nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 9, 2016 Baaai Administratorilor, ce pula mea păziți!?! Sau e mâna voastră? ! Puneți în muia voastră neuronu' la contribuție și limitați imbecilii! O sa dispăreți în www ca Trump imbecililor!
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 9, 2016 Baaai Administratorilor, ce pula mea păziți!?! Sau e mâna voastră? ! Puneți în muia voastră neuronu' la contribuție și limitați imbecilii! O sa dispăreți în www ca Trump imbecililor!Iar esti pe pastile ?
nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 9, 2016 Iar esti pe pastile ? Măi. ..gândăcel, tu chiar ai o problemă de psihic! Adică nu îl ai.
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 9, 2016 Măi. ..gândăcel, tu chiar ai o problemă de psihic! Adică nu îl ai.Hai nu mai spune
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 9, 2016 Măi. ..gândăcel, tu chiar ai o problemă de psihic! Adică nu îl ai.Folosesti ? 1
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 9, 2016 fight ... sa-mi i-au pufuleti sau seminte?
nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 9, 2016 Hai nu mai spune CO LO RA DO...Dacă ai gândi, sigurai...fugi! Pe scurt: măi. ..Colorado, hai sictir!
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 9, 2016 COLORADO...Dacă ai gândi,sigurai...fugi!Pe scurt: măi. ..Colorado, hai sictir!Sa fug !?Da ce pula mea sunt Forest Gump 2
nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 9, 2016 Sa fug !?Da ce pula mea sunt Forest Gump Păi dacă nu ești, inventează și tu un nou fortest Gump ✊✌
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 9, 2016 Baaai Administratorilor, ce pula mea păziți!?! Sau e mâna voastră? ! Puneți în muia voastră neuronu' la contribuție și limitați imbecilii! O sa dispăreți în www ca Trump imbecililor!Tu zici de administrator de bloc ?Luna asta cat ai avut fondul de rulment ? 2
nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 9, 2016 Tu zici de administrator de bloc ?Luna asta cat ai avut fondul de rulment ? Măi gândăcel, fondul de rulment NU E PE LUNI! E fond de ..rulment (de la mișcare ) Sincer, eu nu înțeleg?, "gandacelul" e real sau e robot?!
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 9, 2016 Măi gândăcel, fondul de rulment NU E PE LUNI! E fond de ..rulment (de la mișcare ) Sincer, eu nu înțeleg?, "gandacelul" e real sau e robot?!Si...iar o sugi aiurea
firelli Reputație: 269 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Forum Oras:Forum Postat Octombrie 9, 2016 Alt topic de k k 4
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 9, 2016 Alt topic de k kCe putea altceva "nelinistiul" asta ? 1 1
nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 9, 2016 Si...iar o sugi aiurea constat ca tu nu ești doar imbecil, tu chiar ești prost!
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 9, 2016 constat ca tu nu ești doar imbecil, tu chiar ești prost!Zi sa mori
nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 9, 2016 Zi sa mori Deci,ești masochist!
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 9, 2016 Deci,ești masochist!Sa mori tu
nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 9, 2016 Sa mori tuSă mori tu! ?!? deci,nu pot,nu am remarci la imbecilitatea ta! Mă retrag.
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 9, 2016 Să mori tu! ?!? deci,nu pot,nu am remarci la imbecilitatea ta! Mă retrag.Esti mult prea inteligent pentru secolul asta, este ?
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 9, 2016 Nelinistitule...Te lupti cu moriile de vant. Pe unii ai intereseaza sa faca bani,nu sa stea de vorba cu toti prostii.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 Baaai Administratorilor, ce pula mea păziți!?! Sau e mâna voastră? ! Puneți în muia voastră neuronu' la contribuție și limitați imbecilii! O sa dispăreți în www ca Trump imbecililor! Ai putintica rabdare ca dispari imediat 2 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 10, 2016 Inca unu care crede ca se vinde pamant aicea si si-a tras bucatica. Adminu e la futut in un 3some sublim,fiind invoit de catre subsemnata. Probleme ceva ca omu se mai si fute? Sa incerci si tu,o sa fi mai putin nelinistit 4
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 10, 2016 Inca unu care crede ca se vinde pamant aicea si si-a tras bucatica. Adminu e la futut in un 3some sublim,fiind invoit de catre subsemnata. Probleme ceva ca omu se mai si fute? Sa incerci si tu,o sa fi mai putin nelinistitBine i-ai zâs 2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 10, 2016 Pai daca nu e cuminte:))) Bine i-ai zâs 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum