Sari la conținut

Alina -Militari Residence 0731.652.924

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Ok. La o simpla cautare dupa numarul de telefon, pe goagle, gasesti anunturi garla pentru caut colega de apartament pt salon masaj erotic, comision 50 %. Daca nu au guvid, au pestoaica :)

Extras AT : "COLEGA

de apartament, pt masaj erotic si masaj de relaxare. Cautam domnisoare cu varsta minima 18 ani, aspect fizic placut, ingrijit. Se poate oferi cazare gratuita. Seriozitate si discretie".
  • Like 3
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

da ce credeai ca au sirene in apartament?  :laugh2

normal ca au peste/pestoaica ca si celelalte 99% din fetele de la produs .... important este sa-si vada de treaba lor acolo si sa nu deranjeze

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

da ce credeai ca au sirene in apartament?  :laugh2

normal ca au peste/pestoaica ca si celelalte 99% din fetele de la produs .... important este sa-si vada de treaba lor acolo si sa nu deranjeze

:clapp  :hihat  :beex2. si sa aiba grija ca fetele sa-si faca treaba rezonabil. 

Postat

Arata bine și dacă este amabila măcar cat Roxana, merita.

O voi vizita în curând.

• Oras:Los Angeles
Postat

Arata bine și dacă este amabila măcar cat Roxana, merita.

O voi vizita în curând.

Am fost la Alina si este ok. Nu este skinny dupa cum vezi din poze dar proportionata bine.

Nu are experienta si putin timida la inceput.

Se merita cel putin ptr varsta, atitudine si puritate.

😊

Postat

Am fost la Alina si este ok. Nu este skinny dupa cum vezi din poze dar proportionata bine.

Nu are experienta si putin timida la inceput.

Se merita cel putin ptr varsta, atitudine si puritate.

Mulțumesc mult Laury
Postat

Ca la liniile aeriene inainte de razboi! 😄

• Like 5
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Raffaello, eu sunt Roxana. Sunt colega cu Alina si cu Andra. Acest cont este un cont comun, pe care il folosim toate trei. ......

Te astept cu drag. Si Roxy iti transmite salutari. Seara frumoasa

Roxana - fully booked 4 days. Alina este acum cu ea, nu stiu daca revine in 1h inapoi, sau ramane si ea cu Roxana in aceste zile.

Eu ??? incep programul la ora 18:00

Sunt Alina. In aproximativ 30 minute voi fi disponibila in locatie. Andra este disponibila dupa ora 18:00. Roxana este disponibila de vineri.

Hotarati-va care veti ramane pe acest cont. Pe forumul asta sunt sute de clone tocmai datorita usurintei cu care se fac conturile, chiar nu puteti in 2 minute sa mai faceti 2 conturi de pe care sa postati separat?

• Like 1
Postat

Buna seara.

Vineri am fost la Alina.

Am programat cu cateva ore inainte si in locatie am mai gasit pe colega ei o fata impresionanta ca volum care statea goala prin casa.

Alina m a primit in prosop. Este o usor impanata dar nimic grotesc si comuna la fata. Ceva probleme cu dantura mi au mai atras atenția. Compenseaza prin docilitate si are sani frumosi.

Dupa dus am cerut un oral protejat si a fost destul de ok. In timpul oralui m am jucat cu pasa si a acceptat chiar si degete inauntru.

Am cerut apoi sa puna lube si am trait un moment tare. A pus dar a intrebat daca vreau normal si eu nu am confirmat asa ca se ducea linistita sa manance lubrefiantul noroc ca am oprit o la timp (docila ...).

La normal desi aveam ganduri mari nu a mers prea bine. In prima recenzie supunea cineva ca ii place mai tare. Eu asta voiam, cu scantei dar nu a putut. Am schimbat cateva pozitii, le accepta usor dar o vedeam cum se stramba ca o doare... pana la urma am finalizat in balon.

Note: aparatament 9, oral 8, normal ...6, aspect 7.

De luat in calcul pentru sani si docilitate, pentru cei din zona cred ca nu sunt multe alternative.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...