keeper Reputație: 47 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2016 Vizitat veverita pe la 3:45 dimineata, din lipsa de ocupatie (chipurile cautand o prospatura stramta), maxim 1.50m, maxim 35 kg, (sustine ca ar avea 20 de ani)....maaaaaxim 16-17 si chipurile un copil insa dupa ce am introdus degetul aratator era destul de stramta...infipt palosul de 13 cm in circumferinta (decat capul, veverita deja incepea chiuielile, chipurile de 1 sapt pe piata)..Va jur... m-am simtit ca si Godzilla cu masina ăluia din semnatura... probabil un fir de spaghete ar fi ideal pt a o fute pe gagica.N-am mai futut virgine... acum am aflat care-i ideea cu ele.1000% de etnie, o suge ok, te lasa sa o iei de cap, as fi indesat-o bine pe gat dar mi-era ca o iau acasa in cutie, franta in bucati.100 leusteni investiti intr-o papusa total nefutabila, cred ca e prima femeie extrem de stramta/mica ...m-am simtit **spam editat**...Am dorit mereu sa vad cum e cu una d'asta ingusta rau.. acum am aflat.. Experienta priceless, finalizarea am lasat-o pe vecinul de dupa mine..Cine o fute cu succes, dau o sticla de Blue Label! (Afrik mai functioneaza?!) 8
keeper Reputație: 47 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 6, 2016 0761380298 noul nr... recomand sa nu ajungeti decat daca vreti sa vedeti cea mai mica pizda din oras, insa tot nefutabila e 1
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2016 Am fost si eu in locația de la Unirii, vis a vis de Zara, kfc....plm, când a deschis ușa și am văzut un pachet de oase în lenjerie intimă...mi-au leșinat fanteziile )! Faza tare stiti care este? Ca mai are o colega idem ca ea ) bruneta....cum s-au nimerit nu stiu ))! Ciorex fără discuții...
fallusian Reputație: 0 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 176818071.jpgVizitat veverita pe la 3:45 dimineata, din lipsa de ocupatie (chipurile cautand o prospatura stramta), maxim 1.50m, maxim 35 kg, (sustine ca ar avea 20 de ani)....maaaaaxim 16-17 si chipurile un copil insa dupa ce am introdus degetul aratator era destul de stramta...infipt palosul de 13 cm in circumferinta (decat capul, veverita deja incepea chiuielile, chipurile de 1 sapt pe piata)..Va jur... m-am simtit ca si Godzilla cu masina ăluia din semnatura... probabil un fir de spaghete ar fi ideal pt a o fute pe gagica.N-am mai futut virgine... acum am aflat care-i ideea cu ele.1000% de etnie, o suge ok, te lasa sa o iei de cap, as fi indesat-o bine pe gat dar mi-era ca o iau acasa in cutie, franta in bucati.100 leusteni investiti intr-o papusa total nefutabila, cred ca e prima femeie extrem de stramta/mica ...m-am simtit **spam editat**...Am dorit mereu sa vad cum e cu una d'asta ingusta rau.. acum am aflat.. Experienta priceless, finalizarea am lasat-o pe vecinul de dupa mine..Cine o fute cu succes, dau o sticla de Blue Label! (Afrik mai functioneaza?!) Am dat si eu un ea cu cricketu' meu de 17.5 cm cu Fi de 8 ..am mai largit-o un pic..dar nu intra decat jumatate ..intr-adevar e chinuiala ..dar mi s-au urcat pandaliile la cap si am luat-o la o serie rapida sa o scutesc de un chin prelungit atat pe ea cat si pe mine
keeper Reputație: 47 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 23, 2017 S-o mai fi largit strumfita, dar e un sentment ciudat cand o vezi.. eu m-am simtit **spam editat** si mi-a pierit cheful pe cat de incins eram...
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2017 176818071.jpgVizitat veverita pe la 3:45 dimineata, din lipsa de ocupatie (chipurile cautand o prospatura stramta), maxim 1.50m, maxim 35 kg, (sustine ca ar avea 20 de ani)....maaaaaxim 16-17 si chipurile un copil insa dupa ce am introdus degetul aratator era destul de stramta...infipt palosul de 13 cm in circumferinta (decat capul, veverita deja incepea chiuielile, chipurile de 1 sapt pe piata)..Va jur... m-am simtit ca si Godzilla cu masina ăluia din semnatura... probabil un fir de spaghete ar fi ideal pt a o fute pe gagica.N-am mai futut virgine... acum am aflat care-i ideea cu ele.1000% de etnie, o suge ok, te lasa sa o iei de cap, as fi indesat-o bine pe gat dar mi-era ca o iau acasa in cutie, franta in bucati.100 leusteni investiti intr-o papusa total nefutabila, cred ca e prima femeie extrem de stramta/mica ...m-am simtit **spam editat**...Am dorit mereu sa vad cum e cu una d'asta ingusta rau.. acum am aflat.. Experienta priceless, finalizarea am lasat-o pe vecinul de dupa mine..Cine o fute cu succes, dau o sticla de Blue Label! (Afrik mai functioneaza?!) Aia nu e veveriță ci pui de cioară
flaviusadrianus Reputație: 215 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Postat Aprilie 28, 2017 **spam editat**i ne**spam editat**i hai sa vedem cine reuseste :-)
mathis27 Reputație: 1227 Postat Mai 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 5, 2017 Si acestea find spuse din ce motiv este la De EVITAT? 2 2
shendu506 Reputație: 129 Postat Iulie 30, 2017 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Iulie 30, 2017 Si acestea find spuse din ce motiv este la De EVITAT?ca erau ciori?
al3xdrey Reputație: 122 Postat August 10, 2017 Telefon: al3xdrey@yahoo.com Oras:Bucuresti Telefon: al3xdrey@yahoo.com Oras:Bucuresti Postat August 10, 2017 ca erau ciori? si nu suntem zoofili, trebuiesc ocolite ciorile! )))
shendu506 Reputație: 129 Postat Decembrie 29, 2017 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Decembrie 29, 2017 mai exista fata asta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum