Sari la conținut

Ela - 0723839658

Vizitator tmdud

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ela draga, am tot incercat vineri sa dau de tine, ai avut telefonul inchis :no2

Postat

Ela draga, am tot incercat vineri sa dau de tine, ai avut telefonul inchis :no2

Eu incerc de cateva zile deja sa dua de ea, dar sun tot degeaba  :slap2

Postat

Am venit cu o veste buna, am amânat plecarea din țară, deci o să fiu de găsit inclusiv în luna aprilie! 😘

• Like 1
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Ela tot te sun ti-am lasat si mesaj cand te pot intalnii ??

Postat

Salut tuturor! Nu prea sunt genul care să postez, dar după ce am citit mai multe mesaje de pe acest topic, îmi dau așa o părere.. Nu m'am intalnit cu Ella, dar dupa mesajele postate de ea, se vede într-adevăr ca este serioasă și respectă majoritatea oamenilor cu care s'a intalnit sau urmează să o facă. Mai rar o fata așa fără figuri de vedetă! Din partea mea felicitări! Cand ma voi întoarce in țara chiar este singura fată pe la care aș vrea sa trec. In rest.. Toate bune tuturor!

Postat

Doamne, daca as putea sa dau si de tine vreodata la telefon ar fi super, din pacate, de vreo 2 saptamani tot incerc, dar degeaba...

Postat

Doamne, daca as putea sa dau si de tine vreodata la telefon ar fi super, din pacate, de vreo 2 saptamani tot incerc, dar degeaba...

momentan sunt bolnava, imi pare rău va anunț când imi revin, mersi de înțelegere :*
  • Like 1
Postat

Buna buna dragii mei, dupa o liniste de 6 luni de zile am decis sa ma intorc in breasla in curand va voi da update privind locația si noul numar la care ma veti putea contacta, cat si programul, care de data asta va fi diferit. Va pup cu drag Ela

• Like 3
Postat

Buna buna dragii mei, dupa o liniste de 6 luni de zile am decis sa ma intorc in breasla in curand va voi da update privind locația si noul numar la care ma veti putea contacta, cat si programul, care de data asta va fi diferit. Va pup cu drag Ela

Bine ai revenit, Ela, te asteptam cu drag si nerabdare inapoi.

Te pup 

• Oras:Arad/Timisoara
  • Oras:Arad/Timisoara
Postat

Domnisoara Ela, relata un coleg intr-o recenzie ca nu iti place sa iti fie facut tie oral, este adevarat?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...