Sari la conținut

Girlfriend experience, masaj, fantezii totale, fetish-uri, role play, dominare activa, soft, feminizare, strapon, uro activ, spanking, jucarii, etc

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

Mamaie,ai ajuns să te prostituezi si Duminica?

Ascultă ce îți spune Sfântul Părinte Pipilica văzător cu duhul,de foame în curând o să ai program non-stop.

PS. Ce ziceai,ca ești selectivă si lucrezi doar când ai chef.

Hahaha haha.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu se cacă împrăștiat??

pa la 50 de ani o sa iasa pe strada cu dopu de la damigeana infipt bine-n cur sa nu se pateze :))

• Oras:bucuresti
Postat

Mamaie,ai ajuns să te prostituezi si Duminica?

Ascultă ce îți spune Sfântul Părinte Pipilica văzător cu duhul,de foame în curând o să ai program non-stop.

PS. Ce ziceai,ca ești selectivă si lucrezi doar când ai chef.

Hahaha haha.

Azi am chef.  Du-te in salonul tau, ia-ti calmantele si linisteste-te ! Dormi si viseaza ca esti ce sfant vrei tu si ca traiesti in lumea ta de sfinti, fara sa sforai si fara sa vorbesti si strigi prin somn !

• Like 2
  • Minus 1
Postat

pa la 50 de ani o sa iasa pe strada cu dopu de la damigeana infipt bine-n cur sa nu se pateze :))

Stii asta din proprie experienta ?

Postat

Azi am chef.  Du-te in salonul tau, ia-ti calmantele si linisteste-te ! Dormi si viseaza ca esti ce sfant vrei tu si ca traiesti in lumea ta de sfinti, fara sa sforai si fara sa vorbesti si strigi prin somn !

Rectific eu: Azi îți chiorlaie mațele de foame,iar prostul de acasă nici bani de un Carpați fără filtru nu are.

• Telefon: 0748856562
  • Oras:Cluj napoca
  • Telefon: 0748856562
  • Oras:Cluj napoca
Postat

O programare pt astazi..ora 16-17?

Postat

Azi am chef de un 69, pana la orgasm, iubi. Te astept in dormitorul meu, Spider-Man, pentru momente pasionale !

0737662980

450 ron /ora

post-84499-0-19949100-1480237960_thumb.jpg

post-84499-0-87043400-1480237993_thumb.jpg

post-84499-0-50356000-1480238055_thumb.jpg

Postat

O programare pt astazi..ora 16-17?

Fac doar programari telefonice.

Postat

Rectific eu: Azi îți chiorlaie mațele de foame,iar prostul de acasă nici bani de un Carpați fără filtru nu are.

Si ce iti pasa tie ? Ce te framanta atat de tare ? Iar urli de singuratate ? Ti-e necaz pe oamenii care au familii, prieteni, care au cu cine sa socializeze, cu cine sa petreaca timp placut, cu cine si cu ce sa se futa.

Postat

Si ce iti pasa tie ? Ce te framanta atat de tare ? Iar urli de singuratate ? Ti-e necaz pe oamenii care au familii, prieteni, care au cu cine sa socializeze, cu cine sa petreaca timp placut, cu cine si cu ce sa se futa.

Tu ai familie? Tocmai plângeai că te-a părăsit bărbatul,pentru că nu aduceai bani suficienți acasă,asa că și-a găsit o altă sclavă mai tânără care știe să facă banul.

Postat

O duminica minunata si odihnitoare, va doresc tuturor !

post-84499-0-90800800-1480238795_thumb.jpg

Postat

Tu ai familie? Tocmai plângeai că te-a părăsit bărbatul,pentru că nu aduceai bani suficienți acasă,asa că și-a găsit o altă sclavă mai tânără care știe să facă banul.

Nu am zis niciodata asa ceva. Povesti dintr-astea exista doar in mintea ta de om grav bolnav. Eu ma fac raspunzatoare  dor pentru ce scriu, nu si pentru ce intelegi tu. Niciodata nu am fost o femeie singura. Pe langa mine au roit intotdeauna barbatii. M-au iubit pana si femeile. Asta este carisma mea. Locul de sot, inca nu este vacant, asa ca incearca-ti norocul in alta parte ! Aaa ... am uitat ca sunt singura femeie din lume care si-a facut pomana cu tine si te-a bagat putin in seama. Tu nu ai cu cine sa schimbi doua vorbe.

P. S. Eu cand imi iau un sot, mi-l iau cu tot cu telecomanda.

Postat

Fac doar programari telefonice.

Ce ai făcut rapandulă,accepti străini pe care nu-i cunoști??????

Nu spuneai basitura că tu ai clientelă formată numai din crema societății.

Mamaie si un aurolac dacă vine cu 10 lei în mână îl pupi in anus,asa că lasă basinile cu clientela din înalta societate

Postat

Ce ai făcut rapandulă,accepti străini pe care nu-i cunoști??????

Nu spuneai basitura că tu ai clientelă formată numai din crema societății.

Mamaie si un aurolac dacă vine cu 10 lei în mână îl pupi in anus,asa că lasă basinile cu clientela din înalta societate

Ha ha ha ! Bai, tu esti gelos, sa moara sfantul din tine ! Faci adevarate crize de gelozie. Ha ha ha ! Imi dau maimuta la lins cui vreau eu, cand vreau eu. Oftica-te ! Cred ca in mintea ta bolnava si confuza iti imaginezi ca ai deja o relatie cu mine si incerci sa ma tii din scurt.

Postat

Sunt apetisanta, delicioasa, concurez cu orice inghetata care-ti scoate limba din gura de pofta. Linge-ma, pana ma topesti !

0737662980

100 euro /ora

post-84499-0-86509500-1480330846_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Va rog sa specificati de la telefon ce anume servicii, fantezii, fetish-uri, abordare doriti, pentru a putea veni mai bine in calea asteptarilor voastre ! Am cereri foarte diferite si ofer o gama larga de servicii. Tin cont ca fiecare este unic, in felul sau si ca trebuie tratat diferit de altii. De asemenea, la o intalnire poate, aveti chef si vreti, spre exemplu, masaj, la o alta spanking sau foot fetish, etc. Serviciile pot fi combinate dupa dorinta fiecaruia.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Sunt shaworma cu de toate,

pentru mine dai din coate,

stai la coada o saptamana,

asteptand cu cucu-n mana

oferta-mi interesanta

delicioasa si picanta.

:masaje  :atm :69

Sunt meniul preferat,

de barbati, servit in pat.

Poti alege din oferta

combinatia perfecta

de servicii, fantezii,

lenjerie, jucarii.

0737662980

450 ron /ora

post-84499-0-80057200-1480342542_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Sunt eleva silitoare,

care-ti face bleaga tare.

Am chef maxim sa invat,

sa repet, cum ti-o fac bat.

:boob

Sunt eleva nesatula,

nu ma  satur de lectura.

Pot citi in ochi si-n scula,

o-ntreaga literatura.

0737662980

100 euro /ora

post-84499-0-93064300-1480343588_thumb.jpg

post-84499-0-59502100-1480343632_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Girlfriend experience ... mult erotism, gesturi tandre, soapte atatatoare, sarutari patimase, gemete incitante, imbratisari fierbinti ... te asteapta in dormitorul meu. Sunt o femeie care stie sa daruiasca si sa se daruiasca, sa iubeasca si sa se lase iubita.

0737662980         :hug1       450 ron /ora

Imi rezerv dreptul de a-mi selecta partenerii. Placerea de a petrece timp impreuna trebuie sa existe de ambele parti. Pupici dulci !

post-84499-0-54171500-1480348629_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Pentru toti cei care mi-ati calcat pragul, am ganduri bune si sentimente frumoase. Fiecare dintre voi are ceva aparte, special, care-mi place, calitati pe care le admir.  Ma bucur ca v-am cunoscut si va multumesc ca existati ! Consider ca nimic nu este la intamplare si ca fiecare experienta prin care trecem ajunge sa faca parte din noi, la fel si fiecare om pe care ajungem sa il cunoastem. Asa ca, pentru fiecare dintre voi, am pregatit in inima mea cate o camera secreta, frumos aranjata, atunci cand v-am primit la mine si sper si doresc ca fiecare dintre voi sa ramana in inima mea un baiat deosebit, pe care il admir, respect si plac.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

In seara asta sunt fata rea si nu te las sa dormi.

0737662980

100 euro /ora

Te zgandar  cu poze noi, facute azi.

post-84499-0-39991300-1480365328_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Imblanzitoare de pitoni si crocodili, buna cunoscatoare a limbajului universal, ma inteleg de minune cu Pito si Croco si imi place sa ma joc cu ei. Adu-l si tu pe Croco sau Pito al tau la mine, sa se bucure de libertate, de clipe distractive si frumoase, de calitate, in compania mea ! Nu-l priva de placerea de a ma cunoaste !

0737662980

:atm

450 ron /ora

Poze noi, facute ieri.

post-84499-0-04016200-1480418880_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Imblanzitoare de pitoni si crocodili, buna cunoscatoare a limbajului universal, ma inteleg de minune cu Pito si Croco si imi place sa ma joc cu ei. Adu-l si tu pe Croco sau Pito al tau la mine, sa se bucure de libertate, de clipe distractive si frumoase, de calitate, in compania mea ! Nu-l priva de placerea de a ma cunoaste !

0737662980

:atm

450 ron /ora

Poze noi, facute ieri.

Mmm...ce bunatate

• Like 1

Postat

Sunt apetisanta, delicioasa, concurez cu orice inghetata care-ti scoate limba din gura de pofta. Linge-ma, pana ma topesti !

0737662980

100 euro /ora

Siana, draga mea, cu postarea asta ai reușit sa ma dai gata. :bow

Si ce faci dacă reușesc sa te topesc?

S-ar putea chiar sa iți placa.

http://bigbadthreads.com/files/imagecache/product/submitted-designs/captaincunnilingus-007_printready.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...