebare simpla daca in afara de ceea ce ai scris si ceea ce am citit nu faceti si schimbari. Daca nu faceti este OK am inteles. Si nu caut deloc anturaj, pt ca am anturaj destul, am pus doar o intrebare si nu neaparat pentru mine, ca pe mine poate nici nu ma intereseaza neaparat . Era doar o curiozitate.
floflo Reputație: 8 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 4, 2016 Ai mai pus o întrebate si zilele trecute daca nu a răspuns nimeni era logic ca nu dorește nimeni asta
estrogen Reputație: 1710 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 4, 2016 OK Ai dreptate Scuze.
estrogen Reputație: 1710 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 5, 2016 Dar uite pt ca m-ai intrebat ce caut pot sa-ti spun ca am facut o chestie de asta in trei odata si mi-a placut foarte mult. Bine, accesul meu la tipa a fost limitat.
stefanctl Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2016 Telefon: youngcouple365 Oras:cluj Telefon: youngcouple365 Oras:cluj Postat Octombrie 22, 2016 Dar uite pt ca m-ai intrebat ce caut pot sa-ti spun ca am facut o chestie de asta in trei odata si mi-a placut foarte mult. Bine, accesul meu la tipa a fost limitat.hello , eu cu prietena mea chiar asta cautam ... o modalitate de contact ?
estrogen Reputație: 1710 Postat Octombrie 22, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 22, 2016 hello , eu cu prietena mea chiar asta cautam ... o modalitate de contact ? da-mi un e.mail pe [email protected]
floflo Reputație: 8 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 9, 2016 Nimeni ?nimic ? Un cuplu ?
amantup Reputație: -4 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Noiembrie 10, 2016 Salut eu ti-am dat si mail si nu ai ras la el santem un cuplu si cautam su noi un cuplu
floflo Reputație: 8 Postat Noiembrie 12, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 12, 2016 Nu am primit nimic ..sigur ai trecut adresa bine ?
amantup Reputație: -4 Postat Noiembrie 12, 2016 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Noiembrie 12, 2016 Asa cred ai putea sa ne intalnim azi sau maine??
floflo Reputație: 8 Postat Noiembrie 12, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 12, 2016 Poate maine seara azi nu prea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum