kerion Reputație: 131 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 23, 2016 073719639060L-fin on...120L oraBuna seara, am hotarat dupa cateva vizite la acesta doamna sa ii deschid un topic, activeaza de cateva luni in zona obor, mai intai a fost pe Mihai Bravu vis-a-vis de spectrum iar acum se gaseste pe Avrig.Este o doamna trecuta de prima tinerete, nu este fotomodel, nici la corp nu arata super dar se face placuta, inaltime aproximati1.65-1.67, greutate cred ca peste 70 de kg,sani nr 6.Oralul il presteaza fara prezervativ in functie de igiena, cu lins de oua si batut cu pula peste fata, de inghitit o inghite aproape de DT..in cazul meu,in alte cazuri nu stiu, la normal se implica si geme(desii fals nu iti da impresia), este docila si sta in toate pozitiile in care o pui.Pe mine unul nu m-a grabit niciodata, e o prezenta chiar agreabila.Nu are poze reale...Ca note per totalul vizitelorON/P-8NP-8.5Aspect-6.5Atitudine-8Locatie -8.5 4
gibonul Reputație: 232 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:bucale Oras:bucale Postat Septembrie 24, 2016 Cam ce varsta are doamna Kerion?
kerion Reputație: 131 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 24, 2016 Cam ce varsta are doamna Kerion?Cred ca bate spre 50 de ani.....
juniior Reputație: 243 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 24, 2016 Este cumva doamna de aici ?https://nimfomane.com/forum/topic/17083-stie-cineva-despre-matura-asta/
gibonul Reputație: 232 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:bucale Oras:bucale Postat Septembrie 24, 2016 Multumesc ,credeam ca este Iulia bruneta ca ea a avut locatia vis a. Vis de Spectrum si pe Avrig. Ea mai are sanii nr 6 ,dar ea are cam 35 de ani .Oricum multumesc.o sa_ i fac o vizita.
kerion Reputație: 131 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 24, 2016 Nu, nu este doamna de acolo...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum