Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Sub pătrățele, să mă scuzi :)

Atunci trebuie sa ma uit eu , tu i-ati familia si faceti 3 ture de national arena.
Postat

Salutare natiune nimfomaniaca!

Astazi am atacat si eu la scufita rosie pe nume Ana, fata draguta, joviala si cu un corp slim cu sani in forma de para cu sfarcuri erectile.

Locatia este o garsoniera micuta dotata cu cele necesare , curata, si cu doua oglinzi plasate strategic. Se ajunge facil la locatie , fiind stradal plasat  blocul.

Modalitatet de contact : telefonul din titlul topicului, programare facuta in prealabil si confirmata cu 30 de minute  inainte de ora stabilita.

Ajuns la timp , m-a intampinat zambind, apoi am stat un pic de vorba ca asa-i sade bine oaspetelui.

Atacul asupra scufitei rosii desfaurat in doua acte, cu oral neprotejat cu cim, igienizat si stat "uMpic" de vorba pentru strategicul atac de final.

Atacul de final s-a desfasurat cu oral nerotejat , montat scufita si servesc un lady on top, urmat de un doggystyle  :doggystyle  cu finalizare in scufita.

Am trecut la o scurta igienizare, mi-am luat la revedere si un praz verde si dus am fost.

Note: oral neprotejat :8.5 cim si soft cu atentie la adiacente

normal protejat : 9 stramta si umeda .

gfe: 9

igiena:10

Halatul 100 ron/ora cheltuiti cu folos .

De revenit : cu siguranta da, doar daca va plac fetele slim cu carne tare.

Ana te pup  :kiss3  :kiss3  :kiss3

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare ,

Luni, vreme ploioasa , plictiseala , toată lumea la munca am decis sa o vizitez si eu pe domnișoara .

Stabilim pt 17:30 . Intr un final imi trimite sms ca nu mai poate si sa vin la 19:30 . A fost ok , m a anunțat , eram încă acasa, am mai băgat un film .

Intr-un final ajung la 19:30 , plouat , plictisit de cat m a plimbat taximetristul si m a lăsat la 300 m de bloc .

Foarte prietenoasa si jovială , plictiseala trece repede , stam de vorba 10 min . Începem apoi cu un oral neprotejat. Pentru mine cel mai oral de pana acum . Cu schimbări de ritm , cu o mana, fara mâini, atenta si la oua, nici nu stiu cum de la un momentat ca a fost atât de bine ca am uitat unde sunt . am finalizat intr un final dupa 30 min la ea in gura; ii mulțumesc pr răbdarea si faptul ca a fost atenta de la început pana la sfârșit . Am luat o pauza apoi sa ne revenim . Ea a fumat o Țigara , am vb putin . Am început apoi al 2 le-a număr , oral neprotejat câteva minute de încălzire , am schimbat apoi 2 poziții , făcut o pauza ca am obosit :D a venit ea apoi deasupra ,. Trecuse deja 1h30 asa ca ii zic sa continuam pana la 2 ore ( norocul meu ca m-a amânat pana la 19:30 si nu mai avea pe nimeni dupa) . Mai schimbam 2 poziții , la final un doggy , priveliște superba.

Locația : 7 . Singurul loc unde pot da o nota mai mică. Curat, îngrijit , un plus pt oglinzile de lângă pat , dar eu sunt mai pretențios . Oricum nu venisem sa ma uit pe pereți si cu asa domnișoara nici nu ai cum .

Aspect : 9.5 ( nu i dau 10 ca se pare din pozele mai vechi ca i sta si mai bine bruneta ) îngrijită, parfumata ,curată , sâni superbi , cur si mai superb , zâmbet frumos , slim , carnea tare , o plăcere sa i simți atingerea.

GFE : 10 . Jovială ,prietenoasa,comunicativa , se implica.

Oral: 10+ . Nu stiu daca face DT in rest a făcut de toate si le a făcut bine.

Normal: 9. eram cam obosit , o sa revin pt un 10 .

Anal: din posturile mai vechi înțeleg ca nu face , dar tare mi as dori . E o priveliște superba. :)

FK: înțeleg ca face , n am încercat , maybe next time.

Price : 200 lei /2h deși venisem cu gândul sa stau o ora.

Per total o experiența super , recomand , o sa revin cat de curând ( cine știe poate sâmbăta sa mi fac ultimul antrenament pt maratonul de duminica :D. )

Daca ar schimba locația ar putea cere lejer 150 lei/h . Pt mine a fost cea mai reușită experiența de pe forum si am fost si la 250-300 lei/h.

• Like 6
Postat

fata asta mai activeaza ca de o sapt tot sun si nimic .....Ana mai raspundem si noi la telefon ?

• Oras:texas
  • Oras:texas
Postat

Sper ca mai activeaza ! Maine ajung in Bucuresti si ma intereseaza sa o vizitez. Am sa revin cu recenzie.

Postat

mie nu mi-a raspuns 3 zile  la rand ,bafta:P

Inseamna ca a fost ocupata :D . Insista.

Postat

si eu am sunat 1 saptamana....zi de zi, ore diferite...nimic....am zis pas... :no2

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

si eu am sunat 1 saptamana....zi de zi, ore diferite...nimic....am zis pas... :no2

Vai ce dezamagire profunda se citeste pe chipul tau, nu renunta, mai insista, poate poate... :onloo

Postat

Vai ce dezamagire profunda se citeste pe chipul tau, nu renunta, mai insista, poate poate... :onloo

poate poate.....cum le stii tu pe toate....Daca nu raspunde ana nu mai futem sau ce.... :laugh2  :laugh2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ana niste poze noi mai pui si tu? si ceva nud daca se poate :P

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Ana niste poze noi mai pui si tu? si ceva nud daca se poate :P

Dar ai putea pune tu poze, că recenzii clar nu ai cum :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...