Sari la conținut

Andrea blonda 0755365010

Postări Recomandate

Postat

Acum am plecat de la Andreea. Locatie hotel Diana.

E o fata super draguta speram sa o intalnesc din nou.

Locatie 9 curata

Aspect 10

O blondina superba

Oral 10

Normal 9

Atitudine 10

Igiena 10

De revenit!!!! Cu siguranta!!!

Vizitator mercedes1990
Reputație: 0
Postat

Andrea ești cumva prin Bistrița?

Postat

Nu nu sunt in oraș. O să vă anunț cănd o să fiu in BN. Vă pup și ne vedem in curând 🤗🤗🤗😘ðŸ˜

Vizitator mercedes1990
Postat

Nu STI când ajungi pe la Bistrița?

Postat

Buna dragii meii! Luni 29.01.2018 voi fii in Bistrita pentru cateva zile. Locatia Hotel Diana... Daca imi recomandati un alt Hotel sau Pensiune unde se poate lucra voi schimba locatia. O seara frumoasă va doresc tuturor! Pupici

Vizitator mercedes1990
Postat

Din câte știu eu la hotel Decebal se poate și pensiune romance. Sau cel mai bine in apartament

Postat

Multumes !La Decebal se poate lucra dar camerele nu sunt destul de spatioase....am sa incerc la Romance . Apartament nu cred ca gasesc ca regim.

Vizitator mercedes1990
Postat

Din câte știu apartament găsești sub cetate ca mai sunt ceva fete pe acolo

Postat

Din pacate la Romance este plin voi fii la Diana pana ce o sa gasesc un apartament. O Duminica frumoasa va doresc tuturor!!!pupicii

Vizitator mercedes1990
Postat

Sper sa găsești un apartament ca vreau sa îți fac o vizita mâine și la Diana este cam greu pt mine

Vizitator seanjohnn
Postat

De Hotel Mya ce parere aveti?

Baietii se refera mai mult ca vor sa fie accesul la camere nu prin dreptul receptiei, sa nu ii vada nimeni :shocked

• Like 1
Postat

Si mie mi-e importamt sa nu aveti traba cu recepția.... dar din pacate nu e asa usor... de apartamentele alea sub cetate nu am gasit nimic...

Vizitator mercedes1990
Postat

Caută un apartament ca ii cel mai bine sau o garsoniera ca la hotel nu poate intra oricine din diferite motive.... de exemplu eu nu pot la diana

Postat

Eu am lucrat in apartament si pe perioada lunga nu e bine. Eu sunt singura ma pun sa dorm si vin sa bata la usa la Hotel sun la receptie la apartament la cine sun pot pe tine sa vii ca ma deranjeaza cineva neasteptat la 3-4 dimineata? Din pacate nu sunt cu paza dupa mine....deci nu e asa simplu singura...

Vizitator mercedes1990
Postat

...dar poate găsești ceva sa nu fie hotel Diana

Vizitator mercedes1990
Postat

Acum ești in Bistrița?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...