miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Cata lipsa de respect pentru aceste femei.Daca nu ar fi ele, ar divorta toti barbatii. Cu d'astea sigur am divorta cu totii Pentru Cumințenia Pământului. Las-o p'aia ca tot guvernul a dat banii fara acordul nostru . altfel tot acolo o gaseai si peste 5 ani Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Nu era stresat, avea si pasarica cu el , s-a dus si ea de tistrete la scurt timp de singuratate , poate , nu de tristete Nu trebuie, tu cotizezi o firmitura din ce cotizez eu si stai bland, ca nu-mi permit sa ma intretin doar din ce-mi da statul ... sa mori ... am pensie mai mare decat iti inchipui ca vei avea tu la pensionare ... si nici macar nu-s pensionara Baga-ti unghia in gat pitigoiule :P :P Sa stii ..... cotizezi praful de pe toba . Iar de pensie mare , ma mira faptul ca statul sa acorde la retardati gradul I de invaliditate , dar chiar si asa cu gradul I ,fiind si cu insotitor (probabil de aici a aparut si Sclavul din anuntul postat de tine ) tot invidios m-ai face Dar ptr. cunostintele tale generale , puslama batrana , vezi ca eu nu ma bazez pe pensia oferita de stat . Am eu suficiente resurse din care sa ma intretin , chiar si la batranete , astfel incat sa nu ma gandesc la o amarata de pensie oferita de stat Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 15, 2016 de singuratate , poate , nu de tristete Sa stii ..... cotizezi praful de pe toba . Iar de pensie mare , ma mira faptul ca statul sa acorde la retardati gradul I de invaliditate , dar chiar si asa cu gradul I ,fiind si cu insotitor (probabil de aici a aparut si Sclavul din anuntul postat de tine ) tot invidios m-ai face Dar ptr. cunostintele tale generale , puslama batrana , vezi ca eu nu ma bazez pe pensia oferita de stat . Am eu suficiente resurse din care sa ma intretin , chiar si la batranete , astfel incat sa nu ma gandesc la o amarata de pensie oferita de stat Oare de ce ma faci sa vorbesc urat???Prostu'Pulii, mikidutza fara putza ... Siana e copil cuminte pe langa mine ... Ca e pasare sau animal, au sentimente care se manifesta fata de parteneri ... prostule, papagalii sunt pasari monogame ... tu sugi pula in poligamie... Nu am spus eu cateva pagini mai inainte ca nu cer nimic de la stat si pana acum nu am luat nimic de la stat desi cotizez de foarte multi ani ... Ti-as spune ca sunt buna de maritat si ca multi luzeri ca tine si-ar dori o viata fara griji langa mine ... dar ... ma fac ca nu zic asta ... Vezi ca nu ai terminat de ros osul pe care ti l-am aruncat Marsh retardel imputit si sterge-ti casul din coltul gurii nu mai saliva uitandu-te la pozele fetelor Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Oare de ce ma faci sa vorbesc urat???Prostu'Pulii, mikidutza fara putza ... Siana e copil cuminte pe langa mine ... Ca e pasare sau animal, au sentimente care se manifesta fata de parteneri ... prostule, papagalii sunt pasari monogame ... tu sugi pula in poligamie... Nu am spus eu cateva pagini mai inainte ca nu cer nimic de la stat si pana acum nu am luat nimic de la stat desi cotizez de foarte multi ani ... Ti-as spune ca sunt buna de maritat si ca multi luzeri ca tine si-ar dori o viata fara griji langa mine ... dar ... ma fac ca nu am zis asta ... Vezi ca nu ai terminat de ros osul pe care ti l-am aruncat Marsh retardel imputit si sterge-ti casul din coltul gurii nu mai saliva uitandu-te la pozele fetelor Ptr. una care se spala doar la squirt pe fata sigur se bat "luzarii" ca mine , chiar au facut coada la usa ta Du-te bai amarato de aici ca te faci singura de ras cu atatea spume la gura, De parca nu te-ar sti deja toti pe aici , de poama acra Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Ptr. una care se spala doar la squirt pe fata sigur se bat "luzarii" ca mine , chiar au facut coada la usa ta Du-te bai amarato de aici ca te faci singura de ras cu atatea spume la gura, De parca nu te-ar sti deja toti pe aici , de poama acra ) Marlane, nici nu-ti inchipui cate apeluri am respins de la luzeri ca tine ... Saliveaza in continuare mucosule! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 15, 2016 ) Marlane, nici nu-ti inchipui cate apeluri am respins de la luzeri ca tine ... Saliveaza in continuare mucosule!Ce nu intelegi ca " luzeri" ca mine nu viziteaza rapandule ofilite ca tine? Vrei sa-ti desenez ? S-ar oftica si nevasta pe mine , daca ar auzi asa ceva si mi-ar zice :" - Ba prostule daca tot ma inseli , fa-o si tu cu una mai acatari si mai tinerica , nu cu toate amortitele batute de soarta "Da tu viseaza in continoare . Somn usor 8 16 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Ce nu intelegi ca " luzeri" ca mine nu viziteaza rapandule ofilite ca tine? Vrei sa-ti desenez ? S-ar oftica si nevasta pe mine , daca ar auzi asa ceva si mi-ar zice :" - Ba prostule daca tot ma inseli , fa-o si tu cu una mai acatari si mai tinerica , nu cu toate amortitele batute de soarta "Da tu viseaza in continoare . Somn usor Apreciez faptul ca nevasta-ta s-ar putea sa fie ceva mai inteleapta ca tine Poate o bag la o combinatie sa vada diferenta intre tine si altul 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Apreciez faptul ca nevasta-ta s-ar putea sa fie ceva mai inteleapta ca tine Poate o bag la o combinatie sa vada diferenta intre tine si altul bag-o pe .... pe combinatie ca tare esti handicapata , NESPALATO 8 16 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 15, 2016 bag-o pe .... pe combinatie ca tare esti handicapata , NESPALATO Balbait mic, vrei sa te faci pestele soatei!!! Ahhh din astia imi esti!!! Bagabontule!! 2 Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Octombrie 15, 2016 bag-o pe .... pe combinatie ca tare esti handicapata , NESPALATOMiky, au trecut deja 12 ore de cand te certi cu Anonna 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Balbait mic, vrei sa te faci pestele soatei!!! Ahhh din astia imi esti!!! Bagabontule!!Ce sa-i ceri unei zdrente de femei pe care s-au pisat toti Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Miky, au trecut deja 12 ore de cand te certi cu Anonna excluzand pauza de somn si de.... dar ce sa ma cert cu una ca asta lipsita de educatie si cu pretentii de a o numi femeie de ras , frate , nu gluma Cum dracu' si-or trai astea existenta , de nu se ascund sub pat de rusine.! Dar m-am obinuit ,deja ,sa intalnesc petarde jalnice si tupeiste la tot pasul. 8 16 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Balbait mic, vrei sa te faci pestele soatei!!! Ahhh din astia imi esti!!! Bagabontule!!Mamaie,ce ai făcut fa rapanoas-o,ai cedat psihic. 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Mamaie,ce ai făcut fa rapanoas-o,ai cedat psihic.e cedata demult saraca , ma miram acum de ce intervenise pe profilul aleilalte sa-i ia apararea , cand era de fapt din aceeasi gama : care s-au chisat toti pe ea , de cate ori au avut ocazia . Nici nu o poti denumi Femeia , nici Mamaie (termenul asta il folosesti ptr. o batrana respectabila) ....numeste-o pur si simplu toaleta publica Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 15, 2016 excluzand pauza de somn si de.... dar ce sa ma cert cu una ca asta lipsita de educatie si cu pretentii de a o numi femeie de ras , frate , nu gluma Cum dracu' si-or trai astea existenta , de nu se ascund sub pat de rusine.! Dar m-am obinuit ,deja ,sa intalnesc petarde jalnice si tupeiste la tot pasul.Problema acestor babaciuni rapciugoase si expirate este ca sunt disperate,nu mai au clienți si se apropie ziua când vor ajunge aurolace.Gandul asta le distruge psihic,de asta au astfel de reactii. 2 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 15, 2016 e cedata demult saraca , ma miram acum de ce intervenise pe profilul aleilalte sa-i ia apararea , cand era de fapt din aceeasi gama : care s-au chisat toti pe ea , de cate ori au avut ocazia . Nici nu o poti denumi Femeia , nici Mamaie (termenul asta il folosesti ptr. o batrana respectabila) ....numeste-o pur si simplu toaleta publicaNu trebuie s-o numesc eu toaleta publica,asta este conform DEX.Toaleta publica:Instalație igienică servind la satisfacerea nevoilor fiziologice de evacuare a urinei și a materiilor fecale.Atat timp cât accepta uro si scato cum dracu' se poate numi??? 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Miky, au trecut deja 12 ore de cand te certi cu Anonna Ma iubeste ! 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 15, 2016 e cedata demult saraca , ma miram acum de ce intervenise pe profilul aleilalte sa-i ia apararea , cand era de fapt din aceeasi gama : care s-au chisat toti pe ea , de cate ori au avut ocazia . Nici nu o poti denumi Femeia , nici Mamaie (termenul asta il folosesti ptr. o batrana respectabila) ....numeste-o pur si simplu toaleta publica Putzulica, eu sunt parte activa si ma pish cu succes pe tine ... am tinta... Ti-am pregatit un scaun special sub care sa te asezi cumintel, cu gura deschis sa ma pot kk pe tine! daca nu mesteci tot, jar mananci!!! 2 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Va rog, nu intrati in regstrul asta de jigniri. 2 Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Putzulica, eu sunt parte activa si ma pish cu succes pe tine ... am tinta... Ti-am pregatit un scaun special sub care sa te asezi cumintel, cu gura deschis sa ma pot kk pe tine! daca nu mesteci tot, jar mananci!!! Voiam sa mananc , ma mancat in cur sa intru aici 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Voiam sa mananc , ma mancat in cur sa intru aici regret, soricelule! Incearca sa nu-mi citesti scrierile academice la adresa lui mikidutza 2 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Merge cearta Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Voiam sa mananc , ma mancat in cur sa intru aici Zi merci! Io am mâncat deja... 5 2 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Voiam sa mananc , ma mancat in cur sa intru aici Daca vrei sa ti cura de slăbire intra pe topicul babetei sau vezi pozele ei. 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Daca vrei sa ti cura de slăbire intra pe topicul WC-ului Public sau vezi pozele ei.Te rog , nu mai gresi exprimarile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum