pictorul Reputație: 1113 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Septembrie 25, 2016 distrugatorul de panarame = unfrustrat, idiot si labagiu. Furi dinbanii pensiei pe care o primestecurva de mata doar pentru a da nisteminusuri muie distrugatorului de panarame
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Hoooooooooooooooo !!!! mai omule mai, ia o pauza, da-le'n pana mea de puncte, ce mama masii ? Sa faci o criza de la puncte, parca ai fi pirdut vreun pariu de 100 Ron sau ti-a sutit cineva din portofelul cu BTC de pe net.... Ce Dumnezeu mai, sunt doar niste chestii electronice 0101101100, NU E CEVA REAL !!! Sunt puncte, nu se da nici o reducere cu ele, nu poti sa le vinzi, sa le donezi, poti sa te caci pe ele, da, dar altceva NU AI CE FACE cu ele ! 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 25, 2016 Hoooooooooooooooo !!!! mai omule mai, ia o pauza, da-le'n pana mea de puncte, ce mama masii ? Sa faci o criza de la puncte, parca ai fi pirdut vreun pariu de 100 Ron sau ti-a sutit cineva din portofelul cu BTC de pe net.... Ce Dumnezeu mai, sunt doar niste chestii electronice 0101101100, NU E CEVA REAL !!! Sunt puncte, nu se da nici o reducere cu ele, nu poti sa le vinzi, sa le donezi, poti sa te caci pe ele, da, dar altceva NU AI CE FACE cu ele !pana maine dimineata sper sa-i treaca sa-i trimitem o gajica sa-l linisteasca?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 pana maine dimineata sper sa-i treaca sa-i trimitem o gajica sa-l linisteasca?Nu cred ca ar avea vreun efect... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 25, 2016 Nu cred ca ar avea vreun efect... ne straduim macar
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 25, 2016 Treaba sta cam asa:Distrugatorul de panarame are boala pe Liviu58 si Pictorul i-a dat tone de puncte cu plus lui Liviu58 si dupa ce Distrugatorul de panarame i-a dat tone de minusuri lui Liviu58 acum a tabarat cu minusuri si pe Pictorul pentru ca e sustinatorul lui Liviu58 :)
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 25, 2016 Ai postat si la concursul de poze nebunule Luna asta castigi pemiul de cel mai fragil mintal user
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 25, 2016 Hoooooooooooooooo !!!! mai omule mai, ia o pauza, da-le'n pana mea de puncte, ce mama masii ? Sa faci o criza de la puncte, parca ai fi pirdut vreun pariu de 100 Ron sau ti-a sutit cineva din portofelul cu BTC de pe net.... Ce Dumnezeu mai, sunt doar niste chestii electronice 0101101100, NU E CEVA REAL !!! Sunt puncte, nu se da nici o reducere cu ele, nu poti sa le vinzi, sa le donezi, poti sa te caci pe ele, da, dar altceva NU AI CE FACE cu ele !Inseamna totul pentru el punctele astea Este ca si cum tie ti-ar lua cineva aparatul foto
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Treaba sta cam asa:Distrugatorul de panarame are boala pe Liviu58 si Pictorul i-a dat tone de puncte cu plus lui Liviu58 si dupa ce Distrugatorul de panarame i-a dat tone de minusuri lui Liviu58 acum a tabarat cu minusuri si pe Pictorul pentru ca e sustinatorul lui Liviu58 :) :laugh2 Asta ar fi fost un super subiect pentru romanele lui Arthur Conan-Doyle, pentru Sherlock Holmes ! 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Septembrie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 25, 2016 toti dubiosi posteza sau deschid topice inutile dar na astia suntem mult si prost si fara inteles
Postări Recomandate