Sari la conținut

0735679784 matura 43 ani

Postări Recomandate

Postat

Da, am fost eu, acum o luna de zile. Ce sa zic, mi-a placut anuntul, am sunat. Am dat intalnire, conform solicitarii ei, in doua ore, intrucat mi-a zis ca este inca pe strada si ii trebuie timp sa ajunga. Mi-a zis ca nu e singura, mi-a prezentat-o si pe colega ei, amandoua doua prezente agreabile.Conform intelegerii, au putut sa fac un dus intr-o baie curata, cu prosoape care cred ca erau noi. Camera in care s-a desfasurat actiunea e frumoasa, curata si nu abunda in lucruri care sa creeze impresia ca e o camera unde se petrec lucruri necurate. Cateva ornamente pe pereti.

Dezbracata arata beton pentru varsta ei, chiar daca nu e chiar slaba. Pasarica curata, bine ingrijita si parfumata, o placere sa o lingi. Nu e fake la organismul produs prin cunilingus, scoate zgomote placute. A durat cam 20 de minute, si am trecut la partea a doua: sexul oral. A luat-o usor, fara brutalitate, si fara prezervativ. Are miscari bune la oral si nu grabeste situatia absolut deloc.

Am facut-o si in pasarica si in fundulet apoi, dar am insistat sa ejaculez in gura si a fost de acord. Nu inghite, dar e placut.

Merita incercat!

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Da, am fost eu, acum o luna de zile. Ce sa zic, mi-a placut anuntul, am sunat. Am dat intalnire, conform solicitarii ei, in doua ore, intrucat mi-a zis ca este inca pe strada si ii trebuie timp sa ajunga. Mi-a zis ca nu e singura, mi-a prezentat-o si pe colega ei, amandoua doua prezente agreabile.Conform intelegerii, au putut sa fac un dus intr-o baie curata, cu prosoape care cred ca erau noi. Camera in care s-a desfasurat actiunea e frumoasa, curata si nu abunda in lucruri care sa creeze impresia ca e o camera unde se petrec lucruri necurate. Cateva ornamente pe pereti.

Dezbracata arata beton pentru varsta ei, chiar daca nu e chiar slaba. Pasarica curata, bine ingrijita si parfumata, o placere sa o lingi. Nu e fake la organismul produs prin cunilingus, scoate zgomote placute. A durat cam 20 de minute, si am trecut la partea a doua: sexul oral. A luat-o usor, fara brutalitate, si fara prezervativ. Are miscari bune la oral si nu grabeste situatia absolut deloc.

Am facut-o si in pasarica si in fundulet apoi, dar am insistat sa ejaculez in gura si a fost de acord. Nu inghite, dar e placut.

Merita incercat!

Ai uitat partea ceea mai intresanta sa ne-o povestesti!

Pretul???

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Din cauza organismului a uitat de bani =))

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Ofer sex si dominare, 69, facesitting, roll-play, penetrare. Se poate si la telefon, sex si dominare pana la finalizare, contra cartela de reincarcare vdf 6 euro. Telefon 0735.679.784http://media.publi24.ro/extralarge/20161004/1425/61484190bb61654d7c38261fa8e4e4fe.jpg

asta este pretul 6 euro cat sa isi incarce o cartela vdf

• Like 1
Vizitator
Postat

Arata  bine la varsta  ei.....oare or fi reale pozele ? :thinking

Vizitator
Postat

Arata  bine la varsta  ei.....oare or fi reale pozele ? :thinking

du.te ba acasa ca te cauta moartea pe strada, saracule

Vizitator
Postat

du.te ba acasa ca te cauta moartea pe strada, saracule

Esti un badaran resapat ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.