alexandrano1 Reputație: 120 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 5, 2016 Bruneta, 20 de ani, 160 cm. Sexy...sunt deschisa la fantezii,comunicativa,prietenoasa si dulce.Ofer domnilor maturi o experienta unica de rasfat total,mangaieri,pasiune si erotism,materializata prin finalizare...Daca vrei calitate,atunci te astept la mine..Poze reale 100%,confirm cu tatuajele,daca nu sunt cea din poze iti platesc deranjul.Cer si ofer igiena deosebita. Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii! Serviciile prestate de mine sunt :-Sex oral deepthroat protejat/neprotejat (in functie de igiena) -Sex normal (DOAR protejat) !-Threesome (accept cupluri) -French Kiss (extra +50)-Uro (extra +50)-Foot fetish-Show lesby/erotic -69 Finalizare :-Faciala (extra +50)-Orala (in funcţie de igiena) -Normala (PROTEJATA) Va pup :* 1
msgray Reputație: 1 Postat Octombrie 18, 2016 Telefon: unik_maryo Oras:galati Telefon: unik_maryo Oras:galati Postat Octombrie 18, 2016 vreo recenzie?
msgray Reputație: 1 Postat Ianuarie 7, 2017 Telefon: unik_maryo Oras:galati Telefon: unik_maryo Oras:galati Postat Ianuarie 7, 2017 trio bby?
msgray Reputație: 1 Postat Ianuarie 7, 2017 Telefon: unik_maryo Oras:galati Telefon: unik_maryo Oras:galati Postat Ianuarie 7, 2017 Bruneta, 20 de ani, 160 cm. Sexy...sunt deschisa la fantezii,comunicativa,prietenoasa si dulce.Ofer domnilor maturi o experienta unica de rasfat total,mangaieri,pasiune si erotism,materializata prin finalizare...Daca vrei calitate,atunci te astept la mine..Poze reale 100%,confirm cu tatuajele,daca nu sunt cea din poze iti platesc deranjul.Cer si ofer igiena deosebita. Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii! Serviciile prestate de mine sunt :-Sex oral deepthroat protejat/neprotejat (in functie de igiena)-Sex normal (DOAR protejat) !-Threesome (accept cupluri)-French Kiss (extra +50)-Uro (extra +50)-Foot fetish-Show lesby/erotic-69 Finalizare :-Faciala (extra +50)-Orala (in funcţie de igiena)-Normala (PROTEJATA) Va pup :*trio se poate bby?
Postări Recomandate