g l e e Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2016 Postat Octombrie 6, 2016 prostane nu-ti mai fa zeci de clone ca sa-ti bagi singur 5 stele la profil
relaxed Reputație: 5230 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:The Truman Show Oras:The Truman Show Postat Octombrie 6, 2016 pictore imi e mila de tine .. merci pentru consecventa cu, care imi vizitezi zilnic profilul si imi lasi cate un suvenir .. ps. am derogare 13 1
ceaica Reputație: 875 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Octombrie 6, 2016 Icepeti si aici cu cacaturi?
relaxed Reputație: 5230 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:The Truman Show Oras:The Truman Show Postat Octombrie 6, 2016 am sa te rog sa vorbesti la singular 10 1
albacher Reputație: 1743 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Octombrie 6, 2016 pictore imi e mila de tine .. merci pentru consecventa cu, care imi vizitezi zilnic profilul si imi lasi cate un suvenir .. ps. am derogarehai ca nu mai suport si prefer sa dau cartile pe fata prietenas, recunosc sunt pictorul. observi ca incepi sa mananci cacat (ca si aseara) si delirezi in legatura cu stelele de care pomenesti. mai pe intelesul tau: nu am treaba cu acel cont. singurul cont este acesta. cel vechi este istorie 7 5
r e l a x e d Reputație: -2 Postat Octombrie 6, 2016 Postat Octombrie 6, 2016 hai ca nu mai suport si prefer sa dau cartile pe fata prietenas, recunosc sunt pictorul. observi ca incepi sa mananci cacat (ca si aseara) si delirezi in legatura cu stelele de care pomenesti. mai pe intelesul tau: nu am treaba cu acel cont. singurul cont este acesta. cel vechi este istorieminti eu sunt pictorul 1
albacher Reputație: 1743 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Octombrie 6, 2016 minti eu sunt pictorulinca o dovada ca eu spun adevarul. 7 5
albacher Reputație: 1743 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Octombrie 6, 2016 am sa te rog sa vorbesti la singular nu stiu ce le-ai facut dar ai dusmani, asa cum am avut si eu ) o zi buna. pictorul. 8 5
ceaica Reputație: 875 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Octombrie 6, 2016 Nu era destul ca avem rubrica "fazan" la dg-ul local, acum avem si cancanuri Ps. Nu am "facut" nimic nimanui de pe aici, dar daca cineva considera ca e necesar sa imi fie "dusman" ii urez dicstractie placuta 2
Postări Recomandate