Sari la conținut

Andrea blonda 0755365010

Postări Recomandate

Postat

Nu din pacate nu am ajuns.... nu stiu cand ma duc dar data viitoare o sa scriu numai cand o sa fiu acolo. Imi pare rau ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Oras:Sediu
Postat

Cred ca e o farsă are telefonul închis.

De ce o scris atunci ca nu inteleg.

Postat

Eu sunt aici cei care nu ma pot suna inseamna ca sunt blocatii din ceva cauza...

Poi de ce blochezi....? Esti culmea... selectezi clientii...Poi poate sa sune de pe alt telefon... nu prea te inteleg...

Postat

Am trecut si eu pe la Andreea in seara asta . super draguta fata :D merita zic eu . Sper sa mai stea pe la BN ca o sa mai trec pe la ea sigur :D

• Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita
Postat

Da gabi ai dreptate ! Hai sa o reclamam la protectia consumatorului , vrei ? Sunteti de belea ! :)) de parca domnisoara asta ar lucra cu carte de munca ! Sunt convins pana peste cap ca ai facuto sa se simta foarte nasol ca ai facuto neserioasa, dat fiind faptul ca aici defapt noi mergem numai la femei serioase :)))) jesus !!!!

Postat

Sati fie rusine pui anunt si nu răspunzi la telefon mai bine teai lasa de meserie neserioso!!!!!!!!

Suna si tu de pe alt telefon... esti culmea... Cand mai vine....

Postat

Andreea faptul ca omul nu poate sa ajungă la programare nu este motiv sa blochezi telefonul.Te rog deblocheazama dami sansa sa ma revansez.

Postat

Mi se pare ca ai vorbit urat ca asa esti salvat.... dar hai ca te deblochez daca 04 asta e nr .e ultima zii , Marti o sa ma intorc numai.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...