rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 27, 2016 Nu prea pot eu naviga in voie ca intru ,ies, orbecaiesc pe telefon.azi sunt pe pc lol. L-am rugat pe pisicofelin sa posteze topicul cu pct erogene in locul meu si a zis ca daca e topicul meu nu se baga. incarcand sa il compun intr-o postare si sa rog userii sa faca un printscreen si sa il deschida in locul meu,era sa dea o masina peste mine looolz.nu va faceti griji eu si soferul suntem bine eu i-am aruncat un zambet dulce,mi-am impreunat palmele si am inclinat capul a plecaciune de geischa si el a inceput sa rada si thats all folks. Anyways vreau un topic al meu si a lu bobo sdi ma gandeam la ceva jucaus in care sa contribuiti toti apoi.ceva intre adevar si provocare a lui randul si topicul de pe dg care ii fac tare anume challendge si un telefon fara fir . Sa va explic,nu ma/va precipitati.... userul cvaruia i se adreseaza cuvantul trebuie sa compuna un mesaj cu cuvinte cheie date (nu dati multe cuvinte sa nu devina lung si greoi). Cum eu incep imi dau cuvintele singura ca oamenii nebuni,eu cu mine, facem perechea perfecta. However nu ma simt f inspirata si am o dispozitie f romantica asa voi voi face ceva silly. Cuvintele deci: Pisicuts, chiftelute,ness,a dedica Mesajul Pisicuts mai lasa chiftelutele si nessul ca nu suntem Doamna si vagabondul, u tramp!!!, si dedica-mi o serenada. Acu propune tu pisi pe cineva si cateva cuvinte (pe altcineva inafara de mine sa se joace toata lumea)
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 27, 2016 Propun sa fii internata de urgenta,ai grave probleme la mansarda :)PS:Am folosit cuvintele cheie?? 9 8
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2016 Propun sa fii internata de urgenta,ai grave probleme la mansarda :)PS:Am folosit cuvintele cheie?? imi place la inaltime:) m-am urcat cumva la tine in cap fara sa imi dau seama si te impiedici din cauza mea?
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 27, 2016 Pe ce tratament esti, rozy si cat vei ramane pe el? 4 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 27, 2016 Ai incurcat sarmalele cu chiftelele 1
rasfa Reputație: 292 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:las... Oras:las... Postat Septembrie 27, 2016 lasatio Sa zboare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum