Sari la conținut

!!!!!! TOPIC MUTAT LA DE EVITAT PENTRU CLONE SI RECENZII FALSE DE LA PROXENET !!! 0762323821 alexandra 26 ani

Postări Recomandate

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Tind sa cred ca nu haina face pe om.Cat despre poze voi pune maine

O decizie înțeleaptă!

Dacă și eu, care am fost de atâtea ori la tine,vreau să văd niște poze mai explicite, ceilalți cu atât mai mult!!

Link spre comentariu

Tind sa cred ca nu haina face pe om.

Cu toții tindem spre mai bine, aşa e natura umană. Altfel nu am cunoaşte dezvoltarea. Tindem spre binele subiectiv, adică credem că ceea ce ne dorim este bine pentru noi sau ne ajută în vreun fel.

Acum, trebuie să recunoaştem că se întâmplă să cumpărăm un produs datorită ambalajului. Nu s-a întâmplat să avem şi neplăceri şi surprize plăcute?

Te rog nu o lua personal, doar explic necesitatea pozelor, nu pentru lăbari cum zic cei mai futăcioşi dintre noi, ci pentru trierea clienților, să nu aibă nimeni neplăceri în momentul vizitei. Bine, tuuu?

Link spre comentariu
  • Oras:Dristor 2
  • Oras:Dristor 2

Cu toții tindem spre mai bine, aşa e natura umană. Altfel nu am cunoaşte dezvoltarea. Tindem spre binele subiectiv, adică credem că ceea ce ne dorim este bine pentru noi sau ne ajută în vreun fel.

Acum, trebuie să recunoaştem că se întâmplă să cumpărăm un produs datorită ambalajului. Nu s-a întâmplat să avem şi neplăceri şi surprize plăcute?

Te rog nu o lua personal, doar explic necesitatea pozelor, nu pentru lăbari cum zic cei mai futăcioşi dintre noi, ci pentru trierea clienților, să nu aibă nimeni neplăceri în momentul vizitei. Bine, tuuu?

Ai dreptate neplaceri avem la tot pasul tu
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...