xxx2oo1 Reputație: 31 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:somewhere Oras:somewhere Postat Octombrie 1, 2016 Stiti ceva despre clubul asta? S-a inchis?Multumesc pentru informatii.
xxx2oo1 Reputație: 31 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:somewhere Oras:somewhere Autor Postat Octombrie 2, 2016 Se pare ca nu pot edita postul anterior. Despre asta e vorba: http://www.nightclubcluj.com/
mario7 Reputație: 39 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 6, 2016 raiza de pe brancusi? http://www.masajedelux.ro/contact.html
xxx2oo1 Reputație: 31 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:somewhere Oras:somewhere Autor Postat Octombrie 7, 2016 Multumesc pentru informatii.E club de noapte (striptease) si singurul mai rasarit (din ce stiu eu) care a mai ramas in piata.Am trecut vineri pe acolo si era inchis, ceea ce era cam ciudat tinand cont de zi.De aceea am crezut ca s-a inchis. Ma bucur ca nu e cazul.
andreif87 Reputație: 2 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 Salutare baieti. As fi curios de ceva informatii legate de acest club, si anume e si de striptease si de masaj erotic? Si daca a fost careva recent, care sunt preturile de masaj? Si subt sexy fetele? Mentionez ca am intrat pe site-ul lor da nu imi dau seama cat de la zi sunt pozele de acolo cu fetele lor.
estrogen Reputație: 1705 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 5, 2018 Eu am fost la acest club acum cateva luni , dar n-am stat pt ca nu mi-a placut.
manuchao Reputație: 319 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 9, 2018 Salut, clubul e deschis.Se face si masaj, 250 RON cu happy ending. Dans privat 200 ron (parca, nu sunt sigur). Consumatie minima 100 ron de copita.Masaj nu fac toate domnisoarele. Trebuie intrebat. Uneori depinde si de client. Overall sunt vreo 2-3 fete interesante. Nu gasesti mereu pe toata lumea, cred ca exista ceva sistem prin care se ruleaza.In rest, politica streeptease binecunoscuta: consumatie, etc. Nu mai stiu ce cer fetele, dar probabil in jurul la 150 de lei bautura, pentru companie. Multa bafta. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum