Sari la conținut

Adelina!0725 491 130

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Vreau sa te intreb cam de la cat ai plecat (100 fin ca am fost si eu ) si cam cat a durat pana sa ceri bani astia ..... hai sa fim seriosi si nici macar nu arata ca tn

Eu am plecat de la 100/150 dar atunci era criza mai mare si eu eram o impiedicata si o incepatoare...pe cand prietena mea are destul de multa experienta...

Postat

Noi doua am lucrat impreuna si in tara si in afara si o cunosc destul de bine!stiu ce ii poate pielea

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Cine o recomanda ?ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Vizitator sarlatanu
Postat

Acum am vazut ce celulita multa si ce picioare babane are... poza 2 este cocludenta dar e bn 300

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Vreau sa te intreb cam de la cat ai plecat (100 fin ca am fost si eu ) si cam cat a durat pana sa ceri bani astia ..... hai sa fim seriosi si nici macar nu arata ca tn😊😊😊

Acum am vazut ce celulita multa si ce picioare babane are... poza 2 este cocludenta dar e bn 300

In spirit de gluma, am un telefon foarte performant, care scoate in evidenta fiecare imperfectiune!!😂😂😂😂

Te astept la un show dragu'meu, iti fac reducere 50% doar ca sa te convingi ca fata merita

Gata nu mai zic nimic pt ca nu vreau sa fiu acuzata de reclama mascata

• Oras:Bucuresti
Postat

In spirit de gluma, am un telefon foarte performant, care scoate in evidenta fiecare imperfectiune!!😂😂😂😂

Te astept la un show dragu'meu, iti fac reducere 50% doar ca sa te convingi ca fata merita

Gata nu mai zic nimic pt ca nu vreau sa fiu acuzata de reclama mascata

Pune o oferta de show :)) scrie si cam ce puteți face între voi , poate ne convingi :))

Te pup :*

Vizitator sarlatanu
Postat

Nu este vb de bani ci de faptul cum intra

Vizitator sarlatanu
Postat

Hai sa o lasam asa

Postat

Te asigur ca intra bine rauuuuu!!!platesc eu daca nu intra bine

Postat

Cum intra cine sau ce ? :))

Postat

Poate o sa se răzgândească domnișoara si o sa mai scadă prețul măcar la început sa ne convingem ca se pricepe !! O sa vedem . Bafta tuturor !! :)

Vizitator sarlatanu
Postat

Cum intra pe site... e greu

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

In spirit de gluma, am un telefon foarte performant, care scoate in evidenta fiecare imperfectiune!!

Iti donez unul cu camera de 3 megapixeli  , ascunde perfect imperfectiunile si cu ocazia asta ii sporesti sansele  :)

Postat

Tinand cont ca s au creat anumite discutii pe tema preturilor Adelinei, aceasta s a decis ca si schimbe preturile!

100 ron finalizarea/200 ron ora!serviciile raman aceleasi!o zi buna

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Rusia las o sa se duca ... vb ta ca la cata experienta are si la cat de bn face oral a lasat la preturi.. ete pl nu are nici o treaba

Postat

Buna

Prietena mea Adelina nu mai lucreaza asa ca acest topic poate ajunge la arhiva!va multumesc

Vizitator sarlatanu
Postat

Dar cand a lucrat?😅😅😅😅😅 iar am avut dreptate ca un SARLATAN

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.