Sari la conținut

Cunoaste cineva date despre ....

xrxx77

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Am vorbit cu ea ... ramasese sa ne vedem azi la 10 la un motel tot asa de la periferie imi recomandase ea ceva . Sun pe la 9 si 20 suna dar nu raspunde apoi pe la fara 15 10 asa aveam numarul la respinse ... deci clar e prea fricoasa , prea nu stiu trebuie sa ai rabdare daia mare cu ea am facut 4 conturi pe simpatie ca sa o conving sa imi dea nr pentru un cacat ... o arata bine e genul de MILF da dar  nu o rog cu banii in mana :laugh2 :laugh2

Deci pentru ca a fost asa draguta as putea sa fiu si eu o jigodie sa ii las aici numarul dar ...

• Like 1
Postat

Dati-mi mai confrati si mie unul in pvt numele de pe facebook, ca eu nu dau de ea.

• Minus 4
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

IN

Link-ul e valid doar ca s-au adaugat in plus niste caractere speciale ce nu au ce cauta. Posibil sa  fii adaugat tu un spatiu la sfarsit. Trebuie editata manual adresa din browser si sters tot ce apare cu %

http://www.simpatie.ro/index.php?page=view_profile&id=987828

telefonul fetei este   se deplaseaza numai la pensiunea........(o sa-ti spuna ea) platesti 502 de lei cazarea si 200 prestarea.Eu am intilnit-o de cateva ori.Face banii.este brici,buna rau.

• Like 1
Postat

As far as I'm concerned, why the fuck not? 

Ne hotaram de acum cine e partenera ? 

https://secure.realdoll.com/wp-content/uploads/gallery/olivia-realdoll-hybrid-series/olivia-rd-hybrid1-1444638958.jpg https://secure.realdoll.com/wp-content/uploads/gallery/olivia-realdoll-hybrid-series/olivia-rd-hybrid9-1444638958.jpg

ma gandeam una reala, nu o papusa siliconata

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Raspunde sictirita rau ... se face ca nu stie nimic... este problema ei pana la urma cu cine vrea sa se vada sau nu .

• Like 1
  • Oras:----
Postat

Gata, aveți toți câte un pm.

Dar parcă era postat pe aici pe undeva numele ei. Cam greu merge cu stresul maestre. Vezi ca mai ai un numar de șters.

• Like 2
  • Oras:everywhere
Postat

Dati-mi si mie un pm cu numele ei de facebook.Si cateva detalii legate de poza de profil ca sa o pot gasi mai usor.

Mercy.

Postat

Si tie ti l am trimis.Cum vreți pm când voi nu aveți așa ceva? De ce nu gândiți si voi?

Scuzeee,am zis ca acum la inceput pot primi mesaje private,dar nu pot trimite..

Lasa.Mercy oricum.

• Oras:Campina
  • Oras:Campina
Postat

Si tie ti l am trimis.Cum vreți pm când voi nu aveți așa ceva? De ce nu gândiți si voi?

Trimite-mi si mie te rog Ms.
Postat

Trimite-mi si mie te rog Ms.

L-am trimis.

Se vede cât de bine citești postarea mea. O mai si citezi. Vai de ... mea.

• Like 2

Postat

A scris "Ms", poate fi interpretat ca MS (Mesaj Scris, de la SMS: Serviciul de Mesagerie Scrisa). Vrea sa-i trimiti direct catre numarul lui de telefon, probabil  :blushing2  .

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.