romario24 Reputație: 33 Postat Iulie 26, 2017 Postat Iulie 26, 2017 Ar fi păcat sa nu vi la plaja 😉
euflorinel Reputație: 68 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 14, 2017 Pe aici nu mai vii?
euflorinel Reputație: 68 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 14, 2017 Pe aici nu mai vii?
Vizitator hot_eggz Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2020 Postat Aprilie 4, 2020 Mama ce Femeie smechera e doamna asta cum suge pula sa terminat Smecheria!!!! am prins-o in ultimile 2 zile sau 3 in care a mai stat In Constanta! Ocupa locul 2 in categoria Milf pentru mine n-am sa uit ce muie mi-ai facut nici cand o sa chelesc la coaie!!! ce frumos ma sugeai cand te umpleai in gurita de sloboz si bale te stergeai cu servetul ca o adevarata CURVAAA!!! TE ADORRR!! NEBUNO IMI E DOR DE TINE!!!!Femeiaa Smechera in Draci Trageam in pizda ei ca un nebun si tot imi zicea pe un ton sexy Nu te oprii Nu te oprii!! Unde esti ingerasul pulilor!!!!Vino vara inapoi ca mi fac abonament saptamanal la tine !!!Ba ce milf adevarat e asta sa moara toti dusmanii mei!!!O sa incep sa strang 10 recenzii de maine sau de azi ca mi-a plecat prietena de la mine ! :)) dupa ce strang 10 recenzii o sa te trec in semnatura mea defapt 9 ca tu vei fii a 10 a !!!Ma doare in pula daca am facut offtopic!! :) cum ba baga-mi-as pula in ochii mei sa apuc sa stau doar 2 ore cu tine ! Off cruda e viata asta!!!! CE FEMEIE SMECHERA AU BAIETII DE PE TIMISOARA!!!Curva smecheraaa nebuna asta la fel daca se pune sa lucreze 12/24 ia painea de la gura la jumatate din curvele din oras!!Ba femeia avea si o colega in apartament cu ea ERA FRUMOASA FOC !! dar MUIE numi puteam lua ochii de la milful asta ce sex appeal ce senzatie de femeia sa pisat cu bolta pe colega ei cu toata tineretea ei si frumusetea ei :)) Oral nota 21Normal nota 20Aspect - Milf-Roscatic 19 O SA VIN IN VARA 100% SA TE VAD !!!! in Timisoara!! Promit!!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum