Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

Mentionez si eu ca am contactat.o pe wzp, intr.un weekend si de abia mi.a raspuns. Intreband.o dc este disponibila, imi spune ca da, apoi, a dat.o la intors ca nu mai este disponibila.

Am intrebat.o din nou, cand poate sa ma primeasca, la orice ora doreste ea si mi a spus ca nu se poate!!!

Trageti voi concluziile...

Te pup Ana!

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu am tinut-o numai pt mine, au mai fost si alti confrati, iar acum nu o mai are nimeni.

esti sigur? =))))

oricum ai ajuns si tu in punctul in care au ajuns altii, mai devreme sau mai tarziu. :(

nu toti suntem "dă ielită" :(

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Mentionez si eu ca am contactat.o pe wzp, intr.un weekend si de abia mi.a raspuns. Intreband.o dc este disponibila, imi spune ca da, apoi, a dat.o la intors ca nu mai este disponibila.

Am intrebat.o din nou, cand poate sa ma primeasca, la orice ora doreste ea si mi a spus ca nu se poate!!!

Trageti voi concluziile...

Ce dracu' , ma ,  ati ajuns milogi pe banii vostrii :slap2 Si ptr. ce ? Ptr. o bucatica de pizda scoasa pe raft . 

Fatuca asta este  "de taraba" , ce naiba o tot  stresati si nu intelegeti ? Nu-si va schimba atitudinea , pe veci  :no2

• Like 20
  • Minus 9
Postat

Ce dracu' , ma ,  ati ajuns milogi pe banii vostrii :slap2 Si ptr. ce ? Ptr. o bucatica de pizda scoasa pe raft . 

Fatuca asta este  "de taraba" , ce naiba o tot  stresati si nu intelegeti ? Nu-si va schimba atitudinea , pe veci  :no2

Am vrut sa ma duc la ea de curios...cu atitudinea asta, pt mine e clara situatia. !!!

Mai are oricum de invatat, bunul simt nu este pt oricine, parerea mea!

Bafta!~

• Like 2
Postat

Am vrut sa ma duc la ea de curios...cu atitudinea asta, pt mine e clara situatia. !!!

Mai are oricum de invatat, bunul simt nu este pt oricine, parerea mea!

Bafta!~

Bai frate si eu am incercat  acum cativa ani sa-i dau un toc de pula   , pe vremea cand  inca mai dadea curs sa raspunda la telefon  si s-o intalnesti mult mai usor  , nu prin WhatsApp.

I-am spus PASS , din prima faza - a intrevederii , de cand am vazut-o coborand in trening in fata blocului si cum isi dadea ochii peste cap  adoptand niste fite de pitipoanca de 2 lei . Nu este decat o sorcova de muratura si nimic mai mult.Nu merita sa te obosesti.

Daca privesti si in primele pagini vei regasi aceleasi pareri "laudative" la adresa ei (eu la vremea respectiva am contactat-o de pe AT , daca aveam cont aici nici nu ma straduiam s-o mai sun macar) . Iar de atunci nu si-a schimbat cu nimic comportamentul si nici nu se straduiecte, tocmai de aceea isi muta cuibul de colo colo . Nu stiu de unde au aparut vreo 2 care o tot lauda , dar nu trebuie sa-i iei de baza ce spun acestia. Ori sunt...ori sunt.....intelegi mataluta ce vreau sa spun :)

• Like 21
  • Minus 9
  • Oras:bucuresti
Postat

Bai frate si eu am incercat  acum cativa ani sa-i dau un toc de pula   , pe vremea cand  inca mai dadea curs sa raspunda la telefon  si s-o intalnesti mult mai usor  , nu prin WhatsApp.

I-am spus PASS , din prima faza - a intrevederii , de cand am vazut-o coborand in trening in fata blocului si cum isi dadea ochii peste cap  adoptand niste fite de pitipoanca de 2 lei . Nu este decat o sorcova de muratura si nimic mai mult.Nu merita sa te obosesti.

Daca privesti si in primele pagini vei regasi aceleasi pareri "laudative" la adresa ei (eu la vremea respectiva am contactat-o de pe AT , daca aveam cont aici nici nu ma straduiam s-o mai sun macar) . Iar de atunci nu si-a schimbat cu nimic comportamentul si nici nu se straduiecte, tocmai de aceea isi muta cuibul de colo colo . Nu stiu de unde au aparut vreo 2 care o tot lauda , dar nu trebuie sa-i iei de baza ce spun acestia. Ori sunt...ori sunt.....intelegi mataluta ce vreau sa spun :)

tin sa te contrazic   mie mi se pare o fata de nota 10 + este serioasa te face sa te simti bine  nu stiu ce probleme ai avut tu in trecut cu ea dar cu mine  a fost de fiecare data de nota 10 + si nu, nu ii fac reclama  chiar asa este

Postat

tin sa te contrazic   mie mi se pare o fata de nota 10 + este serioasa te face sa te simti bine  nu stiu ce probleme ai avut tu in trecut cu ea dar cu mine  a fost de fiecare data de nota 10 + si nu, nu ii fac reclama  chiar asa este

Sigur :slap2 daca il aveai pe 11 pun pariu ca il foloseai :)

Nu am avut nicio problema , nu-mi plac fitele de prost gust  si cam atat. Daca tie iti plac ptr. mine nu este vreo problema .

• Like 20
  • Minus 9
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Vorbeste cel blocat pe whatsapp?? :-)

• Minus 1
Postat

Sigur :slap2 daca il aveai pe 11 pun pariu ca il foloseai :)

Nu am avut nicio problema , nu-mi plac fitele de prost gust  si cam atat. Daca tie iti plac ptr. mine nu este vreo problema .

nu stiu despre ce fite vb tocmai iti spuneam ca nu e fitoasa :slap2 :slap2 :slap2

Postat

nu stiu despre ce fite vb tocmai iti spuneam ca nu e fitoasa :slap2 :slap2 :slap2

Bine ... mai caut-o atunci

• Like 20
  • Minus 9
  • Oras:Dristor
  • Oras:Dristor
Postat

Buna dragi mei... Dupa cum stiti am schimbat locatia intr'un apartament si zona centrala asa ca m'am gandit sa fac o reactulizare la serviciile si pretul meu(o mica modificare legata de pret)

Sex oral si normal 100lei/fin

Sex oral si normal+masaj 150lei/h

Bineinteles si mici fantezii

O zi buna va doresc 😘😘😘

post-86778-0-90093300-1486646736_thumb.jpg

post-86778-0-56329400-1486646764_thumb.jpg

post-86778-0-68046000-1486646783_thumb.jpg

• Like 9
Postat

De ce oare nu s-a facut directoare la Microsoft sau partner pe la Deloitte si a ajuns sa o suga pe 100 de lei? :slap2 :D

E tendentios ce zici. Educatia unei persoane e ceva ce tine in mare masura de contextul social in care s-a dezvoltat. Inteligenta e o proprietate cu care te nasti, e mai rar intalnita si m-a bucurat sa o gasesc la fata asta.

Ti-am raspuns partial la intrebare din acest motiv si pentru ca n-am somn. Nu ma plictisesc totusi atat de mult incat sa ma chinui sa raspund la ceea ce banuiesc a fi o insinuare a tovarasului Miky77, pentru ca se afla in eroare in ceea ce ma priveste. Cat despre alegerile ei nu le comentez, deoarece precum am precizat, gasesc acest lucru de prost gust din pozitia de fost client. :)

Panoramic, scrie "Love me for who i am".

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

E tendentios ce zici. Educatia unei persoane e ceva ce tine in mare masura de contextul social in care s-a dezvoltat. Inteligenta e o proprietate cu care te nasti, e mai rar intalnita si m-a bucurat sa o gasesc la fata asta.

Ti-am raspuns partial la intrebare din acest motiv si pentru ca n-am somn. Nu ma plictisesc totusi atat de mult incat sa ma chinui sa raspund la ceea ce banuiesc a fi o insinuare a tovarasului Miky77, pentru ca se afla in eroare in ceea ce ma priveste. Cat despre alegerile ei nu le comentez, deoarece precum am precizat, gasesc acest lucru de prost gust din pozitia de fost client. :)

Inteligent e poate si un taran care vinde la taraba. Asta nu înseamnă ca ar fi putut ajunge CEO la Auchan.

• Like 9
Postat

Bine punctat! In special faza cu inteligenta. Fiecare om se naste cu o anumita inteligenta. E lafel ca si fizicul. Unuii sunt mai inalti, alti mai scunzi, unii mai grasi, altii mai slabi etc. LAfel si cu inteligenta. Ea se poate mari prin scoala si mediul unde se deZvolta dar niciodata un om care se naste cu o inteligenta medie va ajunge sa inteleaga fiZica cuantica sau mai stiu eu ce chit ca incearca din rasputeri. Fiecare cu cat il duce capul. :)
  • Like 2
Postat

Inteligenta nativa( din nastere, posibil dupa unele studii sa depinda genetic )  reprezinta baza pe care se cladeste ulterior( prin/datorita experientelor/cunostintelor acumulate in decursul vietii) inteligenta matura. In general, inteligenta nativa reprezinta aprox. 15/25% , dar nu se exclude pentru anumite persoane sa ramana catre 100%-( fara referire la cazul de fata)

Postat

Plimba ursul APLAUDACIULE .De cand te-ai inscris pe forum ai avut 3 interventii si culmea toate aici pe topic 

Cum as putea sa te cataloghez ? Fa-o tu , dar cu siguranta nu esti un "simplu fost client" dupa cum ai declarat in postare , ba chiar si o tentativa de Recenzie in care ai tinut tu mortis sa ne spui si chestii personale pe care pe noi de altfel nu prea ne privesc "Fac apel la discretia voastra, pentru ca fata a zis ca s-a mutat din motive personale. Hai sa ii respectam aceasta decizie din bun simt si sa ii oferim prilejul de a avea un trai linistit, iar cine e interesat sa o contacteze prin metodele descrise de ea." . Unii dintre noi daca alegem sa vizitam o fata  nu mergem ca la petit sau mai stiu eu ce , dor s-o futem si cam atat , restul problemelor ei personale nu ne intereseaza :slap2 Deci sa i-o spui lu' Mutu , eventual si Surdu .Si , da, nu este o eroare dupa cate se observa , deci hai s-o lasam cu inteligenta deoparte..... te depaseste   :)

• Like 25
  • Minus 9
Postat

Plimba ursul APLAUDACIULE , de cand te-ai inscris pe forum ai avut 3 interventii si culmea toate aici pe topic 

Cum as putea sa te cataloghez ? Fa-o tu , dar cu siguranta nu esti un "simplu fost client" dupa cum ai declarat in postare :slap2 Sa i-o spui spui lu' Mutu , eventual si Surdu .Si , da, nu este o eroare dupa cate se observa 

fraza asta e pupincurism maxim:  "Inteligenta e o proprietate cu care te nasti, e mai rar intalnita si m-a bucurat sa o gasesc la fata asta."

• Like 4
  • Minus 2
Postat

fraza asta e pupincurism maxim:  "Inteligenta e o proprietate cu care te nasti, e mai rar intalnita si m-a bucurat sa o gasesc la fata asta."

lasa-l incolo ca e prostan rau de tot , dar vrea sa pozeze in inteligent  pe aici :laugh2

• Like 21
  • Minus 9
Postat

Inteligent e poate si un taran care vinde la taraba. Asta nu înseamnă ca ar fi putut ajunge CEO la Auchan.

Ai dreptate, ce ai spus rezuma ceea ce am zis si eu. Contextul social determina foarte mult masura in care poate evolua un individ. Doar ca in prima ta interventie la care ti-am raspuns, ai dat-o ca ar fi ales meseria asta deoarece este proasta, iar opinia mea e ca acest lucru nu e adevarat.

Tovarase Miky77, nu stiu cine pe cine ar putea cataloga. Eu nu am ascuns faptul ca sunt subiectiv si nu cred ca trebuie sa cer voie cuiva ca sa am preferinte. Da, e o fata la care m-am dus cu drag, care nu m-a plictisit, la care nu am stat cu grija cand mi-am lasat lucrurile in camera si fata de care nu ma ascund sa-mi afisez simpatia. Dar acest lucru se intampla strict in cadrul relatiei mele cu ea ca si client. Nu stiu despre ce detalii vorbesti si ce promovare ai vazut tu, eu doar am subliniat ca motivele mutarii ei au fost personale si cererea de amanunte aici o gasesc inoportuna. Iar decizia de a posta am luat-o pentru ca asa am simtit eu. O fata din meseria asta cand se muta din motive personale, de cele mai multe ori o face pentru ca are nevoie de discrectie.

E treaba ta ce faci si pe unde, dar atitudinea vis-a-vis de ea este nejustificata in contextul pe care-l prezinti tu. Daca te-ai dus si nu ti-a convenit, a fost alegerea ta, nu cred ca ti-a dat telefon pentru ca nu mai putea de dorul tau. Daca a fost, a fost experienta ta si o puteai impartasi atunci, dar cand alegi sa o faci dupa doi ani cu atata violenta in limbaj si recursiv, permite-mi te rog sa ma indoiesc de intentiile tale. Nu am de gand sa intretin discutia cu tine pe aceasta tema.

Valabil si pentru oricine altcineva, ca sa ma jignesti ar trebui sa-mi pese de tine si sa nu am altceva mai bun de facut, iar din pacate pentru tine nu esti asa de interesant si am destule pe cap. Totusi, fiind un om care in general imi place sa ii ajut pe altii daca am posibilitatea, nu stiu ce frustrari ascunzi tu, dar daca jignirea unui strain pe internet iti creste stima de sine, iti accept afirmatiile barbatelule.

https://www.youtube.com/watch?v=-hIEMFRAr7k

Postat

Ai dreptate, ce ai spus rezuma ceea ce am zis si eu. Contextul social determina foarte mult masura in care poate evolua un individ. Doar ca in prima ta interventie la care ti-am raspuns, ai dat-o ca ar fi ales meseria asta deoarece este proasta, iar opinia mea e ca acest lucru nu e adevarat.

Exclusiv proaste sunt cele care care practica activitatea asta doar sub „patronajul” unui guvid. La celelalte se impletesc mai multe cauze: lacomie, lene, proasta educatie. Saracia nu e un factor determinant. Pentru ca sunt foarte multe fete sarace care, de asemeni arata bine, si care nu se arunca direct sa practice sexul pe bani.

Prima mea postare se referea la faptul ca s-a spus despre ea ca „ar fi putut sa faca orice ar fi vrut”. Lucru care mi s-a parut exagerat. De la a nu fi proasta, la a avea un anume grad de inteligenta, la „a face orice vrei”, totusi e cale lunga.

• Like 8

Postat
Tovarase Miky77, nu stiu cine pe cine ar putea cataloga. Eu nu am ascuns faptul ca sunt subiectiv si nu cred ca trebuie sa cer voie cuiva ca sa am preferinte. Da, e o fata la care m-am dus cu drag, care nu m-a plictisit, la care nu am stat cu grija cand mi-am lasat lucrurile in camera si fata de care nu ma ascund sa-mi afisez simpatia. Dar acest lucru se intampla strict in cadrul relatiei mele cu ea ca si client. Nu stiu despre ce detalii vorbesti si ce promovare ai vazut tu, eu doar am subliniat ca motivele mutarii ei au fost personale si cererea de amanunte aici o gasesc inoportuna. Iar decizia de a posta am luat-o pentru ca asa am simtit eu. O fata din meseria asta cand se muta din motive personale, de cele mai multe ori o face pentru ca are nevoie de discrectie.

E treaba ta ce faci si pe unde, dar atitudinea vis-a-vis de ea este nejustificata in contextul pe care-l prezinti tu. Daca te-ai dus si nu ti-a convenit, a fost alegerea ta, nu cred ca ti-a dat telefon pentru ca nu mai putea de dorul tau. Daca a fost, a fost experienta ta si o puteai impartasi atunci, dar cand alegi sa o faci dupa doi ani cu atata violenta in limbaj si recursiv, permite-mi te rog sa ma indoiesc de intentiile tale. Nu am de gand sa intretin discutia cu tine pe aceasta tema.

Valabil si pentru oricine altcineva, ca sa ma jignesti ar trebui sa-mi pese de tine si sa nu am altceva mai bun de facut, iar din pacate pentru tine nu esti asa de interesant si am destule pe cap. Totusi, fiind un om care in general imi place sa ii ajut pe altii daca am posibilitatea, nu stiu ce frustrari ascunzi tu, dar daca jignirea unui strain pe internet iti creste stima de sine, iti accept afirmatiile barbatelule.

du-te copchilas ca impungi.....ce rost ar avea sa-mi bat capul cu tine , oricum nu ai intelege nimic :slap2

• Like 18
  • Minus 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...