vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Anunț nou, apărut astăzi: "100 lei. Masaj de relaxare cu două doamne tinere, stilate, atente la dorințele tale, detalii la telefon 0725172399." Știe cineva ceva? 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 4, 2016 Da,sunt Denisa si am uitat cum o cheamă au fost la Dristor acm doi ani și înainte la Mafiot,erau trei pe apartament si aveau o broască țestoasă 2 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 4, 2016 Da,sunt Denisa si am uitat cum o cheamă au fost la Dristor acm doi ani și înainte la Mafiot,erau trei pe apartament si aveau o broască țestoasăAsta e prima recenzie in care esti credibil. Felicitari. Iti voi da si un punct de reputatie. Era imposibil sa nu le stii pe cele doua frumuseti! 3 1
dondidondi Reputație: 114 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Asta e prima recenzie in care esti credibil. Felicitari. Iti voi da si un punct de reputatie. Era imposibil sa nu le stii pe cele doua frumuseti!Nu ca asta depaseste orice imaginatie.Nu numai ce le stie pe toate care activeaza sau au activat, le stie si pe alea care urmeaza sa activeze.Nu cred ca e topic in care sa nu fi intervenit.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 4, 2016 Nu ca asta depaseste orice imaginatie.Nu numai ce le stie pe toate care activeaza sau au activat, le stie si pe alea care urmeaza sa activeze.Nu cred ca e topic in care sa nu fi intervenit.Le stiu Petru ca am fost si le-am futut de aia stiu si de broască țestoasă ,blocul următor după cel cu shaorma Drstor la prima scara acolo au avut locația și acum pe tineretului 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Cum arata damele ?Tot apar anunturi din zona respectiva. 5 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 4, 2016 Dacă răspund apar bețivii si zic ca sunt peste era bine să fi fost ca la câte femei zic ei ca sunt eram șmecherul Bucurestiului 2
catalin_blondu Reputație: 11 Postat Februarie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 10, 2017 Salutare!! Am fost si eu la doamnele cu pricina....Locatie pe Cantemir,apropae de intersectia budapesta,la scara e un afis cu asigurari parca....Sun cu gandul ca voi avea parte de 2 doamne(ca in anunt...mare dobitoc sunt si eu) la pretul de 50 de ron....Stabilesc,ajung,urc sus ma intampina prima dintre ele...intru in camera si ea imi zice ca vine imediat ca mai e un client in cealalta camera si trebuie sa termine si colega ei...de aici trag concluzia ca e ca in anunt...2 doamne la 50 de lei ).Ma dezbrac intrucat m-am igienizat de acasa si vine cealalta doamna(blonda) care zice:colega e cu celalat client ca mai are putin,hai sa incepem noi si vine si ea apoi si ne futi pe rand ...Ok zic eu care deja mi-am pierdut speranta ca voi fi cu 2.Incepe doamna cu un oral protejat,executat binisor sa zic,se ridica intrucat eu stateam in picioare si se pune capra.Eu cu gandul sa termin cat mai repede sa nu am parte de alte surprize am dat repede din buci si finalizat in balonas.Singurul lucru care a fost ok e ca doamna blonda(nu ii retin numele) a fost destul de stramta pt varsta ei... Locatie: 8-apartament cu 2-3 camere curatOral-6Normal-8Pret-50 de ron PS:Daca sunteti fani milf doamna blonda e ok...dar sa nu va duceti cu gandul ca o sa futeti 2 odata,poate doar sa-ti alegi pe care sa o futi...Bafta! 2
daniel06 Reputație: 20 Postat Februarie 10, 2017 Postat Februarie 10, 2017 Salutare!! Am fost si eu la doamnele cu pricina....Locatie pe Cantemir,apropae de intersectia budapesta,la scara e un afis cu asigurari parca....Sun cu gandul ca voi avea parte de 2 doamne(ca in anunt...mare dobitoc sunt si eu) la pretul de 50 de ron....Stabilesc,ajung,urc sus ma intampina prima dintre ele...intru in camera si ea imi zice ca vine imediat ca mai e un client in cealalta camera si trebuie sa termine si colega ei...de aici trag concluzia ca e ca in anunt...2 doamne la 50 de lei ).Ma dezbrac intrucat m-am igienizat de acasa si vine cealalta doamna(blonda) care zice:colega e cu celalat client ca mai are putin,hai sa incepem noi si vine si ea apoi si ne futi pe rand ...Ok zic eu care deja mi-am pierdut speranta ca voi fi cu 2.Incepe doamna cu un oral protejat,executat binisor sa zic,se ridica intrucat eu stateam in picioare si se pune capra.Eu cu gandul sa termin cat mai repede sa nu am parte de alte surprize am dat repede din buci si finalizat in balonas.Singurul lucru care a fost ok e ca doamna blonda(nu ii retin numele) a fost destul de stramta pt varsta ei... Locatie: 8-apartament cu 2-3 camere curatOral-6Normal-8Pret-50 de ron PS:Daca sunteti fani milf doamna blonda e ok...dar sa nu va duceti cu gandul ca o sa futeti 2 odata,poate doar sa-ti alegi pe care sa o futi...Bafta!Imi aduc aminte de ele, le-am vizitat acum vreo 3 ani la Dristor, blonda e ok, dar cand cealalta a inceput sa se masturbeze mi-a pierit cheful de tot si am abandonat lupta, nu pot fute chiar orice. Daca ma gandesc bine, ce pretentii puteam sa am la 50RON cu doua.
catalin_blondu Reputație: 11 Postat Februarie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 10, 2017 bine ca am dat repede din buci ca poate venea cealalta sa se masturbeze...(am uitat sa precizez ca cealalta e vrajitoare rau,probabil am avut si noroc!)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum