Sari la conținut

!!!!!! TOPIC MUTAT LA DE EVITAT PENTRU CLONE SI RECENZII FALSE DE LA PROXENET !!! 0762323821 alexandra 26 ani

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata

Scuzati va rog, am si eu o intrebare, pot sa v-o pun ?

Multumesc.

Cum se scrie corect : alessya suge pula sau pula o suge alessya ?

Test: Sa se afle de cand.

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna dimineata

Multumesc.

vai cat profesionalism !

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Outside București
Postat

Alexandra,poate reușești să te colorezi pentru a avea acces la PM.

Postat

In concluzie merita fata o vizita? Am incercat sa dau anul trecut de ea la sfatul lui shark dar avea telefonul inchis. Ma interesa mai mult daca se comporta ok si daca arata acceptabil. Multumesc!

• Like 1
Postat

Buna dimineata

Multumesc.

Nu poți să ne-o pui,sau cel puțin mie ,că sunt heterosexual convins!

Pune-i-o alessyei că văd că-ți e cam dragă!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

In concluzie merita fata o vizita? Am incercat sa dau anul trecut de ea la sfatul lui shark dar avea telefonul inchis. Ma interesa mai mult daca se comporta ok si daca arata acceptabil. Multumesc!

Tipa are un comportament mai mult decât ok comparativ cu altele!

E genul de femeie la care ai pe ce pune mâna,altceva decât oase!

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Tipa are un comportament mai mult decât ok comparativ cu altele!

E genul de femeie la care ai pe ce pune mâna,altceva decât oase!

Da am observat asta din poze. Sper ca atunci cand o sa pot vizita sa aiba telefeonul deshis. :))

• Like 1
  • Oras:Dristor 2
  • Oras:Dristor 2
Postat

cand sunt ocupata nu raspund la telefon , trebuie sa insisti sau sa-mi dai sms in ideea ca imi este permis sa-ti raspund cand ma eliberez de clientul pe care il am

• Like 2
Postat

cand sunt ocupata nu raspund la telefon , trebuie sa insisti sau sa-mi dai sms in ideea ca imi este permis sa-ti raspund cand ma eliberez de clientul pe care il am

eu sun pana te gasesc  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Am inteles. Dar vazand ca telefonul e inchis m am gandit ca poate te ai retras mai ales ca nici pe forum numai comenta nimeni. E bine de stiut oricum. Pe viitor asa voi proceda.

Postat

Am inteles. Dar vazand ca telefonul e inchis m am gandit ca poate te ai retras mai ales ca nici pe forum numai comenta nimeni. E bine de stiut oricum. Pe viitor asa voi proceda.

nu vorbim de Alexandra ,vorbim in general .Tie ti-ar cadea bine sa fi la o curva si aia sa raspunda la telefon? Normal ca in general nu raspund la telefon plus ca unele au multi clienti si le gasesti mai greu la telefon sau poti avea noroc si le prinzi din prima dar in loc sa te programezi la ora 1 te programezi la ora 9 ca pana atunci nu are loc

• Like 8
  • Minus 3
Postat

nu vorbim de Alexandra ,vorbim in general .Tie ti-ar cadea bine sa fi la o curva si aia sa raspunda la telefon? Normal ca in general nu raspund la telefon plus ca unele au multi clienti si le gasesti mai greu la telefon sau poti avea noroc si le prinzi din prima dar in loc sa te programezi la ora 1 te programezi la ora 9 ca pana atunci nu are loc

Ideea e ca multe cand au client lasa telefonul pe silentios, la asta m am referit eu. Logic ca nu e nici politicos si nici normal sa raspunzi cand ai client. E bine de stiut ca pe viitor in caz ca are telefonul inchis ii pot lasa si un mesaj.

• Like 1
Postat

Ideea e ca multe cand au client lasa telefonul pe silentios, la asta m am referit eu. Logic ca nu e nici politicos si nici normal sa raspunzi cand ai client. E bine de stiut ca pe viitor in caz ca are telefonul inchis ii pot lasa si un mesaj.

Da, asa este lasa pe sailent dar gandeste-te ca dau inca 10/15 insi o data cu tine si ele nu suna inapoi

• Like 6
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...