alexbanea Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2016 Postat Octombrie 5, 2016 Salut! Cuplu de tineri, 28, respectiv 20 de ani.1.80 m, 80 kg, 1.74, 58 kg, aspect fizic placut, atragator, ambii fiind sportivi. Cautam o domnisoara tanara, atragatoare dpdv fizic, obligatoriu cu bun-simt si discreta, prezenta ei fiind necesara mai mult pentru partea feminina. Asteptam raspunsul doar de la persoane care corespund cerintelor. Va multumesc!
floflo Reputație: 8 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 5, 2016 Salut ..cuplu tânăr nu va intereseaza ?
alexbanea Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2016 Autor Postat Octombrie 5, 2016 Nu, doar partea feminina. Am precizat, e nevoie mai mult pentru ea.
floflo Reputație: 8 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 6, 2016 Pai poate fi acțiunea si intre fete doar si asa.. nu e problema .
alexbanea Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2016 Autor Postat Octombrie 6, 2016 Da, e de acord iubita mea, respectiv fara implicarea mea. Insa nu doreste ca perechea tipei sa fie de fata. Ceea ce nu o sa accepte iubita ta, dar nici tu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum