Sari la conținut

NOUA PE SITE IZABELA BRUNETA DRAGUTA

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

:date :X :X

vezi PM :rtfm

lam citit pe cel de mai devreme, daca ai mai scris ceva inca nu am primit

Da' răspunde-i măi fată.Nu vezi cum se agită?

• Like 2
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Ce întreabă sukaru si ce răspunde prostul forumului ,iar de faci de ras penibilul?

Esti redus rau daca folosesti apelativele pe care ti le-am adresate tie. Chiar ca esti limitat.

• Minus 1
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Esti redus rau daca folosesti apelativele pe care ti le-am adresate tie. Chiar ca esti limitat.

De ce nu te duci să-i sugi pula altuia ca eu sunt sătul de câtă muie ți-am dat

• Like 1
  • Minus 2
Postat

De ce nu te duci să-i sugi pula altuia ca eu sunt sătul de câtă muie ți-am dat

IQ-ul fasolei din cazanul tau il depaseste pe al tau.

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu cred ca se va incadra in 30 de minute finalizarea cum au toate fetele , este noua si trebuie tratata cu ingaduinta

Atitudinea ei e de centura, unde ii e locul. Prea le iei pe toate in brate bre :)

• Like 1
Postat

Atitudinea ei e de centura, unde ii e locul. Prea le iei pe toate in brate bre :)

Nu de ea este vorba se tine ca o curva după mine pe toate topicele,ma refer la Petre si sunt nevoit să-l înjur poate se satura de câtă muie și-a luat în două zile

• Minus 2
Postat

Dacă nu-și schimbă atitudinea ajunge la De evitat,pana acum nicio recenzie să vedem ce se intampla

• Minus 2
Postat

Eu cred ca se va incadra in 30 de minute finalizarea cum au toate fetele , este noua si trebuie tratata cu ingaduinta

Esti atat de cretin ca nici nu mai stii ce postezi. Ii trimiteai pm-uri, erai convins ca face treaba si acum cand esti tras de maneca de un forumist si ti se spune ca esti lingau dintr-o data devii intransigent.

• Minus 1
Postat

Esti atat de cretin ca nici nu mai stii ce postezi. Ii trimiteai pm-uri, erai convins ca face treaba si acum cand esti tras de maneca de un forumist si ti se spune ca esti lingau dintr-o data devii intransigent.

Ești atât de prost încât nu stiu de ce nu te arunci de pe un bloc ar fi o pâine în plus

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ești atât de prost încât nu stiu de ce nu te arunci de pe un bloc ar fi o pâine în plus

Daca nu te simteai vinovat si dovedit ca esti lingerica raspundeai la postare nu ma injurai ca orice birjar sau ma rog tigan, alege tu varianta care te caracterizeaza.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Daca nu te simteai vinovat si dovedit ca esti lingerica raspundeai la postare nu ma injurai ca orice birjar sau ma rog tigan, alege tu varianta care te caracterizeaza.

Tigan

• Minus 2
Postat

disponibila va astept cu drag va pup

:kiss3 :kiss3

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...