debian Reputație: 291 Postat Martie 18, 2019 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Martie 18, 2019 debian, apreciez faptul ca nu taci si spui lucrurilor pe nume, daca am mai avea inca 10-15 persoane serioase asa ca tine in arad,alta ar fi situatia si panaramele astea care apar pe forum nu ar mai exista,dupa parerea mea in arad este dezastru,uita-te sa vezi cate recenzii apar pe saptamana in legatura cu prestatiile damezelor, nu stiu de ce atata comoditate, este atat de greu sa scrii 2 randuri despre x sau y,sa aflam si noi pe cine trebuie sa ignoram si la cine putem merge cu incredereAi mare dreptate si apreciez mult thread-ul pe care l-ai creatEu in aceasta viata am luat teapa de 2 ori dar atat de mult urasc asta , fiindca am avut ocazia sa traiesc in cateva tari europene (printre ele fiind si Elvetia) unde daca incerci sa "dai teapa" esti subapreciat la maximMai este inca o experienta interesanta pe care o voi povesti alta data si care pot spune ca m-a socat 2
glontul Reputație: 35 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 cea mai urata cioara din Arad ,si urata si analfabeta si cu tupeu jegos,ATENTIE
eldiavolo666 Reputație: 173 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Arad Disponibila Oras:Arad Disponibila Postat Iunie 15, 2019 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/bianca-jucausa-imi-place-sa-te-satisfac-vino-sa-te-simti-bine/f175g177i4117e6ee3i22fef745925i4.html#&gid=1&pid=2 Păreri despre domnișoară?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum