Sari la conținut

Alessya 0740670546 - Titan

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

top ++++

recomand. am vizitat-o pe Alessya acum 2 sapt, am ramas placut impresionat.

Multumesc :*
  • Like 4
Postat

Buna ziua, am avut plăcerea sa ajung la căprioară săptămâna aceasta,eram prin zona si am zis sâ încerc. Ca si locație este ok puțin cam departe dar trecem peste. Ajuns la ora stabilită ulterior dameza este cea din foto, drăguța ,amabila foarte curat la locul faptei, cerut la baie, prosop curat gel de vămile ..... M-a așteptăm sa am o ora plină de plăcere având in vedere recenziile de mai sus ,dar ce sa vezi...... cerut Căciulița pe instrumentul de lucru, un oral ajutat de mâna la greu fără nici un artificiu din partea ei cu greu a ajuns să-l facă pe soldat apt de lupta, trecut si la un normal destul de banal executat din partea ei , terminat la fel in Căciulița

Nu am mai rămas si pt următoare lupta nu m-a convins ca are treaba cu meseria care și-a ales-o !

Deci prin concluzie fraților , recenziile pe care le faceți , măcar aveți bun simt si la spune-ți pe bune fără aberații

Locație 8

Curățenie 10

Implicare 5

Șpagă 100 lei noi

Eu unul nu mai joc in filmul asta

Bafta!

• Minus 1
Postat

Buna ziua, am avut plăcerea sa ajung la căprioară săptămâna aceasta,eram prin zona si am zis sâ încerc. Ca si locație este ok puțin cam departe dar trecem peste. Ajuns la ora stabilită ulterior dameza este cea din foto, drăguța ,amabila foarte curat la locul faptei, cerut la baie, prosop curat gel de vămile ..... M-a așteptăm sa am o ora plină de plăcere având in vedere recenziile de mai sus ,dar ce sa vezi...... cerut Căciulița pe instrumentul de lucru, un oral ajutat de mâna la greu fără nici un artificiu din partea ei cu greu a ajuns să-l facă pe soldat apt de lupta, trecut si la un normal destul de banal executat din partea ei , terminat la fel in Căciulița

Nu am mai rămas si pt următoare lupta nu m-a convins ca are treaba cu meseria care și-a ales-o !

Deci prin concluzie fraților , recenziile pe care le faceți , măcar aveți bun simt si la spune-ți pe bune fără aberații

Locație 8

Curățenie 10

Implicare 5

Șpagă 100 lei noi

Bafta!

Salut elefănțelul

• Minus 1
Postat

^ dupa sufletului omului, ce sa zic. mie mi a supt-o incredbil, la finalizare a stors pana si ultima picatura de sperma din uretra :D 

am fluturasi in stomac cand ma gandesc la ea, sper sa revin saptamana asta <3 

• Like 2
Postat

^ dupa sufletului omului, ce sa zic. mie mi a supt-o incredbil, la finalizare a stors pana si ultima picatura de sperma din uretra :D

am fluturasi in stomac cand ma gandesc la ea, sper sa revin saptamana asta <3

. Tu ești mai norocos!
  • Oras:Bucharest
Postat

Tanara, frumoasa, bruneta senzuala ofer experiente erotice doar domnilor manierati care stiu sa aprecieze calitatea. Sunt manierata, jucausa si ma pot dezbraca de inhibitii in cel mai natural mod cu putinta.

Servicii: french kiss, 69, owo, ow, normal, anal, rimming, fantezii, dominare soft

100 ron/hour +50 anal

Program 8:00-18:00 si in weekend! Va pup si va astept xx

Poze noi??

• Minus 1
Postat

Locație 8

Curățenie 10

Implicare 5

Șpagă 100 lei noi

Bafta!

Salut elefănțelul

Ai ajuns usor?? Nu te-a trimis la blocul de alaturi? :-) :-)

• Minus 1
Postat

Cel alăturat nu are maroul , la culoare m-a refer!

Domnule detaliile le primeste fiecare la telefon, nu aici ;)

Nu da vina pe mine ca nu ti merge jucarica !

o zi buna !

• Like 8
Postat

Hm, caracter de cacao!

Duduia respectiva nu accepta si critici

asupra serviciilor prestate de către ea!

In urma recenziei făcute după prima vizita si ultima

făcută la tarfulita , scuze pt apelativ.

Ce credeți ca face acorda puncte negative....

Tarfulita mică , mai ușor cu elefănțelul pe trepte!

Spor la futut!

Postat

Hm, caracter de cacao!

Duduia respectiva nu accepta si critici

asupra serviciilor prestate de către ea!

In urma recenziei făcute după prima vizita si ultima

făcută la tarfulita , scuze pt apelativ.

Ce credeți ca face acorda puncte negative....

Tarfulita mică , mai ușor cu elefănțelul pe trepte!

Spor la futut!

In caz ca nu vezi, ai minusuri si de la altii...

Duduia e domnisoara ;)

critici accept daca te am primit in mizerie, daca nu mi am dat silinta, daca te am dat afara...nu cand ma comport asa cum trebuie dar nu ti merge jucarica ca esti obosit, stai ca bibeloul sau prezervativul te inhiba ;)

• Like 7
Postat

In caz ca nu vezi, ai minusuri si de la altii...

Duduia e domnisoara ;)

critici accept daca te am primit in mizerie, daca nu mi am dat silinta, daca te am dat afara...nu cand ma comport asa cum trebuie dar nu ti merge jucarica ca esti obosit, stai ca bibeloul sau prezervativul te inhiba ;)

Se pare sau ești intr-o mare confuzie?

• Like 1
Postat

pup dulce

vrajrala de panarama si aia care ii fac recenzie pe bune sunt labagi
Postat

Bună, te-am supărat de m ai pus pe căsuța vocală mereu?

Nuuu, telefonul e inchis sau in alta convorbire daca intra mesageria :*

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nuuu, telefonul e inchis sau in alta convorbire daca intra mesageria :*

Brunetica simpatica si strengara Alessya , esti disponibila efectiv incepind cu ora 08:15 ?

Sintem vecini de cartier si m-as rasfata intre sinii tai si intre picioarele tale inainte de serviciu ....

• Like 8
  • Minus 1

Postat

Brunetica simpatica si strengara Alessya , esti disponibila efectiv incepind cu ora 08:15 ?

Sintem vecini de cartier si m-as rasfata intre sinii tai si intre picioarele tale inainte de serviciu ....

:* :*

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...