Sari la conținut

muie distrugatorului de panarame

pictorul

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hoooooooooooooooo !!!! mai omule mai, ia o pauza, da-le'n pana mea de puncte, ce mama masii ? :( Sa faci o criza de la puncte, parca ai fi pirdut vreun pariu de 100 Ron sau ti-a sutit cineva din portofelul cu BTC de pe net.... :(

Ce Dumnezeu mai, sunt doar niste chestii electronice 0101101100, NU E CEVA REAL !!! Sunt puncte, nu se da nici o reducere cu ele, nu poti sa le vinzi, sa le donezi, poti sa te caci pe ele, da, dar altceva NU AI CE FACE cu ele !

• Like 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Hoooooooooooooooo !!!! mai omule mai, ia o pauza, da-le'n pana mea de puncte, ce mama masii ? :( Sa faci o criza de la puncte, parca ai fi pirdut vreun pariu de 100 Ron sau ti-a sutit cineva din portofelul cu BTC de pe net.... :(

Ce Dumnezeu mai, sunt doar niste chestii electronice 0101101100, NU E CEVA REAL !!! Sunt puncte, nu se da nici o reducere cu ele, nu poti sa le vinzi, sa le donezi, poti sa te caci pe ele, da, dar altceva NU AI CE FACE cu ele !

pana maine dimineata sper sa-i treaca :laugh2

sa-i trimitem o gajica sa-l linisteasca?

Vizitator
Postat

pana maine dimineata sper sa-i treaca :laugh2

sa-i trimitem o gajica sa-l linisteasca?

Nu cred ca ar avea vreun efect... :no2

• Like 1
Postat

Nu cred ca ar avea vreun efect... :no2

ne straduim  macar

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Treaba sta cam asa:Distrugatorul de panarame are boala pe Liviu58 si Pictorul i-a dat tone de puncte cu plus lui Liviu58 si dupa ce Distrugatorul de panarame i-a dat tone de minusuri lui Liviu58 acum a tabarat cu minusuri si pe Pictorul pentru ca e sustinatorul lui Liviu58 :) :)

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Inseamna totul pentru el punctele astea :cry2

Este ca si cum tie ti-ar lua cineva aparatul foto :no2

Vizitator
Postat

Treaba sta cam asa:Distrugatorul de panarame are boala pe Liviu58 si Pictorul i-a dat tone de puncte cu plus lui Liviu58 si dupa ce Distrugatorul de panarame i-a dat tone de minusuri lui Liviu58 acum a tabarat cu minusuri si pe Pictorul pentru ca e sustinatorul lui Liviu58 :) :)

:laugh2 :laugh2 Asta ar fi fost un super subiect pentru romanele lui Arthur Conan-Doyle, pentru Sherlock Holmes ! :)

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...