Sari la conținut

Andrea blonda 0755365010

Postări Recomandate

Postat

Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

Postat

Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

Multumim la fel. Maine si poimaine mai esti? Sa venim la colindat.

• Oras:bistrita
  • Oras:bistrita
Postat

buna andreea as vrea sa vin la tine ,dar credca din gresala mi-ai blokat nr la sf i cu 7282

Postat

"La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

• Oras:Cluj
Postat

Asa cum am.mai zis si o mai zic ..domnișoară ca si Andreea ,nu găsiți.. numai bună de luat acasa ,,nora pentru mama ,, 😠te pup Andreea si o sa revin weekendul asta ,în compania ta ,sa imi fac aniversarea mai frumoasa 😊🤗🤗

Postat

M-\am convins si eu de toate recenziile si laudele pozitive ! Cum as putea sa dau de domnisoara ?.. nu prea raspunde la telefon

Vizitator mercedes1990
Reputație: 0
Postat

M-\am convins si eu de toate recenziile si laudele pozitive ! Cum as putea sa dau de domnisoara ?.. nu prea raspunde la telefon

Încearcă SMS sau wtp....poate ai mai multe șanse

Postat

Am incercat pe whatsapp le-a citit dar nimic .. cred ca m-a si blocat fara macar sa insist sau ceva marlaneli :)))

Postat

Mezu dragul meu daca esti pe cel care am blocat de cateva minute sa stii ca ai insistat destul de mult si nu e prima oara...daca insisti si nu vii asa se intampla pentru ca foarte multi vor doar sa peteaca timpul cu ceva dar nu vin vecii si tu ai mai scris de mai multe ori si inainte de sarbatorii... nu stiu ce informati ai mai vrut doar preturile si servicile le stii de aici daca citesti recenziile...mai mult ce pot sa iti ofer este doar o programare care poti face in 50 de secunde telefonic...nu 15pagini pe whatsapp.

Postat

Cer scuze tuturor dar daca tu zici ca consideri insistat doua mesaje pe wtp cu intrebarea “daca se poate o programare “ si “de ce nu primesc un raspuns pozitiv sau negativ “ inseamna ca esti un pic cu capu dusa . Dar se prea poate sa ma fi confundat cu altcineva cu numar asemanator si atunci sa ai dreptatea ta , de ce nu asa nu se supara nimeni :)) macar deblocheaza nr si o sa vezi ca daca radpunzi ,daca iti mai scriu vreodata (ca nu te mai sun de pe nr ala) ca nu eu sunt cu insistentele .

O seara placuta dragi conferentiari datatori la buci 👻🤗

Postat

Da ca eu nu il am poza de pe whatsapp sa il recunosc si nu vad ca cine vine la mine... hahaha ce ideii aveti voi... cred ca am dreptul de a mi selecta clienti.

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Salut am vizitat din nou pe Andreea și nu-mi pare rău.. Fata este de top.. Propun mutarea în top. Numai bine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...