Sari la conținut

Ela - 0723839658


Vizitator tmdud

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

am fost si aici la degustat, 


 


Tipa 9 : frumusica, ochii albastrii, fire joviala si foarte comunicativa, cam 1.60, parul rosu si la corp e genul teenager foarte slim, sani fermi si micuti.  Am ajuns la locatie, m-am dezbracat in timp record si m-am rastignit pe pat, apoi ea s-a urcat pe mine si mi-a povestit super multe, dar chiar super multee ... Intr-un final a inceput sa o suga cu stil si sa o inghita pe toata, la care se uita la mine si zice  .. " acum intelegi .. " . Am incercat si un sex normal cu o guma care m-a strangulat si am abandonat in prima repriza, nici nu mai aveam nevoie, i-am dat de inteles ca e mai bine cu **spam editat** Chups  si asa am continuat pana am stropit tot la ea in gurita, a luat totul in primire cu pasiune si s-a facut blowfish pana a ajuns la baie. La plecare m-a trecut la favoriti, cine stie ce i-a placut la mine :)


 


 


Locatia 7 : bloc de nefamilisti in complex, am intrat la baie doar sa stropesc stiuletele dupa o zi de umblat


 


GFE 9:  mangaieri, saruturi pe corp, FK, small talk potrivit 


 


Pret : 100 lei numarul 


 


Adresa: Mehadia ( Complex Studentesc )


 


Telefon: 0723839658

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salut

Am avut azi placerea de a o cunoaste pe acesta domnisoara , adevarul este ca datorita programului de la 12 la 20 si a numarului mic de clienti pe care ii primeste dai de ea foarte greu.Este cu cel mult o clasa peste tot ce este acum in publitim .Locatia pe strada Mehadia nr - , ap cu o camera curat in interior , baia cam mica dar nu sunt claustrofob deci fara probleme.Igiena nota 10 , a facut dus inainte ca aspect este ce trebuie , acum cred ca sunt subiectiv mie mi-a placut . Actiunea propriuzisa a tiunut cam 20 de min foarte intense .Timp petrecut de cand am intrat pe usa si pana am pleacat cam 40 de min.Oralul placut umed si ii simteam respirari pe oua intr-un cuvant impresionat era sa explodez in primele 2 min . Normalul si el bun cu toate ca ma extenuat , nu are rost sa dezvolt . Bani da'ti la inceput 150 , sper ca nu am omis nimic . De revenit , da , daca mai este amabila sa respunda la telefon . De recomandat , categoric da . Raport calitate pret extraordinar . Numa' bine

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salut, 

Am fost si eu azi sa o cunosc pe aceasta domnisoara, este super de treaba, am vorbit cu ea inainte, am ajuns la ea in 30 de minute, locatia este in Complex pe str. Mehadia, apartamentul ei mi-a placut mult, curat si fain decorat. Ca aspect al corpului si fetei sale imi place mult este foarte atractiva, roscata cu ochii albastrii, imi place mult de ea. Am stat la ea aproximativ 40 de minute din care actiunea propriuzisa a durat 25 de minute. Am optat pentru un ON si NP, Oralul este foarte bun, umed, cu deepthroat foarte adanc cu adevarat spectaculos, te face sa te simti satisfacut la maxim, dupa care am trecut la normal la care am schimbat 3 pozitii: am inceput cu lady on top urmat de misionar si doggystyle, normalul fiind la fel bun ea implicandu-se foarte bine si gemand placut. Dupa care am mai continuat cu oral, la care m-am terminat cu finalizare orala. Nota pentru oral este de 10+, normalul la fel mi-a placut mult, iar GFE este unul ridicat, te simti foarte placut cand esti alaturi de ea. Pretul este de 150 de lei pentru o finalizare. De revenit, cu siguranta si de recomandat. 

Multumesc mult, Ela.  :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

nu raspunde boss asta la tel in decurs de 1 luna am tot sunat ore dif zile dif niciodata da niciodata nu o raspuns. ori cit de cautata ai fi sau ocupata tot raspunzi la un mokent dat ...da asta niciodta nu o raspuns la tel .... si nu exagerez cu nimic in spusele de mai sus e ultimul comm care il adresez la adresa ei + ca nu o sa mai o sun niciodata ... ori esti curva ori ai viata personala...

Link spre comentariu

Proaspat revenit de la domnisoara, aceleasi preturi aceleasi servicii aceeasi locatie. Nu ma pot abtine sa nu observ ca cei care se plang de piata escortelor din timisoara nu stiu sa aprecieze nici macar cand apare ceva ok. De asemenea multi de aici se pare ca uita ca si ele, ca si noi sunt oameni si uita notiunea de respect, daca nu il oferi nici nu il vei primi, incep sa cred ca fata doar isi alege clientela si se fereste de oameni de genul. Profitati ca fata imi zicea ca nu mai ramane prea mult prin oras.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...