pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Partajează Postat Septembrie 25, 2016 distrugatorul de panarame = un frustrat, idiot si labagiu. Furi din banii pensiei pe care o primeste curva de mata doar pentru a da niste minusuri muie distrugatorului de panarame 1 Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 muie distrugatorului de panarame distrugatorul de panarame = un frustrat, idiot si labagiu. Furi din banii pensiei pe care o primeste curva de mata doar pentru a da niste minusuri muie distrugatorului de panarame Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 distrugatorul de panarame = un frustrat, idiot si labagiu. Furi din banii pensiei pe care o primeste curva de mata doar pentru a da niste minusuri muie distrugatorului de panarame Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 distrugatorul de panarame = un frustrat, idiot si labagiu. Furi din banii pensiei pe care o primeste curva de mata doar pentru a da niste minusuri muie distrugatorului de panarame Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Ce-ai făcut mă nene mă,ai cedat psihic? 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Ce-ai făcut mă nene mă,ai cedat psihic? :laugh2 e mai slab de inger MITITELUL 25 11 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2016 distrugatorul de panarame = un frustrat, idiot si labagiu. Furi din banii pensiei pe care o primeste curva de mata doar pentru a da niste minusuri muie distrugatorului de panaramehai sa te invatam noi REGULA de baza :"te pui cu cine te incurci , te impiedici si cazi ".Sper ca ai inteles ideea 24 11 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2016 hai sa te invatam noi REGULA de baza :"te pui cu cine te incurci , te impiedici si cazi ".Sper ca ai inteles ideea Să-i traduc eu pictore,le-ai pupat în fund pe două curve tepare ( janette si Betty) le-ai umplut PC de reputație si acum te taxează ala ca de asta este distrugător de panarame. 2 Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 hai sa te invatam noi REGULA de baza :"te pui cu cine te incurci , te impiedici si cazi ".Sper ca ai inteles ideea muie si tie. te regasesti perfect in ceea ce am spus mai devreme Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Să-i traduc eu pictore,le-ai pupat în fund pe două curve tepare ( janette si Betty) le-ai umplut PC de reputație si acum te taxează ala ca de asta este distrugător de panarame.muie si tie. te regasesti perfect in ceea ce am spus mai devreme Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 muie !!! Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Să-i traduc eu pictore,le-ai pupat în fund pe două curve tepare ( janette si Betty) le-ai umplut PC de reputație si acum te taxează ala ca de asta este distrugător de panarame.sunteti aceeasi clona fraierilor ! 1 Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 sa va dau niste bani pentru a continua sa aveti conturi verzi ??? sau continuati sa cersiti prin intersectii, poate poate pica ceva 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Să-i traduc eu pictore,le-ai pupat în fund pe două curve tepare ( janette si Betty) le-ai umplut PC de reputație si acum te taxează ala ca de asta este distrugător de panarame.n-as baga mana in foc ca i se trage de acoloeu nu le-am tinut partea si tot s-a indragostit de mine , subitIti traduc eu in PMu cum sta treaba Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Pictore esti in depresie ? <_< 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2016 sunteti aceeasi clona fraierilor !desigur sa va dau niste bani pentru a continua sa aveti conturi verzi ??? sau continuati sa cersiti prin intersectii, poate poate pica cevaDa frate. Da-i incoa , ca nu strica , avem grija pe viitor sa-i investim unde trebuiebai saracul si chiar promitea Aici trebuie sa-i dau dreptate Distrugatorului : punctele astea chiar fac minuni , uneori 26 11 Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Pictore esti in depresie ? <_<curva de mata este in depresie ! Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2016 E clar,asta a cedat psihic. 2 Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 desigur bai saracul si chiar promitea Aici trebuie sa-i dau dreptate Distrugatorului : punctele astea chiar fac minuni , uneori _!_ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 https://i.imgflip.com/10g1gn.jpg 2 Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 E clar,asta a cedat psihic._!_ si tie Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Septembrie 25, 2016 curva de mata este in depresie !Vorbeste frumos retardatule ca eu nu am zis de ma-ta 1 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2016 ATENȚIE! Punctele de reputație afectează grav sănătății mintale. 6 Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 ATENȚIE! Punctele de reputație afectează grav sănătății mintale.din aceasta cauza te-ai facut verde cu banii cersiti in intersectie Link spre comentariu
ynelcryss Reputație: -95 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Am si eu o intrebare,la ce folosesc punctele?Mie mi le-a luat crow,da ma doare in pula si de el si de puncte Link spre comentariu
Postări Recomandate