Sari la conținut

Cunoaste cineva date despre ....

xrxx77

Postări Recomandate

• Oras:----
Postat

Dupa un anumit numar de postari aveti si acces la mesagerie.

Facem pariu ca inseamna mersi?

De unde sa-i stiu numarul de telefon? Inca o dovada.

• Like 1
  • Oras:Vegas
  • Oras:Vegas
Postat

Razvan, te-as ruga frumos sa imi dai si mie nr pe privat, in cazul in care il ai. Fatuca, intr-adevar este mai rezervata, insa am reusit totusi s-o dau pe brazda. Insa e o problema. Mi-a spus sa iau nr de tel de la unul din cercul ei, si poate cine stie, reusesc sa ii explic cum sta treaba cu acest forum, si poate face mai multi banuti :) (in momentul cand ma voi intalni cu ea)

• Like 1
  • Oras:ploiesti
Postat

Razvan, te-as ruga frumos sa imi dai si mie nr pe privat, in cazul in care il ai. Fatuca, intr-adevar este mai rezervata, insa am reusit totusi s-o dau pe brazda. Insa e o problema. Mi-a spus sa iau nr de tel de la unul din cercul ei, si poate cine stie, reusesc sa ii explic cum sta treaba cu acest forum, si poate face mai multi banuti :) (in momentul cand ma voi intalni cu ea)

Ca tot e cererea asa mare , parca l-as vrea si eu :D .

• Oras:Ploiesti
Postat

Cum sa NU ii stii tu numarul de telefon?! Tocmai tu sa nu le stii?!   :laugh2 

:138x 

Mai da cu fail si SRI-ul. :laugh2

• Like 3
Postat

Fa-te galben si il vei primi. :)

fa-te om , fa-te om , alunga gandu' necurat : )))) ( si da si tu numarul ala de tel ) : ))))))

• Like 1
Postat

fa-te om , fa-te om , alunga gandu' necurat : )))) ( si da si tu numarul ala de tel ) : ))))))

Hai ca esti simpatic si ti-l dau. :laugh2  Poftim: 073xxxxxx Sper sa nu imi dea warn pisicuts.

Vizitator maaoos
Reputație: 0
Postat

degeaba sunati

Vizitator maaoos
Postat

a spus ca cine a postat numarul este "un prost" si ca nu este valabil, plus o intrega discutie despre moravuri si cum i-ar conveni altuia sa ii fie pus numarul pe net. cu siguranta a vrut sa faca cate ceva si i-a scapat dintre degete. a vorbit ok, politicos si nu mi-a dat impresia ca nu a facut asta niciodata, doar pur si simplu ca nu este valabil si ca ii pare rau pentru mine :))

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Pentru cei care sunteti interesati de ea,  vedeti ce va iese. Mult noroc.

de iesit.. 

poate orisicine

de intrat emai greu, zic  :blushing2

• Like 1
Postat

Stiu eu un număr cu 306 la sfârșit. Ce ziceți, pot să-l postez? E tipa extrem de faina.

Oare da fail vreodată?

Postat

Stiu eu un număr cu 306 la sfârșit. Ce ziceți, pot să-l postez? E tipa extrem de faina.

Oare da fail vreodată?

pastreaza-l pentru tine :)

Postat

Sunt curios, toți incantații ăștia care cer numărul de telefon, adresa de facebook, ce părere ati avea voi daca ne-am apuca să postam si numerele si adresele voastre? Numărul ei nu e unul public(nu e postat nicăieri în anunțuri, ziare, net,...) asa că ala care le tot postează în coduri, postări ascunse,... poate sa-l posteze alături de al lui. Sa știe și fata pe cine să înjure.

Apropo, ăștia fără culoare(nu ca asta contează) de unde ați apărut? Ca pana acum in afara unuia singur care tot face recenzii nu am văzut sa fi fost prezenti pe aici.

• Like 2
Postat

Sunt curios, toți incantații ăștia care cer numărul de telefon, adresa de facebook, ce părere ati avea voi daca ne-am apuca să postam si numerele si adresele voastre? Numărul ei nu e unul public(nu e postat nicăieri în anunțuri, ziare, net,...) asa că ala care le tot postează în coduri, postări ascunse,... poate sa-l posteze alături de al lui. Sa știe și fata pe cine să înjure.

Apropo, ăștia fără culoare(nu ca asta contează) de unde ați apărut? Ca pana acum in afara unuia singur care tot face recenzii nu am văzut sa fi fost prezenti pe aici.

Da' ce cocos , trebuie sa postam 24 din 24 sau fim prezenti la orice topic ?? Noi suntem dastia de mancam cacat cu lingurita , nu ca altii cu polonicu . Gen avocatii poporului :)) :)) :)) . 

• Like 3
Postat

Oare da fail vreodată?

Boss, nr ala il stii de la o domnisoara prestatoare de servicii de pe aici. ;)

Postat

Boss, nr ala il stii de la o domnisoara prestatoare de servicii de pe aici. ;)

multe cunoaste de la domnisoare prestatoare de servicii de pe aici ;)

• Like 1

Vizitator
Postat

Halal de acest forum. Ati sarit pe fata, de parca ar fi fost datoare cu ceva! Am scris clar ca fata cere discretie !!!

Unde e acel moderator principial, care baneaza ?

Inteleg, nu are interese.

Am scris clar, daca vreti detalii, accesati site-ul. S-a gasit unu destept care s-a laudat ca are telefonul damezei... si daca l-a dat la stanga, si la dreapta ...

E treaba fetei, cum vorbiti, asa va are ))).

In loc sa fie unii politicosi si sa profite de bunaciune, stati si da-ti cu presupusul...

Pe viitor, gura mica si egoism la maxim, cine intelege, ferice de el, restul la piata )))

• Like 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.