Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Sa-l opreasca cineva pe nebunul asta pana nu fute toate topicele cu aberatiile lui !!!
burduhan Reputație: 2 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 il stiam ca-i dus cu pluta de mult trebuie banat pt trolling sa-i futa toate punctele cat o fi muncit la ele da-l in plm
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 25, 2016 Pictorul dupa primul minus Pictorul dupa 10 minusuri Pictorul dupa 50 de minusuri Pictorul dupa 100 de minusuri 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 25, 2016 Sa-l opreasca cineva pe nebunul asta pana nu fute toate topicele cu aberatiile lui !!!lasa-l frate sa-si fac numarulnu fute topicele se fute pe el insusi 25 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 lasa-l frate sa-si fac numarulnu fute topicele se fute pe el insusiCe sa mai futi, ca oricum forumul asta saracul a ajuns futut in proportie de 99%, crezi ca mai conteaza daca e futut 99,1 % ? :blushing2 8
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 25, 2016 Ce sa mai futi, ca oricum forumul asta saracul a ajuns futut in proportie de 99%, crezi ca mai conteaza daca e futut 99,1 % ? :blushing2 da nu mai vad scrisul de la Continut Nou decat ..... L-o tine mult ?De criza , zic. :laugh2 26 11
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 25, 2016 Si inca nu e banat... oricum erau majoritatea topicelor futute si asa 3 3
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 25, 2016 Si inca nu e banat... oricum erau majoritatea topicelor futute si asaNu il banaeza pentru ca trebuie sa se exprime, e pictor, e artist ce face el este arta 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 25, 2016 e pictor, e artist ce face el este arta ne deseneaza picturi abstracte , una mai ....decat cealalta
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 25, 2016 ne deseneaza picturi abstracte , una mai ....decat cealalta Un fel de [media]https://www.youtube.com/watch?v=6gYBXRwsDjY[/media] 1
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Nu il banaeza pentru ca trebuie sa se exprime, e pictor, e artist ce face el este arta El incearca sa-i faca recenzie distrugatorului de panarame in care ne povesteste cum ai fute punctele de reputatie. Si munca asta ar trebui sa io apreciem.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 El incearca sa-i faca recenzie distrugatorului de panarame in care ne povesteste cum ai fute punctele de reputatie. Si munca asta ar trebui sa io apreciem. Ala e un retardat, tu nu esti mai bun.
traminer Reputație: 1806 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Septembrie 25, 2016 Probleme la Constanța?
pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Septembrie 26, 2016 Sa-l opreasca cineva pe nebunul asta pana nu fute toate topicele cu aberatiile lui !!!du-te dracu fraiere !!!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 26, 2016 Dar topicul tau iti place star? Adica cineva face spam si tu consideri oportun sa il prelungesti...nu te crritic ca nu ne cunoastem si nu am eu chef d asa ceva,dar p unde te am citit chiar pari finut,cerebral. Report spam si asteptam sa se inchida. Eu una detest asa topice mai mulkt ca spam sau injuraturi...voi explica de ce. Nu ai nevoie de o turma care sa aprobe ca unu e neplacut si de nesuportat.o poti face one 2one la cotitura unde il prinzi pe respectiv..eu am avut zeci de obsedati care dadeau in isterie si ma urmereau la orice postare unu dupa alta ca niste maidanezi turbati sa ma injure.nu am pofte totusi sas le dedic nebunilor topice ori f multa atentie.plus ca nu e deloc barbatesc sa aduni colegii sa il barfiti p unu ca niste tzatze florarese ori precupete.eu nu imi anmintesc sa fie avut o sg postare la vreun topic in care hai toti pe unu.este bullying este f grav.... Incercati dragi domni sa va purtati ca niste barbati nu baietei plangaciosi ca noi fetele care citim ne uscam rau . Pictore mah loco istericale se intampla la case mai mari ca a ta si mai nobile.i a exemplul amadei si vocifereaza p un sg topic ca nu tb pedepsit un grup ca ai ai nervi.unii mai intram p tel si e mai greoi deja oi fi tu fara tigai dar stai sa vezi cand te prind injurasturile tuturor.s a auzit gradinita da? Uite daca exista posib eu iti ofer 3 000pc daca asta te face mai fericit...geeez 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 26, 2016 Dar topicul tau iti place star? Adica cineva face spam si tu consideri oportun sa il prelungesti...nu te crritic ca nu ne cunoastem si nu am eu chef d asa ceva,dar p unde te am citit chiar pari finut,cerebral. Report spam si asteptam sa se inchida. Eu una detest asa topice mai mulkt ca spam sau injuraturi...voi explica de ce. Nu ai nevoie de o turma care sa aprobe ca unu e neplacut si de nesuportat.o poti face one 2one la cotitura unde il prinzi pe respectiv..eu am avut zeci de obsedati care dadeau in isterie si ma urmereau la orice postare unu dupa alta ca niste maidanezi turbati sa ma injure.nu am pofte totusi sas le dedic nebunilor topice ori f multa atentie.plus ca nu e deloc barbatesc sa aduni colegii sa il barfiti p unu ca niste tzatze florarese ori precupete.eu nu imi anmintesc sa fie avut o sg postare la vreun topic in care hai toti pe unu.este bullying este f grav.... Incercati dragi domni sa va purtati ca niste barbati nu baietei plangaciosi ca noi fetele care citim ne uscam rau . Pictore mah loco istericale se intampla la case mai mari ca a ta si mai nobile.i a exemplul amadei si vocifereaza p un sg topic ca nu tb pedepsit un grup ca ai ai nervi.unii mai intram p tel si e mai greoi deja oi fi tu fara tigai dar stai sa vezi cand te prind injurasturile tuturor.s a auzit gradinita da? Uite daca exista posib eu iti ofer 3 000pc daca asta te face mai fericit...geeezce sa-i mai oferi ca l-a bagat Distrugatorul in sperieti de-l bana si Pisic O fi bine , azi ?Lupiiii.....baiiii..... :laugh2 25 11
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 27, 2016 ce sa-i mai oferi ca l-a bagat Distrugatorul in sperieti de-l bana si Pisic O fi bine , azi ?Lupiiii.....baiiii..... :laugh2 vad ca l-o banat ulterior. fiti cuminti si nu o mai dati in porcisme all day, all nite, what the fuckkkk (chiar imi canta melodia in cap,pb o sa raman cu sechele si o sa imi tot sune ca un clopotel all day wtf lol) 2
elena din troia Reputație: 35 Postat Septembrie 29, 2016 Telefon: 0743328745 Oras:arad Telefon: 0743328745 Oras:arad Postat Septembrie 29, 2016 Sa-l opreasca cineva pe nebunul asta pana nu fute toate topicele cu aberatiile lui !!!all star tu nu esti decat un distrus de proxenet nu te poti compara nicioda cu Ronaldo saracie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum