Sari la conținut

0734642224 matura

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunat-primt detalii-cuibul dnei Vera! Numai are locația de lângă Jerry pizza, e mai sus doua-trei blocuri....la parter cu scara și balcon din lemn! Curata locația, căldură, lenjerie curată, se vedea clar că e locație de făcut bani nu un ap normal! Tipa din poze nu există:)) ...da da da ... Mi-a deschis ușa o ursoaica :), m.am speriat ...am zis să fiu curajos să fac inspecția până la final! Am intrat mai mult să văd cum e locația și cum sta treaba cu duduia...plm locație ok pt un futai scurt...o camera cu un pat si un scaun parcă :))...dar curățenie! E ok pt futut DAAAR nu futut ursoaice ;)! Tipa e dusă de 40 și...de ani, țâțe mari nr 5 lăsate, cur nu chiar BIG, solduri mari..sunci tata slana nu gluma! Celulita își face prezenta si ea :)! Are atitudine de ...fuckfast...speedfuck :)) !!! Dacă stă în cuibul dnei Vera e clar, toate fetele din locație sunt identice la comportament! Plm locație cu roboti,nu femei! Eu zic sa nu va pierdeți timpul...DACA va plac ursoaicele...baftă și spor la sex in bârlog!

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...