del rey Reputație: 3954 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Octombrie 25, 2016 Cam dubioasa treaba cu Lilisor...vine cu un anunt de pe alt site...aceleasi poze, fara nici un cuvant...recenzii canci...si la cum arata ma cam indoiesc sa nu o fi vizitat nimeni M-aş risca eu dar nu stiu........
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2016 M-aş risca eu dar nu stiu........ chiar tipa din poze este, locatia in spate la cecul din Rond Alba iulia 10 6
discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 25, 2016 M-aş risca eu dar nu stiu........ Sant si eu curios ce-i cu ea.Cineva trebuie sa sparga gheata si sa apara si adevarul. chiar tipa din poze este, locatia in spate la cecul din Rond Alba iuliaTotusi de ce vorbesti doar tu in numele ei?Chiar nu mai am nimic cu tine...am spus si o repet, ceva pute. 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2016 Sant si eu curios ce-i cu ea.Cineva trebuie sa sparga gheata si sa apara si adevarul. Totusi de ce vorbesti doar tu in numele ei?Chiar nu mai am nimic cu tine...am spus si o repet, ceva pute.pentru ca s-a spus ca este clona mea si astept sa ii faca cineva recenzie pe langa ca si-a facut ea alt cont 10 5
discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 25, 2016 pentru ca s-a spus ca este clona mea si astept sa ii faca cineva recenzie pe langa ca si-a facut ea alt contclona ta a fost, s-a vazut destul de clar...si nici nu se stie ce-i cu ea...posteaza anunt de pe publi, nu ti se pare curios? 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2016 clona ta a fost, s-a vazut destul de clar...si nici nu se stie ce-i cu ea...posteaza anunt de pe publi, nu ti se pare curios?atunci nu mai avem ce sa discutam eu vorbesc serios si tu o tii tot pe a ta 11 5
discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 25, 2016 atunci nu mai avem ce sa discutam eu vorbesc serios si tu o tii tot pe a tapai, de ce nu ma lamuresti de ce vine cu anunt de pe alt site? si eu vorbesc serios.
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2016 pai, de ce nu ma lamuresti de ce vine cu anunt de pe alt site? si eu vorbesc serios.in primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru ca am injurat TE ROG SA MA SCUZIiti spun pe pm 10 5
discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 25, 2016 in primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru ca am injurat TE ROG SA MA SCUZIiti spun pe pmNu trebuie sa-mi spui nimic pe PM, scuzele sant inutile(nu stiu cine ar accepta ca cineva sa-i dea muie mamei sale)...in fine, eu doar vreau sa-ti arat din nou ca o sa te faci de rahat.Sincer iti spun, lasa-le sa se descurce singure, nu te mai baga peste tot si nimeni nu o sa-ti mai poarte de grija. 4
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2016 Nu trebuie sa-mi spui nimic pe PM, scuzele sant inutile(nu stiu cine ar accepta ca cineva sa-i dea muie mamei sale)...in fine, eu doar vreau sa-ti arat din nou ca o sa te faci de rahat.Sincer iti spun, lasa-le sa se descurce singure, nu te mai baga peste tot si nimeni nu o sa-ti mai poarte de grija.k multumesc de sfat 10 5
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Octombrie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Octombrie 25, 2016 k multumesc de sfatIesi ma dracu de nebun clonat
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 Astazi am fost la Lili , intrucat i-am mai facut o scurta recenzie nu am sa-i mai fac alta .Multumesc LILI 11 4
del rey Reputație: 3954 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Octombrie 28, 2016 Astazi am fost la Lili , intrucat i-am mai facut o scurta recenzie nu am sa-i mai fac alta .Multumesc LILILiviule mai baga o recenzie ca asa va avea doua Chiar nu a mai fost nimeni la ea decat Liviu ? 3
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 Liviule mai baga o recenzie ca asa va avea doua Chiar nu a mai fost nimeni la ea decat Liviu ? sun-o tu si du-te ,se duc unu dupa altul dupa cum zice ea dar nimeni nu scrie,deca isi dau cu parerea , macar sa o sune si sa confirme ca a vorbit cu ea si este reala, toti de pe nimfomane tac si nu stiu de ce 11 4
del rey Reputație: 3954 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Octombrie 28, 2016 sun-o tu si du-te ,se duc unu dupa altul dupa cum zice ea dar nimeni nu scrie,deca isi dau cu parerea , macar sa o sune si sa confirme ca a vorbit cu ea si este reala, toti de pe nimfomane tac si nu stiu de ceCe tarife actuale are ?
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 Ce tarife actuale are ?Sun-o si intreab-o 11 5
del rey Reputație: 3954 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Octombrie 28, 2016 Sun-o si intreab-oNu o sunt ca nu ma duc azi si nu are rost sa o sun doar pentru atat, d-aia te-am intrebat pe tine
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 Nu o sunt ca nu ma duc azi si nu are rost sa o sun doar pentru atat, d-aia te-am intrebat pe tine macar suna si intreaba tarife ca sa vezi ca este reala ,consumi un minut si scrii aici tarifele 11 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 sun-o tu si du-te ,se duc unu dupa altul dupa cum zice ea dar nimeni nu scrie,deca isi dau cu parerea , macar sa o sune si sa confirme ca a vorbit cu ea si este reala, toti de pe nimfomane tac si nu stiu de ce Sun-o si intreab-o macar suna si intreaba tarife ca sa vezi ca este reala ,consumi un minut si scrii aici tarifele Un simplu client nu este atat de insistent. Nu te mai mira ca tot mai multi cred ca esti proxenet.Au inghetat apele la cat ai mintit pe aici, cu pozele false, anuntul era de publi, apoi nu mai era de acolo, apoi iar era de pe publi, ai fost tu la 7 dimineata cand ea de fapt lucra de la 9, e prima data cand te duci, apoi zici ca ai fost de 3 ori deja si astazi inclusiv, ii dai cica sa scrie de pe tableta ta, ajungi cu 2 conturi banate, dar nu te opresti...Miroase a peste stricat topicul asta, mai bine nu mai promovai decat asa.Nu i-ai zis si ei sa se lase de meseria asta? O sa ajungi intr-o zi sa mai crezi numai tu ce spui. 1 3
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 Un simplu client nu este atat de insistent. Nu te mai mira ca tot mai multi cred ca esti proxenet.Au inghetat apele la cat ai mintit pe aici, cu pozele false, anuntul era de publi, apoi nu mai era de acolo, apoi iar era de pe publi, ai fost tu la 7 dimineata cand ea de fapt lucra de la 9, e prima data cand te duci, apoi zici ca ai fost de 3 ori deja si astazi inclusiv, ii dai cica sa scrie de pe tableta ta, ajungi cu 2 conturi banate, dar nu te opresti...Miroase a peste stricat topicul asta, mai bine nu mai promovai decat asa.Nu i-ai zis si ei sa se lase de meseria asta? O sa ajungi intr-o zi sa mai crezi numai tu ce spui. Tu te oftici ca nu am venit la tine? ei bine nu am venit din respect pentru un prieten, am zis ca este mai bine sa te ocolesc 11 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 Tu te oftici ca nu am venit la tine? ei bine nu am venit din respect pentru un prieten, am zis ca este mai bine sa te ocolesc Ai uitat bietul de tine ca te-am refuzat in PM?
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 Ai uitat bietul de tine ca te-am refuzat in PM? te-ai pus pe minciuni? abia ma asteptai ,si-ti poate spune si el ca am refuzat din cauza lui pentru ca suntem prieteni, plus ca am dat copy past convorbirii si a vazut deci .... las-o jos 11 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 te-ai pus pe minciuni? abia ma asteptai ,si-ti poate spune si el ca am refuzat din cauza lui pentru ca suntem prieteni, plus ca am dat copy past convorbirii si a vazut deci .... las-o jos Care el? Cu cine esti tu prieten?Poftim conversatia mai jos. Am acoperit numele fetelor.Reamintesc ca nu ai primit adresa sau numarul de telefon.Tot eu sunt pusa pe minciuni?
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 iar te faci ca nu intelegi? tu ai spus ca nu m-ai primit ceea ce nu este adevarat, eu ti-am spus de programarile de care ma tin si acum si chiar asa este daca fixez o ora si mi se spune sa mai astept 5 minute sau suna ocupat ,plec fara discutie si nu mai revin 10 6
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 iar te faci ca nu intelegi? tu ai spus ca nu m-ai primit ceea ce nu este adevarat Vrei sa pun si ce ti-am raspuns? Dupa care nu ti-am mai raspuns deloc?Nu ma provoca ca nu e laudabil sa pui PM-uri public, am demonstrat deja ca-ti place sa infloresti si inventezi. 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum