ctyster Reputație: -9 Postat Octombrie 11, 2016 Postat Octombrie 11, 2016 Postat Astazi, 00:01Caut 1, 2 sau 3 barbati cu penis peste 20cm si gros pentru a oferii clipe de neuitat unei domnisoare de 21 de ani care este dornica de aceste dimensiuni. Eu sunt sponsorul fetei si ofer gratis aceasta nimfomana.Conditiile sunt urmatoare: Cel care va fii aceptat este de acord sa fie filmat si sa imi ofere dreptul de a putea difuza mai departe partida respectiva (se va face o filmare in care veti confirma ca sunteti de acord sa filmez pe toata perioada partidei). Sa aibe peste 18 ani. Sa nu aibe pretentii la numarul de telefon, skype, viber, wassup, sau alte canale media pe site-uri de socializare a respectivei fete. Sa stie sa futa.(daca e sub 2 minute stati acasa) .Totul se va petrece la un hotel, bar, terasa, balcon, lift, scara de bloc, sau undeva afara intr-o zona lipsita de prea mult trafic pietonal. 0756752028sau prv, 2
tonnny Reputație: -2 Postat Noiembrie 21, 2016 Postat Noiembrie 21, 2016 Interesant. Mie ce îmi iese la faza asta? Depinde acum ce își dorește fata. Dacă o ține pot să o fut fara probleme o noapte întreagă 1
martinicau Reputație: 164 Postat Decembrie 19, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 19, 2016 De unde tot răsăriți nu știu.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 19, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 19, 2016 Si mai este nevoie de vreo 2-3 s-o tina ca ea nu stie ca-i nimfomana ! In rest sunt convins ca initiatorul e plin de bune intentii ! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum