Sari la conținut

Raluca noua0785467543

Postări Recomandate

• Oras:Ct
  • Oras:Ct
Postat

Yakuza aia are un numar de telefon, ceva ?? Sau vreun anunt ?

0760425127 , Yakuza sau cum ii spuneti , nume de cod Andreea miniona, plinuta sau cu forme ( nu mi-am dat seama avea un "furou" larg). Ne-am cunoscut (fumand o tigara la ea in camera- doar acolo se fumeaza) 

Vizita Raluca

Ajuns in locatie solicit sa fumez o tigara etc. bla bla bla nu se fumeaza , dar apare colega si la ea se poate, ma grabesc sa-mi aprind. Rezolvat. Sunt invitat in camera nici nu apuc sa vb nimic preturi servicii etc. ca deja era dezbracata , ma cer la baie sa pt reimprospatare desi veneam de acasa unde facusem dus inainte. Ea nu trece pe la baie... Slava domnului nimic dubios. Nici bine nu revin, ma intind in pat, se arunca rapid la oral (iarasi nu apucam sa vbm nimic WTF )  , cei drept ma cam grabeam. Tratamentul pt junior a fost asa ca pentru un bibelou, sa nu se sparga.

Baie : 6 - curat , dar , prosop la cerere

Dama : 7 - miniona ~1.60, slaba , sani micuti (dar maricei pentru silueta ei ), fara mirosuri dubioase , submisiva , trebuie sa te duci cu clestele de scos vorbe, acelasi clasic undress de 3 secunde. Pitesteanca, la tel. mi-a pasat-o pe colega sa ma indrume. 

GFE : 4 , socializare 0, mai degajata la final. 

Oral : 4,np asa umezit capul, handjob , putin dinti

Normal : 6, incearca, dar ascultatoare, sta cum o pui.

Anal : N/A.

Per total cred ca 6 desi e mult , asta ca pt. ca este ascultatoare. 

Halat : 100/200

Vizita prin octombrie.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...