Sari la conținut

0734101338

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

ul amelia: dacă nu mai sunt in cta asta nu înseamnă ca puteți face acest topic de rahat. Ma voi reîntoarce cu siguranța. Da eu sunt "aia " care cere 50 lei in plus .

Scuzi fata...io am crizut ka nu moi vii la mare !!! Iara dak nai anuntat Pisicu il putia tresi la "retrase". Gata...io am tacut pi topingu tau !!! ;)

• Like 1
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

ba ce chior sunt :| cum sa ratez ditai milfuuuuuuuu cuuuuuuuuum ? :|

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

ba ce chior sunt :| cum sa ratez ditai milfuuuuuuuu cuuuuuuuuum ? :|

musai oralu'! ;)

• Like 2
Postat

Se pare ca ul Amelia urmărește pe unde merg eu, deci a văzut bine .... acum sunt in Timisoara.

• Like 1
Postat

Fataaa...kear nu ti urmariesc. Am vazut din coinsidenta anuntu tau pi Timisoara. ;)

• Like 2
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

smardoiul din pecineaga  invata pa unda sa pune ghilimelele , face progrese , pentru un elev repentent in clasa a treia.

Mai citeste o data ce ai scris, mai agramatule! Abia apoi judeca! Taranoiule! Nu sunt smardoi, dar te asigur ca persoane de genul tau n au cum sa stea in fata mea. Hai, spor la curatat carfofi!

Postat

Buna romario, Crede-ma ca nu știu când revin la cta , însă vei sti cu siguranța când voi fi din nou acolo. Va pup si va mulțumesc ! 😙😙

• Like 2
Postat

Si mie imi e dor de voi băieți dar sunt foarte departe sa vin curând . Mai rămân aici o vreme , apoi voi vedea. Va pup si sa nu uit...... Paste Fericit tuturor si ceea ce este mai important , multă sănătate!

Mulțumesc pt melodie Andreirei 😙

Postat

Cu regret va spun baieti ca am de gând sa rămân in timis tot timpul verii. Imi pare rau pt voi dar curând nu voi reveni la cta . Va pup dulce 😚😚

Postat

Cu regret va spun baieti ca am de gând sa rămân in timis tot timpul verii. Imi pare rau pt voi dar curând nu voi reveni la cta . Va pup dulce

Vino aici ca sunt puli din toate orasele pe timpul verii, ai ce suge ;) 

Postat

Nunutumule...ia vezi ci zici colea...

Cu regret va spun baieti ca am de gând sa rămân in timis tot timpul verii. Imi pare rau pt voi dar curând nu voi reveni la cta . Va pup dulce

crezi ka dak avia di gind sa vina sa se bronzezi...nu zisea ??? ;)

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

eu nu mai sint, m-au disperat amatoarele impiedicate de acolo si simteam nevoia sa vizitez o femeie adevarata , dar nu a fost sa fie, poate mai apari totusi prin costanta pina la sfirsitul verii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...