elena din troia Reputație: 35 Postat Septembrie 28, 2016 Telefon: 0743328745 Oras:arad Telefon: 0743328745 Oras:arad Postat Septembrie 28, 2016 Caut bărbați sa le dau omor cu crevasa . Doritori sa ma sune la nr de la profil Vreau sa ucid un barbat care se oferă ? sunt foarte faina am o problema urăsc rasa masculină si doresc sa bat un barbat .. Vreau să-l boxez bine de tot nu stiu daca exista doritori ?!
stresantul Reputație: 484 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:hasta la vista Oras:hasta la vista Postat Septembrie 29, 2016 Ma ofer eu sa fiu batut cu crevasa. Dar unde mergem? La Scarisoara? Nu imi amintesc sa fie crevase in ghetar. Traducere pt blonde : CREVÁSĂ, crevase, s. f. Mare despicătură într-un ghețar montan. – Din fr. crevasse. CRAVÁȘĂ, cravașe, s. f. Vargă elastică din piele sau îmbrăcată în piele, folosită la călărie pentru îndemnarea calului la mers, alergat etc.; biciușcă (1). – Din fr. cravache.
rocco s Reputație: 1340 Postat Septembrie 29, 2016 Postat Septembrie 29, 2016 Asta e cretina de bombonela, nu o bagati in seama, ca ii dati apa la moara trollului din ea, care se crede medic ))))
elena din troia Reputație: 35 Postat Septembrie 29, 2016 Telefon: 0743328745 Oras:arad Telefon: 0743328745 Oras:arad Autor Postat Septembrie 29, 2016 Asta e cretina de bombonela, nu o bagati in seama, ca ii dati apa la moara trollului din ea, care se crede medic ))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum