Sari la conținut

PICTORUL, UN LABIL PSIHIC SAU UN LABAGIU FRUSTRAT ?!

Vizitator all_star

Postări Recomandate

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Sa-l opreasca cineva pe nebunul asta pana nu fute toate topicele cu aberatiile lui !!!

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sa-l opreasca cineva pe nebunul asta pana nu fute toate topicele cu aberatiile lui !!!

lasa-l frate sa-si fac numarul

nu fute topicele se fute pe el insusi

• Like 25
  • Minus 11
Vizitator
Postat

lasa-l frate sa-si fac numarul

nu fute topicele se fute pe el insusi

Ce sa mai futi, ca oricum forumul asta saracul a ajuns futut in proportie de 99%, crezi ca mai conteaza daca e futut 99,1 % ? :blushing2 :blushing2 :laugh2 :no2

• Like 8
Postat

Ce sa mai futi, ca oricum forumul asta saracul a ajuns futut in proportie de 99%, crezi ca mai conteaza daca e futut 99,1 % ? :blushing2 :blushing2 :laugh2 :no2

da nu mai vad scrisul de la Continut Nou decat ..... :slap2

L-o tine mult ?De criza , zic. :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 26
  • Minus 11
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Si inca nu e banat... oricum erau majoritatea topicelor futute si asa

Nu il banaeza pentru ca trebuie sa se exprime, e pictor, e artist ce face el este arta  ;) :laugh2

• Like 3
Postat

e pictor, e artist ce face el este arta  ;) :laugh2

ne deseneaza picturi abstracte , una mai ....decat cealalta :laugh2

Vizitator all_star
Postat

Nu il banaeza pentru ca trebuie sa se exprime, e pictor, e artist ce face el este arta  ;) :laugh2

El incearca sa-i faca recenzie distrugatorului de panarame in care ne povesteste cum ai fute punctele de reputatie. :slap2  Si munca asta ar trebui sa io apreciem.  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

El incearca sa-i faca recenzie distrugatorului de panarame in care ne povesteste cum ai fute punctele de reputatie. :slap2  Si munca asta ar trebui sa io apreciem.  :laugh2

Ala e un retardat, tu nu esti mai bun.

• Oras:On-line
  • Oras:On-line
Postat

du-te dracu fraiere !!!

• Oras:worldwide
Postat

Dar topicul tau iti place star? Adica cineva face spam si tu consideri oportun sa il prelungesti...nu te crritic ca nu ne cunoastem si nu am eu chef d asa ceva,dar p unde te am citit chiar pari finut,cerebral. Report spam si asteptam sa se inchida. Eu una detest asa topice mai mulkt ca spam sau injuraturi...voi explica de ce. Nu ai nevoie de o turma care sa aprobe ca unu e neplacut si de nesuportat.o poti face one 2one la cotitura unde il prinzi pe respectiv..eu am avut zeci de obsedati care dadeau in isterie si ma urmereau la orice postare unu dupa alta ca niste maidanezi turbati sa ma injure.nu am pofte totusi sas le dedic nebunilor topice ori f multa atentie.plus ca nu e deloc barbatesc sa aduni colegii sa il barfiti p unu ca niste tzatze florarese ori precupete.eu nu imi anmintesc sa fie avut o sg postare la vreun topic in care hai toti pe unu.este bullying este f grav.... Incercati dragi domni sa va purtati ca niste barbati nu baietei plangaciosi ca noi fetele care citim ne uscam rau . Pictore mah loco istericale se intampla la case mai mari ca a ta si mai nobile.i a exemplul amadei si vocifereaza p un sg topic ca nu tb pedepsit un grup ca ai ai nervi.unii mai intram p tel si e mai greoi deja oi fi tu fara tigai dar stai sa vezi cand te prind injurasturile tuturor.s a auzit gradinita da? Uite daca exista posib eu iti ofer 3 000pc daca asta te face mai fericit...geeez

• Like 2
Postat

Dar topicul tau iti place star? Adica cineva face spam si tu consideri oportun sa il prelungesti...nu te crritic ca nu ne cunoastem si nu am eu chef d asa ceva,dar p unde te am citit chiar pari finut,cerebral. Report spam si asteptam sa se inchida. Eu una detest asa topice mai mulkt ca spam sau injuraturi...voi explica de ce. Nu ai nevoie de o turma care sa aprobe ca unu e neplacut si de nesuportat.o poti face one 2one la cotitura unde il prinzi pe respectiv..eu am avut zeci de obsedati care dadeau in isterie si ma urmereau la orice postare unu dupa alta ca niste maidanezi turbati sa ma injure.nu am pofte totusi sas le dedic nebunilor topice ori f multa atentie.plus ca nu e deloc barbatesc sa aduni colegii sa il barfiti p unu ca niste tzatze florarese ori precupete.eu nu imi anmintesc sa fie avut o sg postare la vreun topic in care hai toti pe unu.este bullying este f grav.... Incercati dragi domni sa va purtati ca niste barbati nu baietei plangaciosi ca noi fetele care citim ne uscam rau . Pictore mah loco istericale se intampla la case mai mari ca a ta si mai nobile.i a exemplul amadei si vocifereaza p un sg topic ca nu tb pedepsit un grup ca ai ai nervi.unii mai intram p tel si e mai greoi deja oi fi tu fara tigai dar stai sa vezi cand te prind injurasturile tuturor.s a auzit gradinita da? Uite daca exista posib eu iti ofer 3 000pc daca asta te face mai fericit...geeez

ce sa-i mai oferi ca l-a bagat Distrugatorul in sperieti de-l bana si Pisic :laugh2

O fi bine , azi ?

Lupiiii.....baiiii..... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 25
  • Minus 11
Postat

ce sa-i mai oferi ca l-a bagat Distrugatorul in sperieti de-l bana si Pisic :laugh2

O fi bine , azi ?

Lupiiii.....baiiii..... :laugh2 :laugh2 :laugh2

vad ca l-o banat ulterior. fiti cuminti si nu o mai dati in porcisme all day, all nite, what the fuckkkk (chiar imi canta melodia in cap,pb o sa raman cu sechele si o sa imi tot sune ca un clopotel all day wtf lol)

• Like 2
  • Telefon: 0743328745
  • Oras:arad
  • Telefon: 0743328745
  • Oras:arad
Postat

all star tu nu esti decat un distrus de proxenet nu te poti compara nicioda cu Ronaldo  saracie :256

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...