Sari la conținut

Andrea blonda 0755365010

Postări Recomandate

• Oras:Bistrita
Postat

la momentul respectiv era(cel putin avea acelasi numar de telefon la anunt) acum intradevar anuntul a fost dat jos.

• Oras:Tokyo
  • Oras:Tokyo
Postat

Din pacate nici Andreea nu mai e ce a fost candva. Si aici ma refer doar la atitudine ...

Sper doar sa o fi prins eu intr-o zi mai proasta.

Postat

Grasole iar ai venit și nu ai slăbit și nu ți-ai tonifiat musculatura,ești nașpa vrei numai bani sper sa dispari repede din peisaj.

Postat

Cred ca nu o mai intereseaza numai bani voștri,sper sa nu o mai caute nimeni pe grasă.

Da mai date in mata si lasa fata in pace,toata ziua te legi de ea ,fa-ti laba in alta parte daca nu iti place.

Postat

Ba cine te-a pus pe tine purtătorul ei de cuvânt,nu ai vrea să-mi fac eu laba la tine în gură?

Ce ar fi sa ti-o faci la mamica ta ,nu de alta dar la mine si la Andreea e pe bani ,dincolo ti-o faci gratis.O zi minunata iti doresc LABARULEEEEE

Postat

Eram sigur ca sunteți puse numai pe facut bani că în ceea ce privește satisfacerea clientului acesta trebuie să-și facă laba și arătați și că dracu de nu are omu erectie MATERIALISTELOR ar fi bine să vă retrageti.

Postat

Eram sigur ca sunteți puse numai pe facut bani că în ceea ce privește satisfacerea clientului acesta trebuie să-și facă laba și arătați și că dracu de nu are omu erectie MATERIALISTELOR ar fi bine să vă retrageti.

Daca nu incetezi cu acuze nefondate si cu jigniri care nu isi au rostul si locul o sa -i scriu adm  sa fi banat.

Postat

Nu mai fiti nașpa cu fata...Andrea chiar e o fata ok si cu bun simț.Slim nu e dar nici grasă.Cine vrea doar superslim sa caute ... .Ea pune poze cu ea si e o fata care are anunt foarte transparent și real.Din partea mea respect pentru corectitudine si servicii ok.

• Like 1
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Corect.. Și eu sunt, am fost Foarte mulțumit de Andreea de fiecare data, tot timpul s-a comportat foarte frumos exemplar.. M-am simțit tot timpul binevenit și niciodată grăbit.. Te mai aștept.. Anunta-ne când ajungi prin zona.

Postat

Buna dragi meii am revenit in oras am facut niste poze noii le gasiti pe publi dar din pacate am ramas singurica nu mai am colega. Va astept cu drag ! Pupicii

Postat

Buna dragi meii am revenit in oras am facut niste poze noii le gasiti pe publi dar din pacate am ramas singurica nu mai am colega. Va astept cu drag ! Pupicii

Postat

Buna! Nu mai scrie ca am colega a fost ramas asa anuntul...o sa va anunt daca o sa gasesc o colega....tot ma interesez dar e cam greu sa gasesc o colega cu cine sa ma inteleg...O zii frumoasa! Pupici 😉😘ðŸ˜

Postat

Buna Andrea am si eu o curiozitate , stiu ca nu-i frumos sa intrebi dar na.

Cam cati ani ai ? 30 pe + sau pe -

Postat

:laugh2  :laugh2 ok mersi , posibil sa fac o vizita in curand si na din poze nu-ti prea dai seama si nu aveam chef de milf :no2

Postat

Bună am sunat azi si am auzit-o prin telefon cum stranuta si are nasul infundat si abia respira cred ca e suspecta de COVID 19.Va recomand sa o evitați.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...