miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 22, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 22, 2016 Asta iar nu raspunde la telefon? Asa fac damele „dă succes”, ce sa le faci .... depinde cum priveste fiecare "succesurile" 18 14
manivela15 Reputație: 2692 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Decembrie 24, 2016
robert323 Reputație: -142 Postat Decembrie 24, 2016 Postat Decembrie 24, 2016 Poop o fata frumoasa! Crăciun Fericit!
ana04 Reputație: 452 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Dristor Oras:Dristor Postat Decembrie 24, 2016 Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi... Craciun fericit dragi mei!!! 2
reus Reputație: 33 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 24, 2016 Craciun fericit :*ANa
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2016 Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi... Craciun fericit dragi mei!!!Craciun fericit !!!
jolly roger Reputație: 312 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2016 Mă simt dator să scriu și eu câteva cuvinte despre Ana. O vizitez de mult timp. Cred că este cea mai "longevivă" fată de companie (pentru mine personal) pe care am avut plăcerea să o cunosc. Asta nu e o recenzie ci mai degrabă o recunoaștere a serviciilor bune după o perioadă îndelungată de timp. . Nu s-a întâmplat niciodată ca o programare să fie nerespectată sau măcar amânată. Nu am remarcat niciodată vreo problema cu igiena ei. Nu am fost niciodată grăbit. Nu a răspuns niciodată la telefon in timp ce eram cu ea. Oricum, faptul că recent a trecut exclusiv la mesaje mi se pare un pas către o communicare mai eficientă și mai civilizată pentru toată lumea. Pe deasupra arată într-un fel și își menține un preț accesibil. Iar de când s-a mutat la Dristor, locuința este și ea adecvată și cu tot ce trebuie. Pentru mine, postarea asta semnifică mai mult decât o recenzie. Scriu rar pe forum, dar Ana chiar merită să spun ceva, mai ales după atâta timp. Cred că o vizitez de mai bine de doi ani. Mulțumesc, Ana! Sărbători fericite și tot ce îți dorești, alaturi de cei dragi. 4
men 1. Reputație: 4 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Decembrie 29, 2016 Disponibilă azi/ mâine?
sokrat Reputație: 40 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 29, 2016 Poti sa scrii servicii si pret incaodata? Multumuesc
bojoci Reputație: -397 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi... Craciun fericit dragi mei!!!Nu folosesc whatsup. Te rog lasa-mi un raspuns prin SMS (telefonul se termina in "825"). Sunt un client vechi (ultima oara ne-am vazut acum 2 ani). E vorba de o programare pentru 3 ianuarie. 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 31, 2016 Crezi ca te ascultă?? 1
ana04 Reputație: 452 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Dristor Oras:Dristor Postat Ianuarie 9, 2017 Buna ziua dragi mei!!! Va anunt ca am schimbat locatia undeva in centru din motive personale prefer sa va spun in momentul in care imi scrieti...Sper ca intelegeti... Pretul a ramas la fel 100lei/h...Va pupacesc😘😘😘 si va doresc o zi frumoasa 16
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2017 Buna ziua dragi mei!!! Va anunt ca am schimbat locatia undeva in centru din motive personale prefer sa va spun in momentul in care imi scrieti...Sper ca intelegeti... Pretul a ramas la fel 100lei/h...Va pupacesc si va doresc o zi frumoasape undeva prin centru, pe stanga sau pe dreapta? 4 10
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 9, 2017 Pe mijloc 😊 5
tevezis Reputație: 1052 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 9, 2017 BOSS POTI SA SUNI SA AFLI :slap2
drover Reputație: 17 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 9, 2017 Buna ziua dragi mei!!! Va anunt ca am schimbat locatia undeva in centru din motive personale prefer sa va spun in momentul in care imi scrieti...Sper ca intelegeti... Pretul a ramas la fel 100lei/h...Va pupacesc si va doresc o zi frumoasaEsti superba! Imi este dor de tine, frumoasa Ana!
liviu95 Reputație: 2258 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2017 Off tot in centru.. 1
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 9, 2017 Tel suna o data apoi ocupat...de ore buneE bun nr din titlu?
ana04 Reputație: 452 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Dristor Oras:Dristor Postat Ianuarie 9, 2017 Buna laury... Eu fac programarile pe whatsapp sau sms am mai specificat asta .... Nu pot raspunde mereu la telefon mai ales daca sunt ocupata este bun simt pentru cel care este cu mine.... Cum iti este mai ok sms sau whatsapp imi lasi acolo un semn ca raspund deobicei repede daca vad atunci... Pupici o seara frumoasa
bojoci Reputație: -397 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2017 Buna laury... Eu fac programarile pe whatsapp sau sms am mai specificat asta .... Nu pot raspunde mereu la telefon mai ales daca sunt ocupata este bun simt pentru cel care este cu mine.... Cum iti este mai ok sms sau whatsapp imi lasi acolo un semn ca raspund deobicei repede daca vad atunci... Pupici o seara frumoasaAna, ti-am lasat saptamanal SMS-uri (cate 2-3 in fiecare saptamana) dar nu mi-ai raspuns niciodata, Pana acum 2 ani, eram clientul tau (aproape) fidel, te vizitam lunar. Ce s-a intamplat de ma ignori? Numarul meu se termina cu 825... Nu folosesc Whatsapp (stiind ca prin aceasta procedura esti localizat de "servicii"). 1 2
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 9, 2017 Buna laury... Eu fac programarile pe whatsapp sau sms am mai specificat asta .... Nu pot raspunde mereu la telefon mai ales daca sunt ocupata este bun simt pentru cel care este cu mine.... Cum iti este mai ok sms sau whatsapp imi lasi acolo un semn ca raspund deobicei repede daca vad atunci... Pupici o seara frumoasaNu am whatsapp pe tel de futaiuri...intelegi?Fa cumva sa stabilim ceva 5
ana04 Reputație: 452 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Dristor Oras:Dristor Postat Ianuarie 9, 2017 Am spus si sms'uri presupun ca asa ceva poti sa dai.... Si daca trece mai mult de 30-40min decand ai dat sms numai raspund din bun simt sa nu deranjez cumva.... Am mai specificat de cateva ori dar observ ca nu se intelege sau multi dintre voi va este mai ok sa sunati dar din respect pentru cel care este la mine nu raspund la telefon .... 3
bojoci Reputație: -397 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2017 Am spus si sms'uri presupun ca asa ceva poti sa dai.... Si daca trece mai mult de 30-40min decand ai dat sms numai raspund din bun simt sa nu deranjez cumva.... Am mai specificat de cateva ori dar observ ca nu se intelege sau multi dintre voi va este mai ok sa sunati dar din respect pentru cel care este la mine nu raspund la telefon ....Daca trimit SMS acum vei raspunde? 2
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 9, 2017 Ok voi da smsPupici😊
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 9, 2017 Nu am whatsapp pe tel de futaiuri...intelegi?Fa cumva sa stabilim cevatu da-i SMS acolo ca te suna ea pa fix vezi sa iei si Fixul cu tine 15 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum