alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 4, 2016 top ++++recomand. am vizitat-o pe Alessya acum 2 sapt, am ramas placut impresionat.Multumesc 4
masaj_yony Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Buna ziua, am avut plăcerea sa ajung la căprioară săptămâna aceasta,eram prin zona si am zis sâ încerc. Ca si locație este ok puțin cam departe dar trecem peste. Ajuns la ora stabilită ulterior dameza este cea din foto, drăguța ,amabila foarte curat la locul faptei, cerut la baie, prosop curat gel de vămile ..... M-a așteptăm sa am o ora plină de plăcere având in vedere recenziile de mai sus ,dar ce sa vezi...... cerut Căciulița pe instrumentul de lucru, un oral ajutat de mâna la greu fără nici un artificiu din partea ei cu greu a ajuns să-l facă pe soldat apt de lupta, trecut si la un normal destul de banal executat din partea ei , terminat la fel in Căciulița Nu am mai rămas si pt următoare lupta nu m-a convins ca are treaba cu meseria care și-a ales-o ! Deci prin concluzie fraților , recenziile pe care le faceți , măcar aveți bun simt si la spune-ți pe bune fără aberații Locație 8Curățenie 10Implicare 5 Șpagă 100 lei noi Eu unul nu mai joc in filmul astaBafta! 1
masaj_yony Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Buna ziua, am avut plăcerea sa ajung la căprioară săptămâna aceasta,eram prin zona si am zis sâ încerc. Ca si locație este ok puțin cam departe dar trecem peste. Ajuns la ora stabilită ulterior dameza este cea din foto, drăguța ,amabila foarte curat la locul faptei, cerut la baie, prosop curat gel de vămile ..... M-a așteptăm sa am o ora plină de plăcere având in vedere recenziile de mai sus ,dar ce sa vezi...... cerut Căciulița pe instrumentul de lucru, un oral ajutat de mâna la greu fără nici un artificiu din partea ei cu greu a ajuns să-l facă pe soldat apt de lupta, trecut si la un normal destul de banal executat din partea ei , terminat la fel in Căciulița Nu am mai rămas si pt următoare lupta nu m-a convins ca are treaba cu meseria care și-a ales-o ! Deci prin concluzie fraților , recenziile pe care le faceți , măcar aveți bun simt si la spune-ți pe bune fără aberații Locație 8Curățenie 10Implicare 5 Șpagă 100 lei noi Eu unul nu mai joc in filmul astaBafta! Salut elefănțelul 1
supremeadd Reputație: 1 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 ^ dupa sufletului omului, ce sa zic. mie mi a supt-o incredbil, la finalizare a stors pana si ultima picatura de sperma din uretra am fluturasi in stomac cand ma gandesc la ea, sper sa revin saptamana asta <3 2
masaj_yony Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 ^ dupa sufletului omului, ce sa zic. mie mi a supt-o incredbil, la finalizare a stors pana si ultima picatura de sperma din uretra am fluturasi in stomac cand ma gandesc la ea, sper sa revin saptamana asta <3. Tu ești mai norocos!
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 4, 2016 Tanara, frumoasa, bruneta senzuala ofer experiente erotice doar domnilor manierati care stiu sa aprecieze calitatea. Sunt manierata, jucausa si ma pot dezbraca de inhibitii in cel mai natural mod cu putinta. Servicii: french kiss, 69, owo, ow, normal, anal, rimming, fantezii, dominare soft100 ron/hour +50 analProgram 8:00-18:00 si in weekend! Va pup si va astept xxPoze noi?? 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 4, 2016 Pozele sunt noi ,te pup frumoaso 1 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 4, 2016 Buna ziua, am avut plăcerea sa ajung la căprioară săptămâna aceasta,eram prin zona si am zis sâ încerc. Ca si locație este ok puțin cam departe dar trecem peste. Ajuns la ora stabilită ulterior dameza este cea din foto, drăguța ,amabila foarte curat la locul faptei, cerut la baie, prosop curat gel de vămile ..... M-a așteptăm sa am o ora plină de plăcere având in vedere recenziile de mai sus ,dar ce sa vezi...... cerut Căciulița pe instrumentul de lucru, un oral ajutat de mâna la greu fără nici un artificiu din partea ei cu greu a ajuns să-l facă pe soldat apt de lupta, trecut si la un normal destul de banal executat din partea ei , terminat la fel in Căciulița Nu am mai rămas si pt următoare lupta nu m-a convins ca are treaba cu meseria care și-a ales-o ! Deci prin concluzie fraților , recenziile pe care le faceți , măcar aveți bun simt si la spune-ți pe bune fără aberații Locație 8Curățenie 10Implicare 5 Șpagă 100 lei noiEu unul nu mai joc in filmul astaBafta!Salut elefănțelulAi ajuns usor?? Nu te-a trimis la blocul de alaturi? :-) :-) 1
masaj_yony Reputație: 14 Postat Octombrie 5, 2016 Postat Octombrie 5, 2016 Ai ajuns usor?? Nu te-a trimis la blocul de alaturi? :-) :-) Cel alăturat nu are maroul , la culoare m-a refer! 1
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 10, 2016 Cel alăturat nu are maroul , la culoare m-a refer!Domnule detaliile le primeste fiecare la telefon, nu aici Nu da vina pe mine ca nu ti merge jucarica !o zi buna ! 8
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 10, 2016 Pozele sunt noi ,te pup frumoasopup dulce 4
masaj_yony Reputație: 14 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 Hm, caracter de cacao!Duduia respectiva nu accepta si criticiasupra serviciilor prestate de către ea! In urma recenziei făcute după prima vizita si ultimafăcută la tarfulita , scuze pt apelativ. Ce credeți ca face acorda puncte negative....Tarfulita mică , mai ușor cu elefănțelul pe trepte! Spor la futut!
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 10, 2016 Hm, caracter de cacao!Duduia respectiva nu accepta si criticiasupra serviciilor prestate de către ea! In urma recenziei făcute după prima vizita si ultimafăcută la tarfulita , scuze pt apelativ. Ce credeți ca face acorda puncte negative....Tarfulita mică , mai ușor cu elefănțelul pe trepte!Spor la futut!In caz ca nu vezi, ai minusuri si de la altii...Duduia e domnisoara critici accept daca te am primit in mizerie, daca nu mi am dat silinta, daca te am dat afara...nu cand ma comport asa cum trebuie dar nu ti merge jucarica ca esti obosit, stai ca bibeloul sau prezervativul te inhiba 7
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 10, 2016 te pup frumoasa mea :kiss3 1 2
masaj_yony Reputație: 14 Postat Octombrie 11, 2016 Postat Octombrie 11, 2016 In caz ca nu vezi, ai minusuri si de la altii...Duduia e domnisoara critici accept daca te am primit in mizerie, daca nu mi am dat silinta, daca te am dat afara...nu cand ma comport asa cum trebuie dar nu ti merge jucarica ca esti obosit, stai ca bibeloul sau prezervativul te inhiba Se pare sau ești intr-o mare confuzie? 1
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2016 te pup frumoasa mea :kiss3 :kiss3 5
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2016 buna dimineata dragii mei 1
easieu Reputație: 3 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2016 pup dulcevrajrala de panarama si aia care ii fac recenzie pe bune sunt labagi
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 14, 2016 1
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 14, 2016 Nu DEZGHETA fraierul, ca te inunda ... :-D 5
alexandrus Reputație: 31 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2016 Bună, te-am supărat de m ai pus pe căsuța vocală mereu? 1
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 15, 2016 Bună, te-am supărat de m ai pus pe căsuța vocală mereu?Nuuu, telefonul e inchis sau in alta convorbire daca intra mesageria 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2016 Postat Octombrie 15, 2016 Nuuu, telefonul e inchis sau in alta convorbire daca intra mesageria Brunetica simpatica si strengara Alessya , esti disponibila efectiv incepind cu ora 08:15 ?Sintem vecini de cartier si m-as rasfata intre sinii tai si intre picioarele tale inainte de serviciu .... 8 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 16, 2016 Faina poza din dus 1 3
alessya23 Reputație: 5118 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 17, 2016 Brunetica simpatica si strengara Alessya , esti disponibila efectiv incepind cu ora 08:15 ?Sintem vecini de cartier si m-as rasfata intre sinii tai si intre picioarele tale inainte de serviciu .... :* 1
Postări Recomandate