Sari la conținut

Diana din Aiud

cs05lynu

Postări Recomandate

Postat

sal ,nu stie nimeni nimic se pare,doar ca fata lucreaza in turda.as fi vrut si eu sa o cunosc dar nu am avut drum acolo ,despre nr de telefon nici vb se pare ca doar ionut il are cred ,el zice ca a vazut-o in turda si zice ca nu merita desi nu stiu de unde stie ca era ea si nu alta fata.doar daca nu a sunat-o si a vb cu ea.

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat

sal ,nu stie nimeni nimic se pare,doar ca fata lucreaza in turda.as fi vrut si eu sa o cunosc dar nu am avut drum acolo ,despre nr de telefon nici vb se pare ca doar ionut il are cred ,el zice ca a vazut-o in turda si zice ca nu merita desi nu stiu de unde stie ca era ea si nu alta fata.doar daca nu a sunat-o si a vb cu ea.

0742 459393 bafta

Vizitator 1280ionut
Reputație: 0
Postat

nu am nr ei pt ca nu am oprit deloc ,de unde stiu ca era ea? pt ca mi-a spus yesterday locatia ,era in sens giratoriu langa cofetarie si mai cred ca am vazuto in primavara trecuta noaptea langa peny aiud cam 21.30 statea mai retrasa ea acolo clar nu la ocazie   Matache mai vrea si poze ))))

Postat

nu am nr ei pt ca nu am oprit deloc ,de unde stiu ca era ea? pt ca mi-a spus yesterday locatia ,era in sens giratoriu langa cofetarie si mai cred ca am vazuto in primavara trecuta noaptea langa peny aiud cam 21.30 statea mai retrasa ea acolo clar nu la ocazie   Matache mai vrea si poze ))))

chiar nimeni nu are numarul? Mai activeaza ? vreo experienta careva?

Postat

chiar nimeni nu are numarul? Mai activeaza ? vreo experienta careva?

aveam eu numarul dar l-am sters (ma fac baiat cuminte). nici nu i-am cerut permisiunea sa i-l fac public.bafta tuturor.

• Oras:Bârlogul Lupului
  • Oras:Bârlogul Lupului
Postat

atata forfotă pentru o  traseista. Judet de toata jena

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.