Sari la conținut

Pentru fetele visatoare

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Cata lipsa de respect pentru aceste femei.

Daca nu ar fi ele, ar divorta toti barbatii.

Cu d'astea sigur am divorta cu totii :laugh2

Pentru Cumințenia Pământului.  :laugh2

Las-o p'aia ca tot guvernul a dat banii fara acordul nostru   . altfel tot acolo o gaseai si peste 5 ani  :laugh2

Link spre comentariu

Nu era stresat, avea si pasarica cu el =)) , s-a dus si ea de tistrete la scurt timp

de singuratate , poate , nu de tristete :laugh2

Nu trebuie, tu cotizezi o firmitura din ce cotizez eu :D si stai bland, ca nu-mi permit sa ma intretin doar din ce-mi da statul ... sa mori ... am pensie mai mare decat iti inchipui ca vei avea tu la pensionare ... si nici macar nu-s pensionara =))

Baga-ti unghia in gat pitigoiule :P :P :P :P :P

Sa stii ..... cotizezi praful de pe toba . Iar de pensie mare , ma mira faptul ca statul sa acorde la retardati gradul I de invaliditate , dar chiar si asa cu gradul I ,fiind si cu insotitor (probabil de aici a aparut si Sclavul din anuntul postat de tine  :laugh2  ) tot invidios m-ai face  :slap2

Dar  ptr. cunostintele tale generale , puslama batrana , vezi ca eu nu ma bazez pe pensia oferita de stat . Am eu suficiente resurse din care sa ma intretin , chiar si la batranete , astfel incat sa nu ma gandesc la o amarata de pensie oferita de stat :no2

Link spre comentariu

de singuratate , poate , nu de tristete :laugh2

Sa stii ..... cotizezi praful de pe toba . Iar de pensie mare , ma mira faptul ca statul sa acorde la retardati gradul I de invaliditate , dar chiar si asa cu gradul I ,fiind si cu insotitor (probabil de aici a aparut si Sclavul din anuntul postat de tine  :laugh2  ) tot invidios m-ai face  :slap2

Dar  ptr. cunostintele tale generale , puslama batrana , vezi ca eu nu ma bazez pe pensia oferita de stat . Am eu suficiente resurse din care sa ma intretin , chiar si la batranete , astfel incat sa nu ma gandesc la o amarata de pensie oferita de stat :no2

Oare de ce ma faci sa vorbesc urat???

Prostu'Pulii, mikidutza fara putza ... Siana e copil cuminte pe langa mine ...

Ca e pasare sau animal, au sentimente care se manifesta fata de parteneri ... prostule, papagalii sunt pasari monogame ... tu sugi pula in poligamie...

Nu am spus eu cateva pagini mai inainte ca nu cer nimic de la stat si pana acum nu am luat nimic de la stat desi cotizez de foarte multi ani ... Ti-as spune ca sunt buna de maritat si ca multi luzeri ca tine si-ar dori o viata fara griji langa mine ... dar ... ma fac ca nu zic asta ...

Vezi ca nu ai terminat de ros osul pe care ti l-am aruncat

Marsh retardel imputit si sterge-ti casul din coltul gurii nu mai saliva uitandu-te la pozele fetelor

Link spre comentariu

Oare de ce ma faci sa vorbesc urat???

Prostu'Pulii, mikidutza fara putza ... Siana e copil cuminte pe langa mine ...

Ca e pasare sau animal, au sentimente care se manifesta fata de parteneri ... prostule, papagalii sunt pasari monogame ... tu sugi pula in poligamie...

Nu am spus eu cateva pagini mai inainte ca nu cer nimic de la stat si pana acum nu am luat nimic de la stat desi cotizez de foarte multi ani ... Ti-as spune ca sunt buna de maritat si ca multi luzeri ca tine si-ar dori o viata fara griji langa mine ... dar ... ma fac ca nu am zis asta ...

Vezi ca nu ai terminat de ros osul pe care ti l-am aruncat

Marsh retardel imputit si sterge-ti casul din coltul gurii nu mai saliva uitandu-te la pozele fetelor

Ptr. una care se spala doar la squirt pe fata sigur se bat "luzarii" ca mine , chiar au facut coada la usa ta  :slap2

Du-te bai amarato de aici ca te faci singura de ras  cu atatea spume la gura, De parca nu te-ar sti deja toti pe aici , de poama acra   :laugh2

Link spre comentariu

Ptr. una care se spala doar la squirt pe fata sigur se bat "luzarii" ca mine , chiar au facut coada la usa ta  :slap2

Du-te bai amarato de aici ca te faci singura de ras  cu atatea spume la gura, De parca nu te-ar sti deja toti pe aici , de poama acra   :laugh2

=)))

Marlane, nici nu-ti inchipui cate apeluri am respins de la luzeri ca tine ... Saliveaza in continuare mucosule!

Link spre comentariu

=)))

Marlane, nici nu-ti inchipui cate apeluri am respins de la luzeri ca tine ... Saliveaza in continuare mucosule!

Ce nu intelegi ca " luzeri" ca mine nu viziteaza rapandule ofilite ca tine?  Vrei sa-ti desenez ? :laugh2

S-ar oftica si nevasta pe mine , daca ar auzi asa ceva  si mi-ar zice :

" - Ba prostule daca tot ma inseli , fa-o si tu cu una mai acatari si mai tinerica , nu cu toate amortitele batute de soarta "

Da tu viseaza in continoare . Somn usor 

• Like 8
  • Minus 16
Link spre comentariu

Ce nu intelegi ca " luzeri" ca mine nu viziteaza rapandule ofilite ca tine?  Vrei sa-ti desenez ? :laugh2

S-ar oftica si nevasta pe mine , daca ar auzi asa ceva  si mi-ar zice :

" - Ba prostule daca tot ma inseli , fa-o si tu cu una mai acatari si mai tinerica , nu cu toate amortitele batute de soarta "

Da tu viseaza in continoare . Somn usor 

Apreciez faptul ca nevasta-ta s-ar putea sa fie ceva mai inteleapta ca tine =)) 

Poate o bag la o combinatie sa vada diferenta intre tine si altul =))

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Apreciez faptul ca nevasta-ta s-ar putea sa fie ceva mai inteleapta ca tine =)) 

Poate o bag la o combinatie sa vada diferenta intre tine si altul =))

bag-o pe .... pe combinatie ca tare esti handicapata , NESPALATO

• Like 8
  • Minus 16
Link spre comentariu

Miky, au trecut deja 12 ore de cand te certi cu Anonna  =))

excluzand pauza de somn si de.... :laugh2

dar ce sa ma cert cu una ca asta lipsita de educatie si cu pretentii de a o numi femeie  :no2  de ras , frate , nu gluma :slap2 Cum dracu' si-or trai astea existenta , de nu se ascund sub pat de rusine.! Dar m-am obinuit ,deja ,sa intalnesc petarde jalnice si tupeiste la tot pasul.

• Like 8
  • Minus 16
Link spre comentariu

Mamaie,ce ai făcut fa rapanoas-o,ai cedat psihic.

e cedata demult saraca , ma miram acum de ce intervenise pe profilul aleilalte sa-i ia apararea , cand era de fapt din aceeasi gama : care s-au chisat toti pe ea , de cate ori  au avut ocazia . Nici nu o poti denumi Femeia , nici Mamaie (termenul asta il folosesti ptr. o batrana respectabila)  ....numeste-o pur si simplu toaleta publica

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

excluzand pauza de somn si de.... :laugh2

dar ce sa ma cert cu una ca asta lipsita de educatie si cu pretentii de a o numi femeie  :no2  de ras , frate , nu gluma :slap2 Cum dracu' si-or trai astea existenta , de nu se ascund sub pat de rusine.! Dar m-am obinuit ,deja ,sa intalnesc petarde jalnice si tupeiste la tot pasul.

Problema acestor babaciuni rapciugoase si expirate este ca sunt disperate,nu mai au clienți si se apropie ziua când vor ajunge aurolace.Gandul asta le distruge psihic,de asta au astfel de reactii.

• Like 2
Link spre comentariu

e cedata demult saraca , ma miram acum de ce intervenise pe profilul aleilalte sa-i ia apararea , cand era de fapt din aceeasi gama : care s-au chisat toti pe ea , de cate ori  au avut ocazia . Nici nu o poti denumi Femeia , nici Mamaie (termenul asta il folosesti ptr. o batrana respectabila)  ....numeste-o pur si simplu toaleta publica

Nu trebuie s-o numesc eu toaleta publica,asta este conform DEX.

Toaleta publica:Instalație igienică servind la satisfacerea nevoilor fiziologice de evacuare a urinei și a materiilor fecale.

Atat timp cât accepta uro si scato cum dracu' se poate numi???

• Like 1
Link spre comentariu

Putzulica, eu sunt parte activa si ma pish cu succes pe tine ... am tinta... Ti-am pregatit un scaun special sub care sa te asezi cumintel, cu gura deschis sa ma pot kk pe tine! daca nu mesteci tot, jar mananci!!!

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...