steev Reputație: 410 Postat August 16, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2012 Anuntul suna cam asa: NIMATOARE sexi. Te astept la mine in dormitor sa-ti ofer placeri xxx, sex, masaj, dominare, cunn., ann., 69, dus asistat, vrei ceva deosebit si de calitate? Suna-ma, reala, 16 Aug 11:22 0767.494.567 Bucuresti Tarif: 100L Pentru cei care prefera skinny
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 16, 2012 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat August 16, 2012 Frate Steev cred ca unele poze din cele afisate de tine le-am mai vazut la alta fatuca de pe forum, sper ca nu gresesc si rog confrati care sunt de acord cu mine sa ajute la gasirea lor! Am un fior ca ajunge si ea la de evitat pt falsuri.
magic blue Reputație: -409 Postat August 16, 2012 Postat August 16, 2012 Maestre PP02, ai dreptate. Si eu am mai vazut poze cu domnisoara, insa apareau cu un alt numar de telefon pe undeva pe la sectiunea de evitat. Pozele ar putea fi reale, caci fata posteaza destul de des anunturi pe AT si am remarcat ca vine cu poze proaspete din cand in cand. Dupa decoruri, judecand, imaginile par a fi autohtone. O urmaresc de ceva timp, deoarece ma incanta ceea ce se vede in poze, dar nu m-am incumetat sa o vizitez tocmai pentru ca e nerecenzata. Chiar am sunat-o pentru a-i cere detalii si zicea ca face cam tot ce mi-ar placea mie (de toate, mai putin anal), ca pozele sunt reale si ca presteaza in zona Nerva Traian. Daca nu se baga nimeni, cred ca pana la urma o sa ma risc eu, fiindca nu cred ca voi putea trai cu aceasta incertitudine.
steev Reputație: 410 Postat August 16, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 16, 2012 E de incercat, mai astept cateva zile daca nu se incumeta nimeni am sa dau eu o fuga, si sper si o recenzie pozitiva dupa.
axelm Reputație: 71 Postat August 16, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2012 Mie mi se pare ca sunt pozele aceleiasi persoane ca si in topicurile astea:http://nimfomane.com...l__bya.byanca57http://nimfomane.com...ca57#entry54745 Si mai erau si altele, dar astea le-am gasit mai usor. Daca ar fi reale pozele si fata ar presta si ok, ar fi ideal... Dar ma indoiesc.
guy fawkes Reputație: 872 Postat August 16, 2012 Postat August 16, 2012 make a research in Facebook for Ramona Beatrice and you will find the same photos ....stolen photos ????
steev Reputație: 410 Postat August 17, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 17, 2012 Dap am gasit pozele din anunt pe facebook. Rog un moderator sa mute la DE EVITAT
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum